littlelouievegos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 1ον.Δηλαδη για να καταλαβω .....παιζεις καινουριο oblivion?ή αυτο που παιζουν ολοι?2ον.Τα πρωτα παιχνιδια σε μια κονσολα δεν εκμεταλλευοντε τις δυνατοτητες της,το oblivion ειναι απο τα πρωτα games που βγηκαν για 360 οποτε δεν αποκλειεται στο μελλον να προκαλουν γελιο τα γραφικα του στους κατοχους της κονσολας. 1.Τωρα κυριολεκτεις για αστειο; γιατι δυσκολευομαι να πιστεψω οτι δεν καταλαβαινεις τι σου λεω.. Με τα mods καλυπτονται πολλες τρυπες του A.I του παιχνιδιου που κανουν τρομερη διαφορα και μου φαινεται σαν καινουργιο παιχνιδι.. 2.Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι το xbox360 μπορει να βγαλει κατι καλυτερο απο το GoW που χρησιμοποει την Unreal 3 engine και επειδη το χω ψαξει λιγο μολις και μετα βιας καταφερνει να βγαλει 30fps που ειναι "αρκετα " για να το παιξεις.. Οχι φυσικα οτι με χαλαει να βλεπω παιχνιδια τυπου GoW καθε μερα ετσι μην τρελλαθουμε κιολας,αλλα μαλλον εχεις υπερεκτιμησει τις δυνατοτητες της κονσολας και δεν ξερεις πολλα για την αρχιτεκτονικη της.... Απλα αναλογικα δεν εχεις ελπιδα μπροστα σε ενα pc στο γραφικο τομεα.. Γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις d3d10/sm4.0 χαρακτηριστικα στα μελλοντικα games σου και αναποφευκτα η καθε συγκριση με το pc σε γραφικο επιπεδο θα ειναι ανιση..Επισης ουτε κατα διανοια φυσικα δεν εχεις το raw power, fillrate ,bandwith ενος σημερινου high end PC, ποσο μαλλον ενος αυριανου..Αν εδινες το GoW σε μια 8800GTX θα εβλεπες τουλαχιστον τα διπλασια fps.. Θελεις να κανουμε ενα υπολογισμο ποσο θα σου ριχνει στο μελλον μια gpu? Δεν ειπα οτι πασχει απο παιχνιδια,απο πολυ καλα παιχνιδια ναι.αναφερω τα FPS γιατι καινουρια fps σας πασαρουν συνηθως ως games με απιστευτα γραφικα.Το συγκεκριμενο ειδος εχει πολυ μικρα περιθωρια εξελιξης πλεον και το μονο που κανουν ειναι να βγαζουν καινουρια FPS με τρομερα γραφικα ωστε να εντυπωσιασουν.Εμενα ομως που εχουν παψει να μου αρεσουν αυτα τα παιχνιδια και D15 να μου βαλεις με ολα τα MODS στο τερμα εγω παλι.... ευχαριστω αλλαδεν θα παρω. Δλδ για να καταλαβω μονο οι κονσολες βγαζουν και θα βγαζουν παιχνιδια με gameplay ετσι; Τα pc βγαζουν ανουσια games και οι κονσολες οχι; Πια ειναι η δικια σου εξελιξη σε gameplay; Και γιατι πιστευεις οτι μας πασαρουν τα fps μονο για games με γραφικα; Επισης δεν νομιζω να θεωρεις οτι εχεις παιχνιδια με πιο βαθος σε gameplay απο το pc.. Γιατι αν το νομιζεις RTS/RPG/MMORPG εσυ δυσκολα βλεπεις στην κονσολα και το βαθος που εχουν αυτα τα games σε gameplay ουτε στο ονειρο σου δεν το βλεπεις με την κονσολα.. Περαν αυτου εχεις παρει χαμπαρι οτι τα περισσοτερα games του xbox360 γινονται port στο pc? Εδω δειχνεις φιλε μου οτι δεν καταλαβες καθολου που το παω....