sakis-su Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μετα απο μια βδομαδα προβληματικης λειτουργειας ηρθε καποιος τεχνικος και επισκευασε τον υπολογιστη μου. Οταν εφυγε ανακαλυψα οτι ειχε χαθει το εικονιδιο της γλωσσας διπλα στο ρολοι [δεν πιστευω να το πηρε μαζι του] Πως θα μπορεσω να το επαναφερω? Σημειωση Οταν παω εναρξη >πινακας ελεγχου > τοπικες ρυθμισεις γλωσσας >παταω το κουτακι γλωσσες και μετα λεπτομερειες Σε αυτο το παραθυρο στο κατω μερος στις προτιμησεις το κουτακι <γραμμη γλωσσας> δεν πατιεται [Ετσι μου ειπε καποιος να κανω]
Solmyr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Right Click the Taskbar->Toolbars->Language bar.
sakis-su Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 επειδη δεν ξερω αγγλικα Αν ενοεις δεξι κλικ στο κατω μερος της οθονης >γραμμες εργαλειων και να τσεκαρω τη γραμμη γλωσσας ειναι τσεκαρισμενη
Solmyr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Θα προσπαθησω να κανω μια χοντρη μεταφραση των αγγλικων επειδη δεν εχω ελληνικο λειτουργικο. Οταν πηγαινεις στις "τοπικες ρυθμισεις γλωσσας" και μετα στις γλωσσες και στις "λεπτομερειες" βλεπεις και Ελληνικα και Αγγλικα εγκατεστημενα στις "Υπηρεσιες"; Υπαρχουν δηλαδη δυο γλωσσες εγκατεστημενες ή μια; Ανεξαρτητα απο αυτο, αν πατησεις Alt-Shift, αλλαζει η γλωσσα απο Ελληνικα σε Αγγλικα και το αναποδο;
sakis-su Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Yπαρχουν και οι δυο γλωσσες εγκατεστημενες και πατωντας το Alt-Shift αλλαζει η γλωσσα Το μονο προβλημα ειναι η εξαφανιση του εικονιδιου διπλα στο ρολοι
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Πινακας ελεγχου-Τοπικες ρυθμισεις-Γλωσσες-Γραμμη γλωσσας-Εμφανιση της γραμμης γλωσσας στην επιφανεια εργασιας :-D
Eusebius Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δεν δοκιμάζεις κι αυτό, μήπως δουλέψει; http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm (Είναι εμπιστοσύνης το σάιτ, μη φοβάσαι.) 1. Κατέβα στο 194, δεξιά στήλη 2. Δεξί κλικ στο Restore, Aποθήκευση ως 3. Εκτελείς το langbarrestore.reg με διπλό κλικ Τα Win θα ρωτήσουν αν θες να συγχωνευτεί το αρχειάκι στο μητρώο. Λες ναι.
sakis-su Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Για τον Γιαννη platano >>>> δεν πατιεται το κουτακι "γραμμη γλωσσας Για τον Eusebius >>>> Εκανα ακριβως οπως τα ειπες αλλα δεν εγινε τιποτα
Solmyr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Eνταξει αφου αλλαζει γλωσσα, μικρο το κακο;p Tωρα για το εικονιδιο, δεν ειναι και τιποτα φοβερο να λειπει...
laskos0 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Eνταξει αφου αλλαζει γλωσσα, μικρο το κακο;p Tωρα για το εικονιδιο, δεν ειναι και τιποτα φοβερο να λειπει... ...ωστόσο πρέπει να είναι ένα bug των (ελληνικών) XP αυτό.Πολλές φορές μου έχει τύχει σε ελληνική έκδοση τους εκεί που μετά από ένα format εμφανίζεται κανονικά και λειτουργεί άψογα,μετά από λίγο καιρό εξαφανίζεται (διχως προβλημα με ιούς,spywares) και δεν μπορώ να το ξαναεμφανίσω..
harrys23 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 δεν πατιεται το κουτακι "γραμμη γλωσσας Παιδια το ιδιο και σε μενα καμια λυση? και στην σελιδα τις microsoft τα ιδια βηματα λεει αλλα τιποτα!!
Eusebius Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Eνταξει αφου αλλαζει γλωσσα, μικρο το κακο;p Tωρα για το εικονιδιο, δεν ειναι και τιποτα φοβερο να λειπει... Παρόλο που δεν αλλάζω ποτέ γλώσσα με το ποντίκι, δεν μπορώ να δουλέψω χωρίς την οπτική ένδειξη. Είναι πολύ χρήσιμη! Για το πρόβλημα (που είναι ανενεργό το κουμπί και δεν γίνεται να πατηθεί): Τις προάλλες το είχε πάθει ένας φίλος σ' ένα Vaio με αμερικάνικα XP SP2. Δεν διορθωνόταν με τίποτα. Μετά από δυο μέρες μου λέει: -- Το έφτιαξα! -- Τί έκανες; του λέω. -- Τα ίδια που προσπαθούσα και πριν. Δεν κατάλαβα... Οπότε, υπομονή. Μπορεί να φτιάξει μόνο του.
sakis-su Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 To ιδιο προβλημα το ειχα και πριν 3 χρονια Οταν το πηγα σε τεχνικο [και μαλιστα μεγαλης εταιριας servis] ασχοληθηκε μιαμιση ωρα και δεν καταφερε να το φτιαξει Αργοτερα μετα απο φορματ επανηλθε Παντως μικρο το κακο αν και μερικες φορες μπερδευεσαι [και βριζεις και λιγο]
Solmyr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Εγω παντως δεν το χρησιμοποιω το εικονιδιο, ποιο ειναι το e-mail σου να στο στειλω;
sakis-su Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Τι θα μου στειλεις? Το εικονιδιο? Μα εγω θελω το ΔΙΚΟ μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα