littlelouievegos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Ζησε μαη μου να φας τριφυλλι..Λοιπον εχουμε και λεμε 1. Το high end pc gaming ειναι σκαλια πιο πανω απο το console gaming ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΝΤΑοπως και το high end στερεοφωνικο μου ειναι σκαλια πιο πανω απο το budget ηχοσυστημα μου.. Με την προυποθεση οτι ξερω τι ακουω/βλεπω και εχω πραγματικα την αναγκη να το ακουσω/δω, γιατι ειναι παιδευμενο το αυτι/ματι μου να το ακουει/βλεπει. Αλλιως η αγνοια ειναι ευτυχια.. Παντα στον τεχνολογικο τομεα το High end πληρωνεται αδρα ουτως ή αλλως..Οποιες οικονομικες συγκρισεις κοστους επομενως ειναι ΑΒΑΣΙΜΕΣ και συγκρινουμε πορτοκαλια με μηλα.. 2. Το ΑF εχει μηδαμινες/ελαχιστες πτωσεις σε οποιαδηποτε καρτα στο pc εδω και χρονια και αυτο δεν προκειται να αλλαξει τι λετε τωρα αμα δεν ξερετε μην μιλατε.. Αυτο που ανησυχει τον high end pc gamer ειναι το AA και η εκτεταμενη χρηση του καθως τα ματια του δεν αντεχουν τα jaggies ακομα και σε υψηλες αναλυσεις, ουτε φυσικα την θολουρα μιας κονσολας που βλεπει AA/AF με το κυαλι, αν βλεπει ποτε, ειδικα σε 1080p.. 3. Το PC εχει αναλυσεις μεχρι και 2560x1600. Να βαλω την κονσολα σε 40-50αρι TV να παθω καρδια απο αυτο που θα δω ακομα και σε 1080p οταν σε 30αρι Dell εχω 2560x1600. Γενικως το DPI του ενος με το αλλο ειναι η πουτ.. με την βουρτσα ..Αν παιζω σε 20'-24' μονιτορ PC βεβαιως ειμαι αρκετα καλα με την κονσολα και εχω σχετικα καλο dpi στα games..BEBAIΩΣ στα sports και σε καποια games δεν με νοιαζει καθολου να παιζω σε μεγαλη ΤV ειναι μαγεια αλλωστε να παιζεις δεν κοιτας γραφικα κοιτας μεγεθος και πορωση Αν παιζω FPS ομως ε δεν μπορω με τπτ .. 4. Τωρα για συγκρισεις UT2K7,Crysis και ολων των επερχομενων high end PC games με το xbox360 θα ελεγα οτι μονο γελιο μου προκαλουν.. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ δεδομενου του οτι το xbox360 ειναι ακομα στα ντουζενια του και οι game developers ποτε δεν εκμεταλλευονται ενα PC στο επακρο καθως εχουν και τα κατωτερα PC να σκεφτουν οταν φτιαχνουν ενα game, τα games ειναι ιδιου επιπεδου στην πλειοψηφια τους με μια κονσολα εκτος βεβαιως οπως αναφερα σε AA/AF και αναλυσεων που για τον PC gamer ειναι πολυ σημαντικα.. Και ειναι λογικο καθως στην κονσολα που ειναι ενιαια πλατφορμα πεφτει πληρης αξιοποιηση του hardware ενω στο PC αυτο φυσικα δεν μπορει να γινει ουτε στο 50%.. Υπαρχει βεβαια και ο τομεας των επιδοσεων σε καθε παιχνιδι και εκει ενα high end PC δεν μπορει να συγκριθει με μια κονσολα στα ιδια settings και IQ παντα 5. Η κονσολα σε 1-1.5 χρονο θα βλεπει το PC με το κυαλι πλεον οπως συμβαινει παντα καθως ο χρονος περναει.. 