Δεν ειπα οτι θα βαρεθεις το pc σου(αμα εσενα σου αρεσει φυσικα και δεν θα το βαρεθεις) δεν ειπα οτι θα μου αρκει το Metal gear και το FF,ανεφερα τα 2 αυτα games για να σου δωσω να καταλαβεις οτι η κονσολα μετα τα δυο χρονια θα ειναι σε πολυ καλυτερη μοιρα απ'οτι εσυ νομιζεις,μην κρατας το νουμερο(2 παιχνιδια) αλλα την ουσια των οσων λεω... Τα καλα παιχνιδια να εισαι βεβαιος οτι δεν θα περιοριστουν σε αυτα τα 2 μετα τα 2 χρονια. Μα δεν ειπα εγω οτι θα περιοριστουν σε αυτα τα 2 στο ανεφερα γιατι εσυ μου το φερες σαν παραδειγμα και σου πα οτι οπως το γραφεις ειναι σαν να μου τα γυριζεις οπως σε συμφερει για να επειχηρηματολογησεις.. Με συγχωρεις αλλα κανω quote σε οτι βλεπω δεν ειμαι μαντης να καταλαβαινω τι θες να πεις.. Εδω ειναι ΟΛΗ η ουσια.ΕΣΕΝΑ σου αρεσει να αναβαθμιζεις το pc σου για να βλεπεις γραφικα,γιατι ετσι γουσταρεις και μαγκια σου(δεν το λεω ειρωνικα). Εμας λοιπον που μας αρεσουν τα παιχνιδια ασε μας να παιξουμε σε μηχανηματα που κατασκευαστηκαν αποκλειστικα για αυτον τον λογο;-) Αν αυτο καταλαβες δικαιωμα σου.. Ειπα οτι μου αρεσουν τρομερα τα γραφικα και παιζουν πολυ σημαντικο ρολο για μενα οχι τον μοναδικο..Ασε με εμενα εγω γουσταρω και γραφικα.. Εσυ λοιπον αυτο που θεωρεις δεδομενο ειναι οτι τα pc δεν εχουν games με καλο gameplay.. Νομιζω σου απαντησα παραπανω.. Αν βρισκεις πιο βαθυ gameplay απο οτι σε ενα RTS/RPG (που εσυ τα βλεπεις σπανια στην κονσολα σου)τοτε παω πασο.. Μην λεμε οτι θελουμε τωρα εσυ εχεις παιχνιδια με gameplay και δεν εχω εγω στο PC.. LOL
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 1.Τωρα κυριολεκτεις για αστειο; γιατι δυσκολευομαι να πιστεψω οτι δεν καταλαβαινεις τι σου λεω.. Με τα mods καλυπτονται πολλες τρυπες του A.I του παιχνιδιου που κανουν τρομερη διαφορα και μου φαινεται σαν καινουργιο παιχνιδι.. Διαφορετικο παιχνιδι ...δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειναι.Δεν θελω ομως να σε αμφισβητησω σε αυτο που λες θα ηταν καλυτερο να μας πει καποιος που εχει παιξει και στις 2 εκδοσεος το game. 2.Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι το xbox360 μπορει να βγαλει κατι καλυτερο απο το GoW Και θα το δεις...και θα το πιστεψεις(γνωμη μου παντα). Απλα αναλογικα δεν εχεις ελπιδα μπροστα σε ενα pc στο γραφικο τομεα.. Γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις d3d10/sm4.0 χαρακτηριστικα στα μελλοντικα games σου και αναποφευκτα η καθε συγκριση με το pc σε γραφικο επιπεδο θα ειναι ανιση.. Εστω οτι βγαινουν μετα απο 2 χρονια 10 games στο pc και 10 στο 360.(ή ps3) Πες μου ποσα απο αυτα θα εκμεταλευοντε τις δυνατοτητες της δυνατης καρτας σου και ποσα απο τα 10 του 360 θα εκμεταλευοντε τις δυνατοτητες του 360? Συμπερασμα?το ποσοστο εκμεταλευσης των δυνατοτητων της καρτας σου θα κυμαινεται απο 20-100% ενω της κονσολας απο 70-100% στα 10 αυτα παιχνιδια. Δλδ για να καταλαβω μονο οι κονσολες βγαζουν και θα βγαζουν παιχνιδια με gameplay ετσι; Τα pc βγαζουν ανουσια games και οι κονσολες οχι; Πια ειναι η δικια σου εξελιξη σε gameplay; Και γιατι πιστευεις οτι μας πασαρουν τα fps μονο για games με γραφικα; Επισης δεν νομιζω να θεωρεις οτι εχεις παιχνιδια με πιο βαθος σε gameplay απο το pc.. Γιατι αν το νομιζεις RTS/RPG/MMORPG εσυ δυσκολα βλεπεις στην κονσολα και το βαθος που εχουν αυτα τα games σε gameplay ουτε στο ονειρο σου δεν το βλεπεις με την κονσολα.. Λεω απλα τι προτειμω... ''το βαθος που εχουν αυτα τα games σε gameplay ουτε στο ονειρο σου δεν το βλεπεις με την κονσολα..'' και μετα απο αυτο καταλαβαινω οτι η συζητηση δεν εχει και πολυ νοημα πλεον. Μα δεν ειπα εγω οτι θα περιοριστουν σε αυτα τα 2 στο ανεφερα γιατι εσυ μου το φερες σαν παραδειγμα και σου πα οτι οπως το γραφεις ειναι σαν να μου τα γυριζεις οπως σε συμφερει για να επειχηρηματολογησεις.. Με συγχωρεις αλλα κανω quote σε οτι βλεπω δεν ειμαι μαντης να καταλαβαινω τι θες να πεις.. Αν καταλαβες (μετα απο το εξηγηση στο προηγουμενο post μου) τι ακριβως εννοουσα θα εχεις αντιληφθει οτι δεν πηγα να τα γυρισω. ps.το τελευταιο που θα απασχολισει σε ενα παιχνιδι ειναι τα γραφικα,εσυ προφανως δεν θα μπορεις να καταλαβεις γιατι,ειμαι βεβαιος.
littlelouievegos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Διαφορετικο παιχνιδι ...δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειναι.Δεν θελω ομως να σε αμφισβητησω σε αυτο που λεςθα ηταν καλυτερο να μας πει καποιος που εχει παιξει και στις 2 εκδοσεος το game. Οι 2 εκδοσεις ειναι ιδιες στην αρχικη τους μορφη σε gameplay δεν χρειαζεται να εχω παιξει στο xbox360 για να το καταλαβω αυτο.. Εαν εχεις ασχοληθει σοβαρα με το παιχνιδι και ξερεις καλα τα flaws στο gameplay του κανε μια επισκεψη στα forums του Oblivion να δεις και να κρινεις μονος σου.. Και θα το δεις...και θα το πιστεψεις(γνωμη μου παντα).Μακαρι αλλα εσυ περιμενεις θαυματα.. Ισως αν γνωριζες περι της αρχιτεκτονικης του XBOX360 και τις δυνατοτητες του να συμφωνουσες μαζι μου.. Εστω οτι βγαινουν μετα απο 2 χρονια 10 games στο pc και 10 στο 360.(ή ps3)Πες μου ποσα απο αυτα θα εκμεταλευοντε τις δυνατοτητες της δυνατης καρτας σου και ποσα απο τα 10 του 360 θα εκμεταλευοντε τις δυνατοτητες του 360? Συμπερασμα?το ποσοστο εκμεταλευσης των δυνατοτητων της καρτας σου θα κυμαινεται απο 20-100% ενω της κονσολας απο 70-100% στα 10 αυτα παιχνιδια. Παλι δεν καταλαβαινεις τι σου λεω..Και τι σχεση εχει αυτο; Το 40-50% μιας gpu σημερα για να στο κανω λιανα φτανει και περισσευει απο πλευρας επιδοσεων για να εχω καλυτερο game απο το xbox360 ποσο μαλλον σε κανα χρονο.. ΑΛΛΑ H ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙQ.. Δεν ειναι μονο οι επιδοσεις αυτο σου λεω.. Ειναι και τα χαρακτηριστικα που σου περιεγραψα.. Μην τα ξαναγραφω τωρα διαβασε τα στο προηγουμενο ποστ μου.. και μετα απο αυτο καταλαβαινω οτι η συζητηση δεν εχει και πολυ νοημα πλεον.Συμφωνοι δεν θες δικαιωμα σου.. Αν ομως το εβλεπα ετσι δεν επρεπε να κανω καθολου συζητηση μαζι σου,γιατι βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα ειδικα για μια πλατφορμα (PC)που φαινεται εμφανεστατα οτι δεν γνωριζεις πολλα πραγματα για τις δυνατοτητες της σε επιπεδο Gaming..