Προς το περιεχόμενο

kerdise telika to xbox to stixima?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kala to 360 eidi dinei apisteuta games,k euelpistw to ps3 na kanei to idio mesa sto 2007.den iparxei gia mena to perimenw 2 xronia gia next gen konsola.afenos bariemai na blepw tin idia konsola 5-6 xronia k afeterou siga mi xasw gow,resistance,lost planet klp

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
kala to 360 eidi dinei apisteuta games,k euelpistw to ps3 na kanei to idio mesa sto 2007.den iparxei gia mena to perimenw 2 xronia gia next gen konsola.afenos bariemai na blepw tin idia konsola 5-6 xronia k afeterou siga mi xasw gow,resistance,lost planet klp

Δεν διαφωνω,αλλα ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις τι θελω να πω.

Δεν ειπα οτι δεν εχει καλα παιχνιδια στα 2 πρωτα χρονια η κονσολα,αλλα οσο περναει καιρος τοσο καλυτερα θα ειναι τα πραγματα.

ερωτηση:πιστευεις οτι το 360 και το ps3 εχουν να δωσουν καλυτερα παιχνιδια μετα απο 1-2 χρονια ζωης τους απο αυτα που ανεφερες?(gow,resistance,lost planet)?

εγω ειμαι σιγουρος.

Ps.Παντως για να πω την αμαρτια μου:) προτιμω να τελειωσω τα FF12,god of War να αρχισω τα Okami,KH2,Bully, να αγορασω το guitar hero 2 και να περιμενω τα god of war 2,Rogue Galaxy,secret of mana 4,Shining Force EXA. κτλ απο το να παρω 360 και ps3 οταν αυτο κυκλοφορισει.(αργοτερα ναι)

Ειπαμε...ειναι αναλογα πως τα βλεπει ο καθενας τα games

Δημοσ.

Δε πιστεύω να υπάρχει κανείς εδώ που να μην ασχολείται η να μην έχει ασχολιθεί στο παρελθον με pc gaming. Πολλοί από μας όμως κατέλειξαν να έχουν αποκλειστικά (ή σχεδον) τις κονσόλες για το gaming τους. Για πολλούς λόγους. Ευκολία στη χρήση, λιγότερα λεφτά, περισσότερες επιλογές σε καλά παιχνίδια και για μένα το κυριότερο, παίζεις αραχτός από τον καναπέ σου.

Κάποιος που γουστάρει high end pc και δεν έχει πρόβλημα να ρίχνει κάθε τόσο και λιγάκι λεφτά για αναβλαθμηση καλά κάνει και γουστάρει. Και όποιος ισχυρίζεται ότι τα pc δε θα ξεπεράσουν τις κονσόλες σε γραφικά στο άμεσο μέλλον λέει χαζομάρες. Κάποιος όμως που δεν έχει hdtv και προτιμάει να ρίξει τα λεφτά του σε αναβάθμηση pc, κατά την γνώμη μου έχει βάλει λάθος προτεραιότητες.

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές κι από μένα.

Δημοσ.
Κάποιος όμως που δεν έχει hdtv και προτιμάει να ρίξει τα λεφτά του σε αναβάθμηση pc, κατά την γνώμη μου έχει βάλει λάθος προτεραιότητες

τι εννοεις...οτι η "τηλεοραση" ειναι πιο σημαντικη απο τον υπολογιστη?...μερικοι εχετε χαθει στον μικροκοσμο σας μου φαινεται εδω μεσα.......δεν μπορειτε να καταλαβετε με τιποτα οτι ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικες αναγκες και γουστα....

Δημοσ.
τι εννοεις...οτι η "τηλεοραση" ειναι πιο σημαντικη απο τον υπολογιστη?

Γιατί άλλη ποιότητα σε hd-dvd και blu ray θα έχει η hdtv και άλλη η οθόνη έστω και 16:9 του υπολογιστή σου.

en iparxei gia mena to perimenw 2 xronia gia next gen konsola.

