neovdr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Ασε μας ρε Tony δεν θέλω να μιλάω μόνος μου αλλά δεν θα μου λέει ο άλλος τα αυτονόητα, ότι δηλαδή το pc είναι πιο ισχυρό! Και για ποια αντικειμενικά επιχειρήματα μιλάς?
Rebel21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 re paidia ta eipame afta.den ginetai na vgaleis akri me enan pc gamer(me fresko pc opws o john) exei skasei 1600 euro kai paizei fear ti allo na peis. einai allwste logiko oti me to na paizeis sto 16x anisotropic paei to gameplay se alla epipeda.nextgen:mrgreen: gia paixe re maga kana kainourgio paixnidi me 16x anisotropic oute to arxaio halo 2 otan vgei den tha antexei logo eleinou optimization. ase pou to HALO 3 se proimo stadio fenetai san to crysis.des to VIDOC tis bungie prws to telos kai tha deis. sxedon oloi exoume pc den paei na pei oti to petaxame gia na paroume consoles kai egw exw kalo pc alla giati na asxoloume otan ola ta kainourgia paixnidia opws to gears kai Lost planet vgainoun sto xbox.akoma kai gia RTS pou lete ta eixa varethei ola.ola fenontan idia mexri pou epaixa viva pinata kai afto sto xbox me fovera grafika kai prototipia.akoma oloi oi iapwnes exoune grameno to pc.ti allo na poume. kai exeis dikio gia to FIFA07 ti na ta kaneis ta grafika an den mporeis na xareis to daneziko kai to pakistaniko prwtathlima.kalitera na valw kana mod sto fifa 2000. re john pou les gia tetragonakia sto gears.esi ola ta provlimata pou vlepeis se ola afta ta ports pou paizeis kai se palia paixnidia den se enoxloun?vrikes ena bug sta kalitera grafika olwn twn epoxwn kai mas to petas. gia pes re tony esi kana epixeirima apo ton planiti twn pcgamers.ektos apo ta idia kai idia gia RAW power kai trixes katsares.ti RAW power afou apodedigmena oles i kartes grafikwn sto pc den mporoun na ftasoun panw apo 70 me 75 % twn dinatotitwn tous prin allaxthoun.
polaki Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Εγω πιστευω οτι το κάθε ενα σε κανει να χαρεις διαφορετικων ειδων παιχνίδια. Και μονο που ακούω για Oblivion σε κονσόλα ξενερώνω απτη ζωη μου, δεν πα να έχει και ακραία γραφικά. Με την ίδια λογική που απορώ με τους αρρωστημένους με football games (πχ PES6) στο PC. Μου φαίνεται απλά θλιβερό. Δεν μου κολλάει το gamepad σε PC. Οπως και το τερατούργημα της Sega με keyboard & mouse στο Dreamcast. Ελεος. Και john2gr, εντάξει χαλάρωσε λίγο με τα γραφικά του oblivion σου, ενα σοβαρό pc κανει 3 φορές τα λεφτά του Xbox και καθε χρονο θέλεις +400 για καινούρια κάρτα γραφικών αν παρακολουθείς τις εξελίξεις στα παιχνίδια αλλιώς θα σέρνεσαι σαν σαλιγκάρι. Δεν σε ακουσα να λες κάτι για τον πρώτο μήνα που κυκλοφόρισε, που όσοι το πήραμε τότε τρέχαμε απο site σε site μπας και βρούμε καμιά ρύθμιση γιατι το παιχνίδι ΣΕΡΝΟΤΑΝ ακόμα και σε απλά γραφικά... Οταν βγηκε υπήρχε κάρτα γραφικων που να το δείχνει φουλ details χωρίς να σέρνεται? Σορρυ αλλά 550 ευρώ καινούρια κάρτα και σερνόταν.. Οταν παίρνω ενα παιχνίδι, θελω να το παιξω ΤΩΡΑ και όχι μετά απο ένα χρόνο να περιμένω να βγει mod για τους φρουρούς που λες... Ελεος δηλαδή, το λες και το υποστηρίζεις κιολας??? Κάτσε να ξεθάψω απτα σκουπίδια και το Medal of Honor τότε.. Μην ξεχνας οτι ο απλος κοσμος θελει να πετάξει ενα CD μεσα και να αρχισει να παίζει. Όχι να βγαλει το χτικιό κατεβάζοντας 100 mods για να κάνει το παραμικρό. Εδω ειχε βγει mod για να μην φευγει λέει το αλογο οταν το παρατας.. Την παλέβουν? Την ευκολια της κονσολας δεν θα τη βρεις πουθενα, πας σε σπιτι μαζευεστε 5 ατομα,παραγγελνετε πίτσες και τα κάνετε ολα πουτανα στο σαλόνι. Σιγα μη φωνάξω εγω 4 καφρους να μπουν στο δωμάτιο μου να φέρουμε 13 καρέκλες για να παίξουμε PES6 και μετα να βρω πίτσα στο μαξιλάρι μου. Φέρνει ο δικός σου το Xbox στην 50άρα μου και τυφλωνόμαστε όλοι μαζι. Κάτι LAN gaming τα θεωρω τραγικά, δηλαδη ελεος. Αλλά να έρχεται τώρα ο κονσολάς και να θέλει να παίξει FPS σε κονσολα, ε όχι. Οσο για την Nintendo, αντε στην επόμενη κονσόλα θα μας δίνουν και τραμπολινο να πηδάμε σα μαλακες για να ρίξουμε ενα τρίποντο... Το μαιμουδίστικο χειριστηριο της σε κάνει να κουράζεσαι πιο πολύ και απτο να έπαιζες το αληθινό σπορ. Απόψεις βεβαια αυτές, αλλά όπως και να το κάνουμε αλλη η μια πλατφορμα και αλλο η αλλη. Η ουσία είναι ότι αν θελεις να συνδιασεις και τα 2 πρεπει να παρεις και τα 2. Αλλα οι κοντρες για το ποιο ειναι το καλύτερο ειναι εντελώς ασκοπες και πραγματικά δεν οφελούν σε τίποτα. Μην κολάτε στα γραφικά, για τους μικρότερους εδω μεσα σας πληροφορω οτι το donkey kong που εσεις βλεπετε και ουτε να κατουρίσετε δεν θέλετε, ήταν πολυ πιο απολαυστικό απτο οποιοδήποτε Fear και δεν ξερω και γω τι. Χαρειτε το gameplay και αφήστε τα γραφικά. Δεν σου λεω να παίξεις σε 640χ480, αλλά το πανηγυράκι που εχει στηθεί ειναι για να μας τρώνε τα λεφτά κάθε 6 μηνες για κάρτα γραφικών, ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
neovdr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Έτσι ακριβώς είναι και εμείς οι "console-αδες" έχουμε pc και το χαιρόμαστε. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς το PC μου αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι τελευταία η κατάσταση είναι απελπιστική στο pc gaming και αυτό ωφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πειρατεία που μαστίζει το χώρο. Ναι υπάρχουν μερικοί τίτλοι που είναι πραγματικά αξιόλογοι αλλά από πλευράς πληθώρας, ποιότητας, προτωτυπίας δεν υπάρχει σύγκριση! Και αυτό είναι ένα αντικειμενικό επιχείρημα!
john2gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Εχμ.......Rebel21..........το 16xAF είναι free χωρίς performance hit πλέον στην 8800GTX ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ,αν έχεις κάνει τον κόπο να τεστάρεις την κάρτα. Γενικά είσαι ολίγον άκυρος αφού ανέκαθεν το PC gaming δεν βασιζόταν στα Ιαπωνικά dev houses. Και δεν αξίζει να μιλάς για AF όταν τα μισά games του Χ360 έχουν έλλειξη όχι μόνο 16xAF αλλά γενικώς AF. Όσο για τα τετραγωνάκια στο GoW,τράβα διάβασε κάνα review μου στο gamers.gr να δεις τι και τι παρατηρώ στα PC games. Ο μεγαλύτερος κριτής των PC games είμαι (ρε τράβα και να διαβάσεις το Preview του Crysis που μέχρι και για το LOD του μιλάω αντί να θεοποιώ τα γραφικά του όπως κάνετε μερικοί για ορισμένα παιχνίδια της αγαπημένης σας κονσόλας) κι όχι απλός υποστηρικτής σαν εσένα. Ειδικά όταν μου λες το Halo3 ίδιου επιπέδου με το Crysis. Τι είπες τώρα.......εντάξει δεν υπάρχει και λόγος να post-άρω ξανά μετά από αυτό που πέταξες μιας και δείχνεις τόσο εύκολα πόσο κολλημένος είσαι (FYI διάβασε στο X360 thread τις εντυπώσεις μου για το Gameplay Evolution video του Halo3 ). polaki όταν είχε βγει το Oblivion το έτρεχα σε full settings με την X800Pro και δεν σερνόταν. Σε πληροφορώ (και ψάξε να βρεις threads) ότι το έβριζα για όλες τις γραφικές τρύπες που είχε και έτρεχα από site σε site για να βάλω νέα textures και να αλλάξω τα τρισάθλια LOD textures που μου θύμιζαν Nintendo 64 εποχές. ΣΑΦΩΣ ΚΙ ΕΝΑ HIGH-END PC ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ. Τι σκ@τ@ δεν διαβάζετε που το λέω; Εν πάση περιπτώση,last post μιας και δεν έχει νόημα πλέον με μερικών τα κίνητρα. Flame as you want. Την άποψη μου την είπα και την τεκμηρίωσα,τώρα αν κάποιος θέλει να βγάλει την κονσόλα του ή το PC του χωρίς καν τεκμήρια σαν το καλύτερο available προϊόν be my guest. Αλλά και πάλι δεν με παραξενέβει αυτό το γεγονός.............εδώ μερικοί με είχαν πει X360 fanboy επειδή έλεγα μούφα το PS3 σε άλλο forum μέχρι που χρειάστηκε πάλι να τους στείλω να διαβάσουν με τι ασχολούμαι για να σωπάσουν,τι να πεις......Έλληνας