Κανεις αυθαιρετα σχολια μην κανοντας σωστη ερευνα και αυτο δεν ειναι καλο.. Εσυ εκτιθεσαι οχι εγω.. Αν καταλαβες (μετα απο το εξηγηση στο προηγουμενο post μου) τι ακριβως εννοουσα θα εχεις αντιληφθει οτι δεν πηγα να τα γυρισω.Σε παρακαλω ξαναδιαβασε το και πες μου αν βγαζεις σωστο νοημα.. ps.το τελευταιο που θα απασχολισει σε ενα παιχνιδι ειναι τα γραφικα,εσυ προφανως δεν θα μπορεις να καταλαβεις γιατι,ειμαι βεβαιος.Ε για να το λες εσυ που με ξερεις καλυτερα και διαβασες ΣΩΣΤΑ ολα τα ποστ μου κατι θα ξερεις.. Οι θεσεις μου ειναι ξεκαθαρες.. Μια κονσολα ειναι πολυ χρησιμη για καποιον που θελει ποικιλια και αυτο ειναι αδιαμφισβητητο..Δεν με χαλαει καθολου να γινω χρηστης ενος XBOX360 για κανα 2 χρονια.. Αλλα το PC μου παντα θα ειναι η ναυαρχιδα μου στα games.. Μαλλον εσυ επαναλαμβανεσαι φιλε μου συνεχεια απαντωντας μονο επιλεκτικα και πολλες φορες αστοχα.. Τελοσπαντων δεν ειμαι εδω να διδαξω κανενα ουτε να περασω τις αποψεις μου. Απλως αν μπορω να ενημερωσω Ο καθενας κανει οτι θελει.. Εγω το σταματαω εδω γιατι η συζητηση αρχισε να κανει κυκλους χωρις νοημα.. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΧΤΟΜΥΑΛΟΣ ΚΑΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. Αλλιως οπως ειπωθηκε: Λεμε οτι γνωριζουμε και προσπαθουμε να πεισουμε τον εαυτο μας να πιστεψει οτι μας βολευει..
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μακαρι αλλα εσυ περιμενεις θαυματα.. Απλα πιστευω οτι δεν ειναι το ταβανι το GoW οσον αφορα τα παιχνιδια που θα δουμε σε 360-PS3,To GoW2 πχ πιστευεις οτι θα εχει βελτιωσεις? Παλι δεν καταλαβαινεις τι σου λεω..Και τι σχεση εχει αυτο; Το 40-50% μιας gpu σημερα για να στο κανω λιανα φτανει και περισσευει απο πλευρας επιδοσεων για να εχω καλυτερο game απο το xbox360 ποσο μαλλον σε κανα χρονο.. Εγω καταλαβαινω πολυ καλα.που ειναι το game αυτο δεν βλέπω... Τα ιδια λεμε. Συμφωνοι δεν θες δικαιωμα σου.. Αν ομως το εβλεπα ετσι δεν επρεπε να κανω καθολου συζητηση μαζι σου,γιατι βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα ειδικα για μια πλατφορμα (PC)που φαινεται εμφανεστατα οτι δεν γνωριζεις πολλα πραγματα για τις δυνατοτητες της σε επιπεδο Gaming.. Δεν ειπα οτι δεν εχει δυνατοτητες το pc σε επιπεδο gaming.Επειδη δεν τις εκμεταλευεται δεν σημαινει οτι δεν εχει. Εστω οτι εγω δεν ξερω απο Pc καθολου,εσυ ξερεις απο κονσολες? Κανεις αυθαιρετα σχολια μην κανοντας σωστη ερευνα και αυτο δεν ειναι καλο.. Εσυ εκτιθεσαι οχι εγω.. Εκτιθομαι επειδη δεν συμφωνησα σε αυτο? ''το βαθος που εχουν αυτα τα games σε gameplay ουτε στο ονειρο σου δεν το βλεπεις με την κονσολα..'' Μα μεχρι τοτε μια χαρα συζητηση καναμε νομιζω και ας μην συμφωνουσαμε. Σε παρακαλω ξαναδιαβασε το και πες μου αν βγαζεις σωστο νοημα.. Εγω βγαζω νοημα ...το θεμα βεβαια ειναι αν καταλαβαινουν και οι αλλοι τι εννοω που το διαβαζουν Ε για να το λες εσυ που με ξερεις καλυτερα εχεις δικιο σε αυτο,οντως δεν σε ξερω. το παιρνω πισω(αν μπορω ) απλα αυτην την εντυπωση μου εδωσες. Τελοσπαντων δεν ειμαι εδω να διδαξω κανενα ουτε να περασω τις αποψεις μου. απλα συζητηση κανουμε...