6. Στο κατω κατω ριχνω 600+ ευρω για μια 8800GTX και γενικως χρημα για το PC μου αν κανω high end pc gaming συχνα.. Τι με εμποδιζει να σκασω και 300-400 ευρω να παρω μια κονσολα να παιζω και τα παιχνιδια που δεν βλεπω στο PC μου δλδ; Εχω λεφτα να παρω Mercedes και θα με χαλασει να παρω και ενα FIAT; Γενικως παντως ειναι ανομοιο να συγκρινουμε ενα high end pc με μια κονσολα.. Οποιος ειναι gamer παντως και τα σκαει μπορει να παρει και μια κονσολα να την εχει για παιχνιδια οπως το GoW.. Γιατι εχει την τρελλα να θελει να τα παιξει ολα και δεν το βλεπει κομπλεξικα εχω PC σιγα μην ασχοληθω με την κονσολα.. Aξιζει 100% τα λεφτα της η αγορα μιας κονσολας τα πρωτα 2 χρονια της κυκλοφοριας της λογω ακυκλοφορητων σε PC παιχνιδιων..Mετα αρχιζει η πτωση της δραματικα ομως. Εαν πρεπει να κανει μια επιλογη λογω budget αναρωτιεται.. Εχω τις γνωσεις να παρατηρω 5 πραγματα πανω στα γραφικα και αναβαθμιζω το pc μου ή απλα αφου δεν καταλαβαινω και διαφορες σε πραγματα που βλεπω τι να το κανω το pc ας παρω μια κονσολα να τελειωνουμε και να εχω ησυχο το κεφαλι μου για 5 χρονια; Δεν ειναι κακο να μην ξερεις ή καταλαβαινεις τι μπορει να σου προσφερει ενα PC σε θεμα gaming(με το αναλογο κοστος παντα φυσικα). Κακο ειναι να προσπαθεις να πειστεις οτι μπορεις να συγκριθεις μαζι με ενα high end PC εχωντας μια κονσολα μονο.. Μην παρεξηγηθω παιδια οι απαιτησεις ειναι υποκειμενικες και συμβαδιζουν και με τις γνωσεις σε γραφικο επιπεδο πολλες φορες. Ο καθεις περνει οτι του επιτρεπει η τσεπη του ή το σημαντικοτερο απο ολα φυσικα οτι πιστευει οτι αξιζει να πληρωσει για το καθε συστημα και τι ειναι περιττο. Τετοιες συγκρισεις παντως μεταξυ PC και κονσολας δεν εχουν νοημα οπως ειπα ειναι πραγματα ανομοια..Και φυσικα γνωμη μου ειναι οτι ο John2gr δεν ειναι προκλητικος αλλα λετε και εσεις κατι πραγματα ωρες ωρες που βγαζουν τον αλλο απο τα ρουχα του παιδια και εκει δημιουργουνται και καποια εγωιστικα σχολια.. Υ.Γ : Mιας και αναφερθηκε το Oblivion με τα mods ειναι απλα οτι καλυτερο μπορει να δει καποιος σε game ΠΑΝΤΟΥ σε καθε πλατφορμα.. Αλλα για να παιχτει οπως πρεπει θελει high end PC.. Συμβουλευω οσους δεν το εχουν δει μην κανουν τετοιες δηλωσεις γιατι εκτιθονται απο την αγνοια τους..Το Gow που ομολογουμενως εχω παθει πλακα και εγω δεν το αγγιζει δυστυχως παιδια σε γραφικο επιπεδο οσο εντυπωσιακο και να ειναι.. Μην μιλησουμε τωρα με τεχνικους ορους δεν εχει νοημα και δεν ξερω αν θα γινω και κατανοητος.. Y.Γ 2 : Καλες γιορτες και χρονια πολλα σε ολους...
Stormwatch Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξερω γιατι εχει περασει οτι η κονσολα ειναι λυση αναγκης στην οποια στρεφονται αυτοι που δεν θελουν να χαλασουν πολλα χρηματα... (Καθενας εχει δικαιωμα να χαλαει οσα γουσταρει και να ικανοποιει την κ@βλα του) Προσωπικα πηρα κονσολα γιατι θελω να παιζω παιχνιδια εδω και τωρα (και που δεν θα βρω αλλου) και οχι να περιμενω επι χρονια καποιο Crysis ή καποιο Stalker σαν μεσσιες (και στο μεταξυ να το ριχνω στα benchmarks) Οσο για τον littlelouievegos που ισχυριζεται οτι στην κονσολα στρεφονται οσοι δεν γνωριζουν απο τεχνολογια και οτι δεν μπαινει σε τεχνικους ορους γιατι δεν θα καταλαβουμες εμεις οι υπολοιποι , κοψε κατι ρε φιλε.Δεν μπηκες στο forum της Σουπερ Κατερινας.....Κατι ξερουμε και μεις οι απλοι θνητοι.... Οσο για τo παραδειγμα του high end στεροφωνικου με το budget ηχοσυστημα ειναι εντελως λαθος.Στο highend στεροφωνικο μπορεις να βρεις τα ιδια που θα βρεις και στο φτηνοστερεο.Στο highend PC, δυστυχως δεν συμβαινει αυτο φιλε μου....
littlelouievegos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξερω γιατι εχει περασει οτι η κονσολα ειναι λυση αναγκης στην οποια στρεφονται αυτοι που δεν θελουν να χαλασουν πολλα χρηματα.... Εγω προσωπικα δεν βλεπω την κονσολα σαν λυση αναγκης. Υπαρχουν παιχνιδια ακυκλοφορητα σε PC που τα βλεπεις μονο σε κονσολες,οσα χρονια και αν περασουν. Και πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη λυση για οποιον θελει να την βγαλει οικονομικα για τα πρωτα 2 χρονια ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Μετα φυσικα θα υποσκελιστει απο το PC εμφανεστατα, δεν πιστευω να διαφωνεις..Διαφορες υπαρχουν και τωρα σε γραφικο επιπεδο απλα για την συντριπτικη πλειοψηφια των gamers δεν αξιζουν βλεποντας την ποσοτητα των πιοτικων games σε PC.. Προσωπικα πηρα κονσολα γιατι θελω να παιζω παιχνιδια εδω και τωρα και οχι να περιμενω επι χρονια καποιο Crysis ή καποιο Stalker σαν μεσσιες (και στο μεταξυ να το ριχνω στα benchmarks)Εδω με χανεις.. Δεν ασχολουμαι με PC gaming ουτε τα σκαω για να παιξω μονο τα οποια φοβερα games ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ. Θα ειμουν ανωμαλος αν ηταν αυτος ο λογος.. Το περνω για τις υψηλες αναλυσεις που προσφερει, το ΑΑ στις διαφορες μορφες του, το ΑF, την πολυπλοκοτητα που μου προσφερει στο tweaking για να το διαμορφωσω οπως θελω εγω στο οριο που μου επιτρεπεται παντα απο την καθε engine κλπ κλπ.. Δεν το περνω γιατι ειμαι κομπλεξικος και θελω να την πω στον χρηστη της κονσολας για 2-3 παιχνιδια σταθμους.. Και παιχνιδια δοξα το θεο πολλα και καλα και στο PC σε καθε κατηγορια δεν εχω παραπονο. Οσο για τον littlelouievegos που ισχυριζεται οτι στην κονσολα στρεφονται οσοι δεν γνωριζουν απο τεχνολογια και οτι δεν μπαινει σε τεχνικους ορους γιατι δεν θα καταλαβουμες εμεις οι υπολοιποι , κοψε κατι ρε φιλε.Δεν μπηκες στο forum της Σουπερ Κατερινας.....Κατι ξερουμε και μεις οι απλοι θνητοι....Το φανταστηκα οτι ισως ακουστω ετσι.. Πιστεψε με δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου αλλα δεν μπορω να ακουω και πραγματα τρελλα ρε φιλαρακι.. Λεω ομως οτι οποιος δεν μπορει ή δεν τον νοιαζει στην τελικη να δει την διαφορα στο AF/ΑΑ ας πουμε, ή δεν μπορει να ξεχωρισει το HDR απο το bloom ε ας παρει μια κονσολα να ησυχασει βρε αδελφε.. Καποιος ομως που καταλαβαινει και ενοχλειται ε ισως να τα σκασει για ενα high end pc ΑΝ το επιτρεπει φυσικα η τσεπη του..Αλλιως κοιταει για το καλυτερο δυνατο για αυτον.. Μετριο PC και κονσολα ας πουμε ή απλα κονσολα.. Με ενοχλει δλδ η εξισωση σε γραφικο επιπεδο ενος PC με μια κονσολα ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ; Φυσικα μπορει και να μην θελει να τα σκασει οπως ειπες να τα θεωρει κοροιδια για ενα high end PC. Και αυτο δεκτο αρκει φυσικα να μην κατακρινει αυτους που το κανουν και εξισωνει ανομοια πραγματα Αυτα και χιλια συγνωμη αν ακουστηκα προκλητικος ειλικρινα δεν ηταν ο σκοπος μου..
omnislash Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 ο high end pc gaming ειναι σκαλια πιο πανω απο το console gaming ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΝΤΑοπως και το high end στερεοφωνικο μου ειναι σκαλια πιο πανω απο το budget ηχοσυστημα μου.. Γίνομαι κουραστικός.Το είπες και μόνος σου στα γραφικάΣτα άλλα τπτ.Το unreal θα κυκλοφορήσει και σε Ps3.Ναι εντάξει το μάθαμε το crysis θα το παίζετε μέχρι να βγει το... crysis 2.Οσο για το oblivion πόσο θα το παίζεισ δλδ.Μιλάμε γιοα hardcore gamer και όχι για casual.Κάποια στιγμή θα το βαρεθείς. ο PC εχει αναλυσεις μεχρι και 2560x1600. Να βαλω την κονσολα σε 40-50αρι TV να παθω καρδια απο αυτο που θα δω ακομα και σε 1080p οταν σε 30αρι Dell εχω 2560x1600. 30 αρα οθόνη μπροστά στα μάτια σου.Ημαρτον δλδ πως βλέπεις; Αν παιζω FPS ομως ε δεν μπορω με τπτ Σαφώς και θα εννοείς το crysis.Γιατί άλλο exclusive δε βλέπω στον ορίζοντα. Αν παιζω FPS ομως ε δεν μπορω με τπτ Σε τι θα βλέπει το pc με το κυάλι.Στα παιχνίδια;Πες μου ένα παιχνίδι την τλευταία εξαετία που να μην έγινε port στις κονσόλες.Εκτός WOw ,τι άλλο να θυμηθώ .Το HL2(σε σύγκριση πάντα με την και τα Rts που δεν τα παίζει και κανείς νομίζω στις κονσόλες.Θες να σου θυμήσω πόσα παιχνίδια από κονσόλες δεν μεταφέρθηκαν στο PC;Αστο δε σε συμφέρει. χω τις γνωσεις να παρατηρω 5 πραγματα πανω στα γραφικα και αναβαθμιζω το pc μου ή απλα αφου δεν καταλαβαινω και διαφορες σε πραγματα που βλεπω τι να το κανω το pc ας παρω μια κονσολα να τελειωνουμε και να εχω ησυχο το κεφαλι μου για 5 χρονια; Ναι εντάξει εμείς που είμαστε βλάκες δεν καταλαβαίνουμε από δαυτα παίρνουμε κονσόλες.τι κόλλημα είναι αυτό με τα γραφικά.Το καλοκαίρι που μας πέρασε έπαιξα ff7 και δε με ένοιαξαν καθόλου τα γραφικά(τι είναι αυτό; follie follie!) ετοιες συγκρισεις παντως μεταξυ PC και κονσολας δεν εχουν νοημα οπως ειπα ειναι πραγματα ανομοια.. To παν είναι να τα έχεις όλα.Αν δεν τα έχεις προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι έχεις το καλύτερο.
Stormwatch Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Παλι μου το γυριζεις σε "οικονομικη λυση για να την βγαλεις για 1-2 χρονια" κλπ κλπ.... Εδω με χανεις.. Δεν ασχολουμαι με PC gaming Το θεμα δεν εχει απλως να κανει με gaming, ειναι το gaming.... Καλη η τεχνολογια αλλα θα πρεπει να χρησιμοποιειται καπου.... Μεταξυ ενος Fiat που λειτουργει με βενζινη και μιας υποθετικης Porsche που θα λειτουργει με κρυπτονιτη (απο τον πλανητη του σουπερμαν) θα προτιμησω το Fiat που θα με πηγαινει σπιτι, παρα τη Porsche που θα καθομαι και θα την κοιταζω..... Δεν προκειται παντως να μπω στο τριπακι του διαλογου ειδικα Χριστουγεννιατικα.Καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του....
littlelouievegos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Γίνομαι κουραστικός.Το είπες και μόνος σου στα γραφικάΣτα άλλα τπτ.Το unreal θα κυκλοφορήσει και σε Ps3.Ναι εντάξει το μάθαμε το crysis θα το παίζετε μέχρι να βγει το... crysis 2.Οσο για το oblivion πόσο θα το παίζεισ δλδ.Μιλάμε γιοα hardcore gamer και όχι για casual.Κάποια στιγμή θα το βαρεθείς. Η Unreal engine ομως στα PC θα εχει και D3D10 χαρακτηριστικα κατι που η κονσολα δεν θα εχει.. Και δεν ειναι μονο το Oblivion που εχει φοβερα γραφικα σε PC απλα ειπα οτι αυτο ειναι το CREAM ALA CREAM των games με τα mods. Εγω προσωπικα το χω τελειωσει 2 φορες και το λιωνω ξανα γιατι με τα νεα mods ειναι μια τελειως διαφορετικη εμπειρια.... Περαν αυτου ομως ειπα οτι αυτη την στιγμη τα games σε PC vs Console ειναι σχεδον ομοια αν εξαιρεσεις το AA/AF και τις αναλυσεις.. Αφου τα πιο πολλα ειναι ports απο κονσολες τι περιμενεις; Απλα λεω οτι αν τα σκας για PCχοντρα τσιμπας και μια κονσολα να τα χεις ολα ποτε δεν παραγνωρισα την χρησιμοτητα μιας κονσολας που το ειδες αυτο; 30 αρα οθόνη μπροστά στα μάτια σου.Ημαρτον δλδ πως βλέπεις;Δεν ειναι ακριβως μπροστα στα ματια μου αλλα και παλι εφοσον ειναι widescreen ειναι φτιαγμενη για να βλεπει το ματι ξεκουραστα και οπως πρεπει δεν ειναι 4:3 με τεραστιες διαστασεις.. Σαφώς και θα εννοείς το crysis.Γιατί άλλο exclusive δε βλέπω στον ορίζοντα.Αντε παλι με τα exclusives.. Που με ειδες να επιμενω στα exclusive games ρε αδελφε; Τι κολλημα ειναι αυτο με το Crysis δεν εχω καμια ψυχωση εγω με αυτο εσυ το αναφερεις συνεχεια.. Σε τι θα βλέπει το pc με το κυάλι.Στα παιχνίδια;Πες μου ένα παιχνίδι την τλευταία εξαετία που να μην έγινε port στις κονσόλες.Εκτός WOw ,τι άλλο να θυμηθώ .Το HL2(σε σύγκριση πάντα με την και τα Rts που δεν τα παίζει και κανείς νομίζω στις κονσόλες.Θες να σου θυμήσω πόσα παιχνίδια από κονσόλες δεν μεταφέρθηκαν στο PC;Αστο δε σε συμφέρει.Σε γραφικο επιπεδο δεν θα τα βλεπει τα games θα βγαινουν φυσικα.. Και ΠΟΤΕ δεν ισχυριστηκα οτι συμφερει να εχεις PC για περισσοτερους τιτλους απο μια κονσολα.. Αλλοιμονο αν μια παιχνιδομηχανη δεν ειχε περισσοτερους και αποκλειστικους τιτλους πια η εννοια της υπαρξης της τοτε; Ναι εντάξει εμείς που είμαστε βλάκες δεν καταλαβαίνουμε από δαυτα παίρνουμε κονσόλες.τι κόλλημα είναι αυτό με τα γραφικά.Το καλοκαίρι που μας πέρασε έπαιξα ff7 και δε με ένοιαξαν καθόλου τα γραφικά(τι είναι αυτό; follie follie!)Αντε παλι.. Μα δεν σημαινει οτι εισαι βλακας αν δεν ξερεις 5 πραγματα παραπανω σε γραφικο επιπεδο..Απλα δεν εχεις ασχοληθει γιατι δεν γουσταρεις ρε παιδι μου ή γιατι δεν ετυχε για να καταλαβεις τις διαφορες.. ΒΛΑΚΑΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΝΣΟΛΑ ΕΝΑ PC ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΑ. Στο θεμα του gameplay θα συμφωνησω 100%.. Ειναι εξισου σημαντικο με τα γραφικα, αν οχι η πεμπτουσια του gaming.. Και πασχουν ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ απο την ελλειψη του.. Τωρα γιατο κολλημα με τα γραφικα ε τι να σου εξηγησω; Η το χεις το ψωνιο ή οχι.. Αν το χεις κακο δικο σου Σαν και εμενα δλδ που τα σκαω.. To παν είναι να τα έχεις όλα.Αν δεν τα έχεις προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι έχεις το καλύτερο. Μα αυτο εξηγησα στο αρχικο ποστ μου.. Σκαω τοσα φραγκα για PC συνεχεια.. Γιατι να κολλησω να παρω μια κονσολα δλδ να κανω την δουλεια μου καλυτερα και να εχω ποικιλια; Κομπλεξικος ειμαι;
nzeppos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Σε PC δεν υπάρχει το ΝΒΑ 2k7. Μάλλον δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι 2k series. Στο 360 και γενικά στις κονσόλες δεν υπάρχουν racing simulators...άρα τα θέλω και τα δύο! Άντε και καλά Χριστούγεννα μάγκες.
littlelouievegos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Παλι μου το γυριζεις σε "οικονομικη λυση για να την βγαλεις για 1-2 χρονια" κλπ κλπ.... Μα ρε φιλαρακι αν διαβαζεις καλυτερα αυτα που γραφω θα καταλαβαινεις τι λεω..Σε τι διαφωνεις; Θα εχει υποσκελιστει εμφανεστατα ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (Το τονιζω)η κονσολα σε 2 χρονια απο το PC ναι ή οχι..; Αν εσενα σου αρκει και μετα τα 2 χρονια η κονσολα γουστο σου και καπελο σου.. Το θεμα δεν εχει απλως να κανει με gaming, ειναι το gaming.... Καλη η τεχνολογια αλλα θα πρεπει να χρησιμοποιειται καπου.... Μεταξυ ενος Fiat που λειτουργει με βενζινη και μιας υποθετικης Porsche που θα λειτουργει με κρυπτονιτη (απο τον πλανητη του σουπερμαν) θα προτιμησω το Fiat που θα με πηγαινει σπιτι, παρα τη Porsche που θα καθομαι και θα την κοιταζω..... Δεν προκειται παντως να μπω στο τριπακι του διαλογου ειδικα Χριστουγεννιατικα.Καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.... Aστοχο παραδειγμα. Γιατι θεωρειται οτι η χρησιμοτητα μιας High end καρτας θα ειναι χρησιμη μονο οταν βγει το D3D10; Αλλοι λογοι θεωρειται οτι δεν υπαρχουν που να κανουν χρησιμη της αγορα μιας καρτας; Βλεπετε λοιπον οτι εσεις βγαζετε λανθασμενα συμπερασματα;Και φυσικα χρησιμοποιω το PC μου σημερα και για μενα δικαιολογει τα λεφτα που σκαω η αναβαθμιση του.. Οταν εχεις να συντηρησεις υψηλες αναλυσεις στα παιχνιδια εισαι ευαισθητος σε φιλτρα θες ευελιξια στα settings και σε ενοχλουν οι γραφικες ατελειες μιας κονσολας που εξ ορισμου δεν εχει την επεξεργαστικη ισχυ να τις διορθωσει για να εχει ενα σωστο ΙQ τοτε στρεφεσαι στο PC.. Που διαφωνεις; Eκει κολλαει και το αν ξερεις βλεπεις αλλιως παρε κονσολα οχι σε κομπλεξικη μανια.. Aν δλδ ηταν να παρω το Oblivion στο Xbox360 ή στο PC ε δεν θα το επερνα στο XBOX ρε φιλαρακι για IQ λογους..
Stormwatch Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Εδω με χανεις.. Δεν ασχολουμαι με PC gaming ........................................