neovdr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δεν αξίζει πλέον μου φαίνεται η όλη συζήτηση κάποιος μάλλον θέλει desperately να δικαιολογήσει τα 700 ευρώ που έδωσε. Τράβα γράψε κανα review γκουρού της πληροφορικής και άσε μας ήσυχους!
ANEMOS-V Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 ti kolima kai auto pali.. emena pantos m aresoun kai oi ksanthies & oi melaxrines.. tha tis ithela kai tis dyo, etsi..na mi varieme.
Rebel21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Εχμ.......Rebel21..........το 16xAF είναι free χωρίς performance hit πλέον στην 8800GTX ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ,αν έχεις κάνει τον κόπο να τεστάρεις την κάρτα. Γενικά είσαι ολίγον άκυρος αφού ανέκαθεν το PC gaming δεν βασιζόταν στα Ιαπωνικά dev houses. Και δεν αξίζει να μιλάς για AF όταν τα μισά games του Χ360 έχουν έλλειξη όχι μόνο 16xAF αλλά γενικώς AF. Όσο για τα τετραγωνάκια στο GoW,τράβα διάβασε κάνα review μου στο gamers.gr να δεις τι και τι παρατηρώ στα PC games. Ο μεγαλύτερος κριτής των PC games είμαι (ρε τράβα και να διαβάσεις το Preview του Crysis που μέχρι και για το LOD του μιλάω αντί να θεοποιώ τα γραφικά του όπως κάνετε μερικοί για ορισμένα παιχνίδια της αγαπημένης σας κονσόλας) κι όχι απλός υποστηρικτής σαν εσένα. Ειδικά όταν μου λες το Halo3 ίδιου επιπέδου με το Crysis. Τι είπες τώρα.......εντάξει δεν υπάρχει και λόγος να post-άρω ξανά μετά από αυτό που πέταξες μιας και δείχνεις τόσο εύκολα πόσο κολλημένος είσαι (FYI διάβασε στο X360 thread τις εντυπώσεις μου για το Gameplay Evolution video του Halo3 ). polaki όταν είχε βγει το Oblivion το έτρεχα σε full settings με την X800Pro και δεν σερνόταν. Σε πληροφορώ (και ψάξε να βρεις threads) ότι το έβριζα για όλες τις γραφικές τρύπες που είχε και έτρεχα από site σε site για να βάλω νέα textures και να αλλάξω τα τρισάθλια LOD textures που μου θύμιζαν Nintendo 64 εποχές. ΣΑΦΩΣ ΚΙ ΕΝΑ HIGH-END PC ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ. Τι σκ@τ@ δεν διαβάζετε που το λέω; Εν πάση περιπτώση,last post μιας και δεν έχει νόημα πλέον με μερικών τα κίνητρα. Flame as you want. Την άποψη μου την είπα και την τεκμηρίωσα,τώρα αν κάποιος θέλει να βγάλει την κονσόλα του ή το PC του χωρίς καν τεκμήρια σαν το καλύτερο available προϊόν be my guest. Αλλά και πάλι δεν με παραξενέβει αυτό το γεγονός.............εδώ μερικοί με είχαν πει X360 fanboy επειδή έλεγα μούφα το PS3 σε άλλο forum μέχρι που χρειάστηκε πάλι να τους στείλω να διαβάσουν με τι ασχολούμαι για να σωπάσουν,τι να πεις......Έλληνας einai free stin parousa fasi kala to eipes elpizw na min pisteveis oti tha trexei to crysis se 16x.kai nai to HALO 3 sto VIDOC fenetai poli entiposiako.kai nai ta perissotera games tou xbox den exoun oute 1xAF.afto to xeroume ena xrono twra. pali gia oblivion kai fear mou les den exeis kai tipota allo na peis.egw sou lew vgainei to lost planet kai sinexizeis pali gia oblivion kai fear. afou epaizes se full detail to oblivion me tin palia karta giati pires kainourgia? den tha katsw na skasw kaiolas den pan na G@mi kai to xbox kai ola. kai skekola me afta ta "flame as you want" kai m@L@kies.