Apateonas_69 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 αμα εχεις το χρημα εχεις και το καλυτερο gamestation.Ολα τα αλλα ειναι μπουρδες.Αμα τα εχεις παρτα ολα και σκιστα,αμα δεν τα εχεις παρε με οσα εχεις και εχει ο Θεος,απο εκει και περα η τεχνολογια ειναι σαν την πλαστελινη,σου τη δινουν να την κανεις οτι θες,αλλα απο αληιθνη γευση δε α μαει ποτε,εκτος αν αρχισεις να την τρως...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλες γιορτες,καλη χρονια
p3tran Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 εγω το μονο που θα πω στο θεμα, ειναι οτι το χρονο που μου εχει απορροφησει το 360 για games τον τελευταιο χρονο, δεν μου τον εχει απορροφησει το pc τα 3 τελευταια χρονια. και φυσικα δεν υπαρχει θεμα χρηματων στη δικια μου περιπτωση. δεν υπολογιζω εξοδα στην ηλ. διασκεδαση μου. οποιος δεν αναγνωριζει οτι υπαρχουν games που δικαιολογουν και με το παραπανω την κτηση ενος 360 μαζι με ολα τα τζατζαλα-ματζαλα του, (ΦΥΣΙΚΑ και ειναι δικαιωμα του να λεει οτι θελει, αλλα) δεν με πειθει οτι ειναι περισσοτερο gamer παρα γκρινιαρης για οποιονδηποτε λογο. Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι το xbox360 μπορει να βγαλει κατι καλυτερο απο το GoW Lost Planet says "Hi!" τεσπα, χρονια πολλα σε ολους, γκρινιαρηδες και gamers και γενικα!
Pytzamarama Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 χρονια πολλα φατσες!! littlelouievegos τα επιχειρηματα σου εχουν χιλιοειπωθει και τα αποκρουω απο τον καναπε μου... μολις ξενερωσω θα σου χαρισω ενα proper post
PROFIL Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 re pedia min erxomaste se antiparathesi prosopika o enas me to allona sigura iparxune diafonies kai kalos na ipothun alla me metro ,singrinete kapia pexnidia pu ine kaliter ktl ,to erotima mu itane aplos kerdise to stixima to 360 me pc ?gia gaming mono to xekatharizo....gia ti pleon mpikame sklira kai pios tha kerdisi stin maxi? mellontika sigura to pc opos kai na ti kanume tha pari anavathmisi h karta grafikon kai to xbox tha mini piso kai logiko to erotima apefthinete gia to simera
Rebel21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 an vgei,otan,tha,an.kala mages otan ginounola afta pou lete ta xanaleme. i plaka einai oti ekana ena search kai eida to oblivion me ta mods oraia kainourgia textures kalitero nero fisi kai loipa.to apotelesma einai mia palia mixani grafikwn ligo veltiwmeni kai me to palio kalo animation marionetas pou eixan oi misoi kakoi tou oblivion. twra pws ginetai i sigrisi aftou me to gow na fernei gelio kai oles oi alles mpourdes pou lete den katalavainw.gia postarere kana screen apo afto pou paizetai sto pc sas. gia na einai ena paixnidi epanastatiko sta grafika prepei na akous gia afto toulaxiston ena xrono prin opws ta gow lost planet alan wake halo3 kai crysis kai kapoia alla.den nomizw na fitronoun afta ta games mesa se ena mina.opote afta pou les gia otan vgoun ta kainourgia games sto pc einai akyro.gia pes merika elpidofora games gia pc an xereis vevaia. apo tin alli aftos o JOHN mas prizei me flows kai bugs pou vlepei pantou kai meta skaei post sto ps3 topic gia to GT kai leei "Πανέμορφο " ti panemorfo re file to port tou playstation 2?ekei den eides bugs palio asxete. poio aerologos apo enan pcgamer den iparxei genika.apoklistika pcgamer giati panw katw oloi paizoume kana paixnidi sto pc.