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Εγω προσωπικα το χω τελειωσει 2 φορες και το λιωνω ξανα γιατι με τα νεα mods ειναι μια τελειως διαφορετικη εμπειρια.... Μια τελειως διαφορετικη εμπειρια??:? :| Σε τι διαφωνεις; Θα εχει υποσκελιστει εμφανεστατα ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (Το τονιζω)η κονσολα σε 2 χρονια απο το PC ναι ή οχι..; Ναι θα εχει υποσκελιστει εμφανεστατα σε γραφικο επιπεδο η κονσολα σε 2-3 χρονια απο 4-5 games του pc(και μαλλον παλι FPS...) Αν εσενα σου αρκει και μετα τα 2 χρονια η κονσολα γουστο σου και καπελο σου.. Μα την κονσολα θα την χαρεις κυριως μετα τα δυο χρονια της. Τι?επειδη θα εχει βγει το crysis,το doom 15 και το ταδε FPS ή RTS δεν θα μου αρκει το Metal Gear ή το Final Fantasy ???:? :roll:
omnislash Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Η Unreal engine ομως στα PC θα εχει και D3D10 χαρακτηριστικα κατι που η κονσολα δεν θα εχει Ιδιο παιχνίδι θα παίζεις τι σε νοιάζει.Δεν κατάλαβα.Και πόσο μεγάλη διαφορά θα έχει πια; Τι κολλημα ειναι αυτο με το Crysis δεν εχω καμια ψυχωση εγω με αυτο εσυ το αναφερεις συνεχεια.. Eνας κολλημένος το ανέφερε πιο πάνω συνέχεια.Και τα exclusives είναι το α και το Ω για μια μηχανή που αναπαράγει παιχνίδια.Δλδ μη τρελαθούμε από το Quake 3 το 99 και μετά δεν έχω δει κάτι φρέσκο στο fps Μόνο τα hαlo και το gears που δεν το έχω παίξει.Το HL2 ναι παιχνιδάρα αλλά δεν είναι επαναστατικό . Τωρα γιατο κολλημα με τα γραφικα ε τι να σου εξηγησω; Η το χεις το ψωνιο ή οχι.. Αν το χεις κακο δικο σου Σαν και εμενα δλδ που τα σκαω.. Ναι αλλά τα παιχνίδια δεν τα παίζουμε για τα γραφικά.Τα παίζουμε για το gameplay. Τώρα αν εσύ δεν έχεις ως κύριο hobby σου το gaming και απλά θες να περνάς την ώρα σου με κανά παιχνιδάκι πάσο.Αλλά αν κάποιος το έχει ως hobby θεωρώ ότι είναι κολλημένος και ηλίθιος να σχολείται μόνο με το Pc gaming.Και όπως προείπα από το oblivivon κιόλας χάθηκε η μάχη στα γραφικά για το 360. Στο 360 και γενικά στις κονσόλες δεν υπάρχουν racing simulators...άρα τα θέλω και τα δύο! Ναι κοίτα το 360 είναι κονσόλα αλλά υπάρχουν και άλλες κονσόλες εκτός από αυτό.Και μόνο που 3 παιxνίδια από κονσόλα προηγούμενης γενιάς βρίσκονταν στο top 10 του οποιος βάλει πάνω από 9 σε παινίδι άλλης κονσόλας εκτός του 360 απολύεται(gamespot) τα λέει όλα. Tώρα για racing sims υπάρχει το gt4 (δεν έχεις ps2 στα @@ αλλά είναι racing sim) και το forza.Και δυστυχώς είναι ένας τομέας που κατα την προηγούμενη γενιά έμεινε στάσιμος.Οπως και τα beat em up.
kirileman Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Για μένα είναι καθαρά θέμα παιχνιδιών, όπως έχουν πει και άλλοι βέβαια. Ανάλογα το παιχνίδι επιλέγω και μηχάνημα. Χαμογελάω όταν βλέπω κάποιον να προσπαθεί απεγνωσμένα να σημαδέψει με το χειριστήριο μιας κονσόλας σε fps κ αντίστοιχα κλείνω με τη μία το pc και ανοίγω την κονσόλα όταν πρόκειται για μπαλίτσα. Σε γραφικά, επειδή τυχαίνει να παίζω εδώ κ κάνα 4μηνο με 2 7900 sli σε 1440χ900 κ όλα στο max το oblivion και προσφάτως το NFS carbon, δεν εντυπωσιάζομαι πια από το 360. Δεν πεθαίνω όμως και για τα γραφικά, το gameplay και ο χειρισμός είναι αυτά που με ενδιαφέρουν κυρίως. Άρα, και κονσόλες και pc. Δεν πιστεύω ότι έχασε κάνα στοίχημα το 360, έκαστος στο είδος του.