ultralisk Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δεν γνωριζω απο κονσολες, αλλα θελω να κανω μια ερωτηση - απορια, που εχω.. Εχει μεγαλη διαφορα στα γραφικα αν συνδεσεις το Χ360 με μονιτορ αντι για HDTV? oxi....an ipostirizei kai i TV analisi 720p tha eisai sta idia...apla alloi lene oti vlepoun kalitera ta xromata me to VGA cable sto monitor kai alloi lene oti ta vlepoun kalitera stis LCD.....ta grafika omos einai sta idia epipeda Η απάντηση είναι ότι σε παιχνίδια δεν υπερτερεί κανένα γιατί ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα. Σε τιμή υπερτερεί το X360,σε δυνατότητες (τόσο προγραμμάτων όσο και hardware ή αλλιώς raw power) υπερτερεί το PC και η διαφορά αυτή φαίνεται στα multiplatform games όταν τα βάλεις δίπλα δίπλα. +1 auto einai akrivos to zoumi tis olis ipothesis mia mikri enstasi omos se auto X360 + HD-TV = η αναβάθμιση του PC μου = 1600 ευρό AN lavoume ipopsin oti kapoios den eixe LCD apo prin exeis dikio....apo tin alli omos autos me to XBOX einai komple eno autos me to PC tha sinexisei na plironei gia anavathmiseis an thelei na sinexizei na paizei ta kainouria games ikanopoiitika,opou pleon i diafora kostous ektokseuetai
Rebel21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 me 1200 + 400 euro pairneis tv 40'.den pistevw na mporei na sigrithei ena monitor 19 me mia tetoia tv. otan sigrinoume xbox me pc ta sigrinoume stis idies sinthikes.to xbox kalista mporei kapoios na to exei sto monitor tou ipologisti.pou kolaei stin timi kai ti tv? kai afta gia ta paixnidia pou aresoun sto kathena einai mpourdes.den nomizw oti kapoia consola opws to xbox i ps3 den kaliptei ola ta gousta.na mou peite gia tropo xeirismou tote nai mporei kapoios na min mporei na paixei RTS sto xbox me gamepad.afto nai to dexome. oi anthrwpoi pairnoun tv kai alla alla pragmata ektos apo games.opws gia na vlepoun mpala kai tainies.twra an o john einai kolimenos panw stin othoni tou ipologisti olo to 24h tote allazei to pragma.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Μα την ΤV δεν θα την παρεις μονο για παιχνιδια,γιατι τα συνδεουμε τοσο αυτα τα δυο(TV-κονσολα)?