littlelouievegos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Brainfart.. Να στε καλα.. Καλες γιορτες.. Εχετε δικιο..My insomnia/console posting days are over b4 they even started..
Rebel21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Brainfart.. Να στε καλα.. Καλες γιορτες.. Εχετε δικιο..My insomnia/console posting days are over b4 they even started.. ee vevaia otan den exoume epixeirimata tin kanoume me elafra.ante na doume poio tixero topic tha filoxenei apo edw kai pera tis apopseis sou. vale kai kana xristougeniatiko mod sto oblivion.tha xana ginei kainourgia empeiria.
viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 gia na einai ena paixnidi epanastatiko sta grafika prepei na akous gia afto toulaxiston ena xrono prin opws ta gow lost planet alan wake halo3 kai crysis kai kapoia alla.den nomizw na fitronoun afta ta games mesa se ena mina.opote afta pou les gia otan vgoun ta kainourgia games sto pc einai akyro.gia pes merika elpidofora games gia pc an xereis vevaia. swpase... swpase ntaksei den mporei na sigrinei kaneis to gow [sto hl2 sikwse kaneis cross tote?] alla kaneis den mporouse na sigrinei tin unreal mixani sto fasma tou xronou [kai twra poia oloi tha tin xaroune tin unreal mixani][pc,ps3,360] elpidofora games briskeis sto pc to thema einai giati trabas kollima me to gow kai den anarwtiesai ti tha ginei kapoia stigmi sto oxi toso makrino mellon otan den tha mporeis na mpeis live gia na katebaseis to deytero patch gia to ekastote game pou tha exeis tote [food4thought]
littlelouievegos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 ee vevaia otan den exoume epixeirimata tin kanoume me elafra.ante na doume poio tixero topic tha filoxenei apo edw kai pera tis apopseis sou. vale kai kana xristougeniatiko mod sto oblivion.tha xana ginei kainourgia empeiria. Αυτο ειναι ναι δεν εχω επειχηρηματα .Αναθεμα και αν εχετε διαβασει καν αυτα που ειπα ειμαι 100% σιγουρος πως πιασατε ενα σχολιο επιλεκτικα και αρχισατε να λετε τα δικα σας..Αλλιως θα καταλαβαινατε..Ε δεν θα κατσω τωρα να απανταω στον καθενα ξεχωριστα χωρις να εχει κανει τον κοπο να διαβασει τα ποστς μου και να εχει και το θρασος να λεει οτι δεν εχω επειχηρηματα.. Ας ζησουμε ολοι στον μικροκοσμο μας.. Η αληθεια ειναι οτι αυτοι που ξερουν αληθινα πραγματα για την αρχιτεκτονικη των gpu δεν χρειαζονται τετοιου ειδους threads.. Οι υπολοιποι απλα προσπαθουν να πεισουν τους εαυτους τους οτι εχουν δικιο για να καλυψουν τις ανασφαλειες τους.. Και επειδη δεν εχω καμια τετοια διαθεση για τον εαυτο μου ,ειπα οτι σταματαω την συζητηση..Ενα xbox360 θα εινα ιστα χερια μου σε μια δυο μερες.. Τζαμπα πραγμα ειναι μπροστα στην αξια του pc μου δεν εχω προβλημα να το χω για ποικιλια.. Σε κανα 2 χρονια θα παει εκει που πανε συνηθως οι κονσολες για μενα οταν περναει ο καιρος.. Μην χαλιομαστε ομως μερες που ειναι.. Σου ειπα εχεις δικιο και εσυ και οι υπολοιποι εγω ειμαι λαθος οκ; Αντε να μαστε καλα καλες γιορτες...