PROFIL Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 re pedia afiste pia aftin tin retsiania tu pc games dite ta pragmata kathara (milao mono me gaming) sto pc kolimata to ena pexnidi den ipostirizi to allo vromai ,ante vgike kenurgio pexnidi ante trexate gia anavathmisi drivers vale patch vale alcho peze me 10 kumpia thermokrasia eeeee eleos ,eno omos anigis to sirtaraki tu xbox 360 vazis ta pexnidakia su apolamvanis TELIA grafika pezis online akus tragudia vlepis dvd ti allo thelete pia to GAMING STO PC TELOS
littlelouievegos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μια τελειως διαφορετικη εμπειρια??:? :| Ναι γιατι mods για το Oblivion δεν υπαρχουν μονο στα γραφικα..Κανε μια βολτα απο τα forums του Oblivion Και δες τι Mods για το gameplay υπαρχουν.. Ναι θα εχει υποσκελιστει εμφανεστατα σε γραφικο επιπεδο η κονσολα σε 2-3 χρονια απο 4-5 games του pc(και μαλλον παλι FPS...) Ποιος σου ειπε οτι πασχει το pc απο παιχνιδια και γιατι συμπεραινεις οτι μονο fps θα ειναι αυτα με τα καλα γραφικα; http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=77741 Δες λιγο το τοπικ αν σε ενδιαφερει και φυσικα ειναι και πολλα αλλα απο καθε genre.. Μα την κονσολα θα την χαρεις κυριως μετα τα δυο χρονια της. Τι?επειδη θα εχει βγει το crysis,το doom 15 και το ταδε FPS ή RTS δεν θα μου αρκει το Metal Gear ή το Final Fantasy ???:? :roll: Εδω μου τα γυριζεις.. Δλδ απο την μια το PC θα το βαρεθω εγω απο τα λιγα καλα games οπως ισχυριζεσαι(που δεν ισχυει) αλλα για εσενα δεν ισχυει το ιδιο οταν μου λες οτι θα σου αρκει το FF και το Metal Gear solid..Και την πιτα αφαγωτη και τον σκυλο χορτατο ε; Περαν αυτου αυτο δεν στεκει.. Και η κονσολα και το pc θα εχουν πολλα games σε καθε Genre για να χαρουν οι χρηστες τους.. ----------------------------------------------- Ιδιο παιχνίδι θα παίζεις τι σε νοιάζει.Δεν κατάλαβα.Και πόσο μεγάλη διαφορά θα έχει πια; Ε μα αυτο προσπαθω να σου εξηγησω εμενα με νοιαζει γιατι γουσταρω τα γραφικα.. Με την ιδια λογικη και ενας που εχει μια DX8 gpu μπορει να πει σε εσενα "και εγω μπορω να παιξω το ταδε game με low settings" . Θα ειναι το ιδιο πραγμα με το xbox360 επιπεδου dx9? Και στο κατω κατω το αν γουσταρεις γραφικα ή οχι δεν ειναι επειχηρημα για να με αντικρουσεις.. Μιλαω τι αρεσει σε ΕΜΕΝΑ και ασχολουμαι με το pc οχι τι αρεσει σε εσενα.. Eνας κολλημένος το ανέφερε πιο πάνω συνέχεια.Και τα exclusives είναι το α και το Ω για μια μηχανή που αναπαράγει παιχνίδια.Δλδ μη τρελαθούμε από το Quake 3 το 99 και μετά δεν έχω δει κάτι φρέσκο στο fps Μόνο τα hαlo και το gears που δεν το έχω παίξει.Το HL2 ναι παιχνιδάρα αλλά δεν είναι επαναστατικό .Mα δεν διαφωνησα οτι μια κονσολα εχει και exclusive games οπως και το pc αλλα συνηθως σε αλλα genre.. RTS/RPG κλπ κλπ... Αντιθετως μαλιστα ειπα οτι πρεπει να τα εχεις και τα 2 που διαφωνουμε; Ναι αλλά τα παιχνίδια δεν τα παίζουμε για τα γραφικά.Τα παίζουμε για το gameplay.Τώρα αν εσύ δεν έχεις ως κύριο hobby σου το gaming και απλά θες να περνάς την ώρα σου με κανά παιχνιδάκι πάσο.Αλλά αν κάποιος το έχει ως hobby θεωρώ ότι είναι κολλημένος και ηλίθιος να σχολείται μόνο με το Pc gaming.Και όπως προείπα από το oblivivon κιόλας χάθηκε η μάχη στα γραφικά για το 360. Μηπως πρεπει να σου ζητησω και συγνωμη που μου αρεσουν τα γραφικα; Ναι για μενα παιζουν σημαντικοτατο ρολο γιατι πρεπει να απολογηθω δλδ; Και δεν σημαινει οτι επειδη ενα παιχνιδι εχει καλα γραφικα δεν εχει gameplay.. Το ενα δεν αναιρει το αλλο.. Δεν καταλαβαινω την λογικη σου.. Και επαναλαμβανω.. Αν θεωρεις οτι στο pc θα δεις games μονοτονα χωρις gameplay και μονο στην κονσολα σου θα τα συνδυαζεις ολα μαλλον εσυ δεν εχεις κανει σωστα την ερευνα σου.. Παντως για να δεις οτι τα γυριζετε.. Εσεις απο την μια λετε πωπω γραφικαρες το GoW απιστευτο και απο την αλλη οταν σας στριμωχνουν το ριχνετε στο gameplay.. Εγω δεν τα γυρισα, εξαρχης ειπα οτι ειναι καλο να εχεις και τις 2 πλατφορμες (pc,xbxo360) για μεγαλυτερη ποικιλια.. ------------------------------ re pedia afiste pia aftin tin retsiania tu pc games dite ta pragmata kathara (milao mono me gaming) sto pc kolimata to ena pexnidi den ipostirizi to allo vromai ,ante vgike kenurgio pexnidi ante trexate gia anavathmisi drivers vale patch vale alcho peze me 10 kumpia thermokrasia eeeee eleos ,eno omos anigis to sirtaraki tu xbox 360 vazis ta pexnidakia su apolamvanis TELIA grafika pezis online akus tragudia vlepis dvd ti allo thelete pia to GAMING STO PC TELOS Εισαι ακριβως ο χρηστης που περιγραφω στο αρχικο μου μυνημα.. Δεν μπορει δεν γουσταρει βαριεται δεν θελει ρε παιδι μου γουστο του καπελλο του να ασχοληθει με το pc για τους λογους που ανεφερες και αλλους πολλους.. Τι κανεις; Παιρνεις κονσολα και ησυχαζεις.. Και φυσικα να αναφερθω γενικα στο θεμα, ουτε εγω πιστευω οτι το xbox360 εχασε κατι.. Αντιθετως μαλιστα προκειται για μια ακρως ελκυστικη προταση με τα λεφτα που μπορεις να την παρεις που θα σου προσφερει μια σωρεια παιχνιδιων για αρκετο καιρο..Αλλα ειναι μαθηματικα αποδεδειγμενο απο την ιστορια των κονσολων και με απλη λογικη βεβαια οτι την μαχη των γραφικων θα την χασει σε λιγο καιρο αν δεν την εχει χασει ηδη.. Προσεξτε τι λεω γιατι θα μου κανετε quote σιγουρα.. Την μαχη των γραφικων..