Περιμένεις για δυο λόγους 1ον για να μην πάρεις τις ελαττωματικές και δεύτερον για να σώσεις κάποια φράγκα.Και γιατί τα καλα΄παιχνίδια βγαίνουν μετά από κανά χρόνο.Πες μου ένα λόγο του να αγόραζες 360 πριν ένα χρόνο και wii τώρα(αν έχεις κύβο ήδη).Για Ps3 δε μιλαώ καν.Aν την κάνει και η konami(mgs4) με ελαφρά πηδηματάκια τη βλέπω μόνο τη square να μένει πιστή.Η το τρελό να βγάλει τα ff13 και versus 13 και στο wii :mrgreen:

Δημοσ.

agorasa 360 sto launch,k us ps3.oi logoi?polloi opws to blepw gw.nea sistimata,nea games,nees eksereuniseis,eixa paratisei to console gaming apo ta teli tou 2004,k toxa riksei sto pc.stis konsoles eixa paiksei sto diastima ekeino halo2,mgs3,resi4 stis konsoles m.to pc einai i alitheia oti eixe ena apisteuto lineup tote.doom 3,fear,half life 2,far cry,k polla alla.e otan bgike to 360 lew dw eimaste.na tsimpisw kati kainourgio k idiaitera otan eixe to pgr3,kameo,codemned,doa4 3 bdomades meta.tote eixa mia pcara poli kali.opteron 146,7800gtx klp klp.

me to ps3 ta idia,allo an efige gia na kleisw tripes(k basika giati epaiksa resistance,eurwpaiko pia naxw k eggiisei).

otan pou les goustareis kati polli,gia mena den iparxei perimenw.oute gia ellatwmatiki,oute gia games(pou ton xrono auto exw euxaristithei trela)oute gia tin timi.

aplws o kathenas pswnizei opws ekeinos orizei.k genika sto gaming den perimenw

Δημοσ.
τι εννοεις...οτι η "τηλεοραση" ειναι πιο σημαντικη απο τον υπολογιστη?...μερικοι εχετε χαθει στον μικροκοσμο σας μου φαινεται εδω μεσα.......δεν μπορειτε να καταλαβετε με τιποτα οτι ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικες αναγκες και γουστα....

Και μερικοί δεν έχουν τι να κάνουν και ψάχνονται για τσακωμούς.

Μάλον εσύ κάπου έχεις χαθεί φίλε μου γιατί δε καταλαβαίνεις απλά και αυτονόητα πράγματα, που θα καθόμουν να συζητήσω μαζί σου αν κί εσύ σεβόσουν την γνώμη των άλλων.

Δημοσ.
agorasa 360 sto launch,k us ps3.oi logoi?polloi opws to blepw gw.nea sistimata,nea games,nees eksereuniseis,eixa paratisei to console gaming apo ta teli tou 2004,k toxa riksei sto pc.stis konsoles eixa paiksei sto diastima ekeino halo2,mgs3,resi4 stis konsoles m.to pc einai i alitheia oti eixe ena apisteuto lineup tote.doom 3,fear,half life 2,far cry,k polla alla.e otan bgike to 360 lew dw eimaste.na tsimpisw kati kainourgio k idiaitera otan eixe to pgr3,kameo,codemned,doa4 3 bdomades meta.tote eixa mia pcara poli kali.opteron 146,7800gtx klp klp.

me to ps3 ta idia,allo an efige gia na kleisw tripes(k basika giati epaiksa resistance,eurwpaiko pia naxw k eggiisei).

otan pou les goustareis kati polli,gia mena den iparxei perimenw.oute gia ellatwmatiki,oute gia games(pou ton xrono auto exw euxaristithei trela)oute gia tin timi.

aplws o kathenas pswnizei opws ekeinos orizei.k genika sto gaming den perimenw

mazi sou re file.kaneis den kerdizei otan perimenei gia na parei next gen consola.oute oi times pesan oute tipota.enw esi epaizes tis paixnidares edw kai ena xrono kai oso gia to an xalasei gia afto iparxoun ta service.egw exw to 360 apo to lanch kai paizei mia xara.

vevaia sevomai tin epilogi kapoiou na perimenei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...