Rebel21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Αυτο ειναι ναι δεν εχω επειχηρηματα .Αναθεμα και αν εχετε διαβασει καν αυτα που ειπα ειμαι 100% σιγουρος πως πιασατε ενα σχολιο επιλεκτικα και αρχισατε να λετε τα δικα σας..Αλλιως θα καταλαβαινατε..Ε δεν θα κατσω τωρα να απανταω στον καθενα ξεχωριστα χωρις να εχει κανει τον κοπο να διαβασει τα ποστς μου και να εχει και το θρασος να λεει οτι δεν εχω επειχηρηματα.. Ας ζησουμε ολοι στον μικροκοσμο μας.. Η αληθεια ειναι οτι αυτοι που ξερουν αληθινα πραγματα για την αρχιτεκτονικη των gpu δεν χρειαζονται τετοιου ειδους threads.. Οι υπολοιποι απλα προσπαθουν να πεισουν τους εαυτους τους οτι εχουν δικιο για να καλυψουν τις ανασφαλειες τους.. Και επειδη δεν εχω καμια τετοια διαθεση για τον εαυτο μου ,ειπα οτι σταματαω την συζητηση..Ενα xbox360 θα εινα ιστα χερια μου σε μια δυο μερες.. Τζαμπα πραγμα ειναι μπροστα στην αξια του pc μου δεν εχω προβλημα να το χω για ποικιλια.. Σε κανα 2 χρονια θα παει εκει που πανε συνηθως οι κονσολες για μενα οταν περναει ο καιρος.. Μην χαλιομαστε ομως μερες που ειναι.. Σου ειπα εχεις δικιο και εσυ και οι υπολοιποι εγω ειμαι λαθος οκ; Αντε να μαστε καλα καλες γιορτες... kai egw mazi sou eimai sto oti tha skeperastei se 2 xronia.alla oxi kai na akouw vlakeies typou mia sigrisi oblivion me mods me gow einai gia gelia.diladi min ipotimas tin noimosini sou. xronia polla file as lixi to thema edw.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Αυτο ειναι ναι δεν εχω επειχηρηματα Επιχειρηματα σιγουρα εχεις αλλα η βασικη διαφορα μας ειναι στο τι ζηταει ο καθενας,στο τροπο που σκεφτεται και στο τι τον ικανοποιει. και για του λογου το αληθες.... Ενα xbox360 θα εινα ιστα χερια μου σε μια δυο μερες.. Τζαμπα πραγμα ειναι μπροστα στην αξια του pc μου δεν εχω προβλημα να το χω για ποικιλια.. Σε κανα 2 χρονια θα παει εκει που πανε συνηθως οι κονσολες για μενα οταν περναει ο καιρος.. Εχω Ps2. Αυτα που μου προσφερε η κονσολα το τελευταιο χρονο(και απο οτι φαινεται και τον επομενο) δεν προκετε να μου τα προσφερει ουτε το 360 ουτε το PS3 στην αρχη τους,ουτε φυσiκa και το pc. Εγω περιμενω να δω μετα τα 2 χρονια στις νεες κονσολες πολυ καλυτερα πραγματα απο οτι θα δω τα 2 πρωτα,και τα 2 τελευταια χρονια ζωης της κονσολας περιμενω ακομα καλυτερα. Η λογικη σου λεει οτι μετα τα 2 χρονια,επειδη θα εχουν ξεπεραστει τα γραφικα ,η κονσολα ''δεν θα κανει'' για games .....ΛΑΘΟΣ....τοτε ειναι που θα εχει να δωσει περισσοτερα Η διαφορα μας ειναι στον τροπο που βλεπουμε τα games τελικα... ps.Αυτο ακριβως (πανω παραγραφος)ηθελα να πω τοτε που ανεφερα το Metal Gear,FF. Ps2.Χρονια πολλα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.