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Ναι γιατι mods για το Oblivion δεν υπαρχουν μονο στα γραφικα..Κανε μια βολτα απο τα forums του Oblivion Και δες τι Mods για το gameplay υπαρχουν.. 1ον.Δηλαδη για να καταλαβω .....παιζεις καινουριο oblivion?ή αυτο που παιζουν ολοι? 2ον.Τα πρωτα παιχνιδια σε μια κονσολα δεν εκμεταλλευοντε τις δυνατοτητες της,το oblivion ειναι απο τα πρωτα games που βγηκαν για 360 οποτε δεν αποκλειεται στο μελλον να προκαλουν γελιο τα γραφικα του στους κατοχους της κονσολας. Ποιος σου ειπε οτι πασχει το pc απο παιχνιδια και γιατι συμπεραινεις οτι μονο fps θα ειναι αυτα με τα καλα γραφικα; Δεν ειπα οτι πασχει απο παιχνιδια,απο πολυ καλα παιχνιδια ναι. αναφερω τα FPS γιατι καινουρια fps σας πασαρουν συνηθως ως games με απιστευτα γραφικα.Το συγκεκριμενο ειδος εχει πολυ μικρα περιθωρια εξελιξης πλεον και το μονο που κανουν ειναι να βγαζουν καινουρια FPS με τρομερα γραφικα ωστε να εντυπωσιασουν.Εμενα ομως που εχουν παψει να μου αρεσουν αυτα τα παιχνιδια και D15 να μου βαλεις με ολα τα MODS στο τερμα εγω παλι.... ευχαριστω αλλαδεν θα παρω. Εδω μου τα γυριζεις.. Δλδ απο την μια το PC θα το βαρεθω εγω απο τα λιγα καλα games οπως ισχυριζεσαι(που δεν ισχυει) αλλα για εσενα δεν ισχυει το ιδιο οταν μου λες οτι θα σου αρκει το FF και το Metal Gear solid..Και την πιτα αφαγωτη και τον σκυλο χορτατο ε; Περαν αυτου αυτο δεν στεκει.. Και η κονσολα και το pc θα εχουν πολλα games σε καθε Genre για να χαρουν οι χρηστες τους.. Εδω δειχνεις φιλε μου οτι δεν καταλαβες καθολου που το παω.... Δεν ειπα οτι θα βαρεθεις το pc σου(αμα εσενα σου αρεσει φυσικα και δεν θα το βαρεθεις) δεν ειπα οτι θα μου αρκει το Metal gear και το FF,ανεφερα τα 2 αυτα games για να σου δωσω να καταλαβεις οτι η κονσολα μετα τα δυο χρονια θα ειναι σε πολυ καλυτερη μοιρα απ'οτι εσυ νομιζεις,μην κρατας το νουμερο(2 παιχνιδια) αλλα την ουσια των οσων λεω... Τα καλα παιχνιδια να εισαι βεβαιος οτι δεν θα περιοριστουν σε αυτα τα 2 μετα τα 2 χρονια. Ε μα αυτο προσπαθω να σου εξηγησω εμενα με νοιαζει γιατι γουσταρω τα γραφικα.. Μιλαω τι αρεσει σε ΕΜΕΝΑ και ασχολουμαι με το pc οχι τι αρεσει σε εσενα.. Εδω ειναι ΟΛΗ η ουσια. ΕΣΕΝΑ σου αρεσει να αναβαθμιζεις το pc σου για να βλεπεις γραφικα,γιατι ετσι γουσταρεις και μαγκια σου(δεν το λεω ειρωνικα). Εμας λοιπον που μας αρεσουν τα παιχνιδια ασε μας να παιξουμε σε μηχανηματα που κατασκευαστηκαν αποκλειστικα για αυτον τον λογο;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.