Προς το περιεχόμενο

2 Υ.Η ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΡΓΙΚΟ

mathimatikos196

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα σε ολους . το ερωτημα ειναι το εξης :

Μου εδωσαν ενα laptop (DELL) με περασμενα τα ΧΡ τα αγγλικα. δεν μου εδωσαν μαζι τα συνοδευτικα CD για τους Drivers (καρτα γραφικων κτλ) αποφασισα να του περασω καποια προγραμματα , εφαγα αρκετη ωρα και ειπα να κανω εγκατασταση τα SP2 απο το επισημο site της Microsoft.

Moυ βγαζει μηνυμα οτι τα Windows δεν ειναι τα αυθεντικα

Ερωτηση : Στον σταθερο Η.Υ που εχω εχω αυθεντικα Windows. Μπορω να τα εγκαταστησω και στο λαπτοπ ή θα ειναι παλι παρανομα? και αν δεν ειναι και μπορω πως θα ξαναβρω τους Drivers για ολα τα περιφερειακα?

Καμμια ιδεα κανεις?

πηγα να περασω οχι τα SP2 αλλα να κανω αυτοματες ενημερωσεις.

Δημοσ.

ευχαριστω για την αμεση απαντηση και οσον αφορα τους drivers με καλυψες. οσον αφορα την νομιμοτητα των Windows στον δευτερο υπολογιστη τι γινεται?

Δημοσ.

Για τους drivers:

Μπές σ'αύτη την σελίδα http://www.dell.com κατηγορία:support/drivers και γράφεις το service tag (είναι σ'ένα αυτοκόλλητο που βρίσκεται κοντά στην μπαταρία) και σου βγάζει μια λίστα με τους drivers συγκεκριμένου laptop...

Δημοσ.

an mazi me to laptop sou dwsan kai cd winxp tote fisika kai boreis na to valeis sto PC xwris kanena provlima...kai tha kanei kai update....an den exeis CD kai exeis mono serial gnhsio apta XP pali ginetai xwris format...dokimasmena pramata!

p.s opws kai na xei pantws update kaneis eite einai gnhsia eite oxi...just google it kai edw mesa an pas sthn anazhthsh tha vreis pollous trropous!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...