PROFIL Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 (Οπως και το τερατούργημα της Sega με keyboard & mouse στο Dreamcast. Ελεος. polaki) TO dreamcast itane mprosta 100 xronia se thema konsolas allo to oti den petixe ,xiristiro me lcd ikona kai kinumena sxedia pu EVGENE KAI GINOTANE XIPNITITI, EPEZEZ PEXNIDIA KTL,apistefta grafika PEXNIDIA shenmue , metropolis KTL min krinis toso efkola k adikis ,128BIT ITANE i sega kai ialli akoma stin spilia itane kai oli ma oli pirane apo dreamcast
omnislash Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Kαταρχήν η μάχη των γραφικών για τις κονσόλες 3ης γενιάς χάθηκε από το Oblivion.Οταν ένα μηχάνημα στο πρώτο εξάμηνο της κυκλοφορίας του δεν καταφέρνει να υπερσκελίσει σε γραφικά ένα high end PC τι θα συμβεί σε 3 χρόνια;Τώρα ο μύθος ότι δεν μπορείς να παίξεις fps σε κονσόλα καταρρίφτηκε (COD, Halo ,Fear)όπως και CRPG(Oblivion).Eπιπλέον μάγκες το κουτί 360 δεν είναι η μόνη κονσόλα που κυκλοφορεί.Υπάρχει και το Ps2 μην αρχίσω να αναφέρω παιχνίδια γιατί θα νυχτώσουμε και ο κύβος (Metrοιd Resi και JRPGs).Το PC γιατί είναι ;Για RTS και ΜΜΟRPGS;Για όλα τα άλλα υπάρχουν και οι κονσόλες. Περνάμε στο θέμα τιμής.Αν μου βρείτε έναν άνθρωπο που η κάρτα γραφικών του έχει κρατήσει περισσότερο από 3 χρόνια με gaming πάνω από 5ώρες καθημερινά να μου το δείξετε και μένα.Τώρα αν ασχολείται με word μόνο πάω πάσο.Συν με ένα χιλιάρικο (500+300+200) παίρνεις και τις 3 κονσόλες και ησυχάζεις.Α ναι ξέχασα δεν παίζεις crysis .Ναι εντάξει τι κρίμα.Αλλά πόσες ώρες να παίξεις πια crysis Κάποια στιγμή θα το βαρεθείς. Τώρα στο θέμα των κομπλεξικών.Εντάξει μάγκες μας πείσατε δώσατε τόσα για το μηχάνημα σας και πρέπει κάπως να τα στηρίξετε.Αλλά τι να πεις που δεν έχετε παιχνίδια.Α το crysis και το πως το λένε Knights of Library 4 με τους κανόνες dNd 1500 εκδοση(ρε παίδες γιατί όλοι οι 20άρηδες lvl στο dNd δεν παίζουν CRPGs και το wOw δε λέω μαμαέι αλλα΄να παίζεις 625η φορά το ίδιο dungeon για να σου πέσει το χ αντικείμενο ε δε ξέρω πως το βλέπετε.Και στο κάτω κάτω αν πορόνεστε με τα γραφικά πάρτε και κάντε βιντεάκι με όλες τις FMv σκηνές από Blizzard Square να χαρείτε.Το crysis το ανέφερα;Μοιαζει λέει λίγο με το far cry αλλά ψέμματα λένε.Επειδή δηλαδή έχει ζούγκλα;Ούτε η ίδια ομάδα ανάπτυξης να το έφτιαχνε. έλεγα μούφα το PS3 Με στοιχεία βασισμένα στα 100άδες παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα .
Peavy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Μην κολάτε στα γραφικά, για τους μικρότερους εδω μεσα σας πληροφορω οτι το donkey kong που εσεις βλεπετε και ουτε να κατουρίσετε δεν θέλετε, ήταν πολυ πιο απολαυστικό απτο οποιοδήποτε Fear και δεν ξερω και γω τι. Χαρειτε το gameplay και αφήστε τα γραφικά. Δεν σου λεω να παίξεις σε 640χ480, αλλά το πανηγυράκι που εχει στηθεί ειναι για να μας τρώνε τα λεφτά κάθε 6 μηνες για κάρτα γραφικών, ΞΥΠΝΗΣΤΕ. +1 by me.Tis proalles piga se ena ksadelfo mou kai ton eida pou epaize kati sto pc tou.Paw pio konta kai ti na dw epaize GTA Vice City kai emeina kagkelo apla gia na katalavete to epaize se ena 466 celeron me karta Ati 9200 64mbyte se win 98 kai 256 ram.......(analusi 640*480, me low graphics) to thema einai telika oti oloi parasuromaste san zwa gia na exoume oti kalutero kai pio teleutaio kai to ksadelfaki mou ekane to kefi tou stin teliki afou mporese kai epaikse to paixnidi pou ithele !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.