Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με compilation σε Visual Studio 2005 (C++)

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φτιάξει μια τάξη cities και το παράθυρο της εφαρμογής. Κατά τη μεταγλώττιση μου βγαίνουν τα εξής errors:

Compiling...

cities.cpp

.\cities.cpp(2) : fatal error C1093: API call 'ImportFile' failed '0x80070002' : ErrorMessage: Δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα.

Description: Δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα.

HelpFile: complib.hlp

program.cpp

.\program.cpp(3) : fatal error C1093: API call 'ImportFile' failed '0x80070002' : ErrorMessage: Δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα.

Description: Δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα.

HelpFile: complib.hlp

AssemblyInfo.cpp

.\AssemblyInfo.cpp(1) : fatal error C1854: cannot overwrite information formed during creation of the precompiled header in object file: 'c:\documents and settings\...\program\program\debug\assemblyinfo.obj'

Generating Code...

Δε χρησιμοποιώ header files στο πρόγραμμά μου πέρα από αυτά που δημιούργησε από μόνο του το Visual Studio.

Δημοσ.

να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω, πάντως κοίτα project->properties και δες εκεί τι έχει.

Βασικά εγώ επικεντρώθηκα στο ότι δε σου έβρισκε τα αρχεία.... Όμως!!

http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/y7ke5e4d.aspx

πρέπει να ψάξεις τι σημαίνει ο κωδικός λάθους που σου βγάζει πρώτα και μετά προχωράς στα άλλα

Δημοσ.

An kai xwris kwdika de mporw na ekferw sovari apopsi alla....mipws prepei na kaneis include to "stdafx.h"??

An de doulepsei tote panw katw oti eipan kai oi ipoloipoi.

1) Koitas msdn na deis ti simainei to error.

2) Katharizeis to solution, aplopoieis ton kwdika oso pio poli ginetai (Se fasi hello world) kai pas step by step na deis ti mporei na ftaiei.

3) Koitas sta properties gia precompiled headers kai checkare an exeis kanei kana lathos ekei.

4) Panta na xrisimopoieis header files.

Kali tixi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...