Προς το περιεχόμενο

kerdise telika to xbox to stixima?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i consola einai gia games mexri twra !!!

to pc to exeis kai gia alla polla pou bariemai na grapsw sta opoia simperilambanetai to gaming.

twra ti dialegei o ka8enas einai diko tou 8ema

o only gamer pisteuw kalitera me mia consola (gia na min diskoleuti me to pc px. crack k alla :))

twra ama 8elei k alla mallon pros meria pc

i epilogi einai diki sou :))))

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

giati den kathese na skefteis esy giati na pairneis port tou ps2 sto fifa kai oxi tin next gen ekdosi?gia pes mou?i estw sto PES6 an opws les i nextgen ekdosi fifa itan exclusive.

Γιατί έπεσαν λεφτά από την MS ούτως ώστε να έχει exclusive την next gen έκδοση ώστε να προωθήσει το Χ360. Το ίδιο έγινε και με το PES6 (βλέπε exclusive για Ευρώπη)......εκεί όμως πέρα από τα γραφικά πήρατε μια χειρότερη έκδοση από εμάς,τρελή ήττα ήταν :mrgreen:

egw to eixa pei apo tous prwtous gia ta tetragonakia stis skies tou gow ta opoia fenontan kai sto prwto video pou evgale i microsoft sto simeio pou o marcus sikone to kefali(ston laimo tou) kai koitaze to dromaki.alla stin teliki siga to provlima edw esi paizeis fear.

Σήμερα είδα ξανά το FEAR στο Χ360 (μόλις γύρισα από ένα σπίτι που είχαμε μαζευτεί από τις 2 το βράδυ και παίζαμε COD3 multi 3 άτομα). Τι aliasing και κακό ήταν τούτο στο FEAR; Μάλλον με έχει κακομάθει η 8800GTX όταν το έπαιζα σε 1600x1200 + 4xFSAA + 16xAF και δεν έβλεπα ίχνος από γραμμές.

tou oblivion ta grafika mou aresan se logika plaisio(afto gia to sagoni itan ipervoli kai to eipa gia na se kanw na katalaveis) otan to pira prin sxedon ena xrono twra mou fenonte psilo moufa.mallon esi eisai asxetos giati den mporeis na katalaveis oti an mia mixani grafikwn einai palia (oblivion,fear) osa mods kai tou valeis den allazoun kapoia pragmata opws arithmous poligwnwn opote pali to paixnidi fenetai palio.

Υπάρχει και το re-modelling (in case ρε παιδί μου που σου διέφυγε και εφαρμόζεται πολλές φορές :P). Όχι ότι χρειάζεται re-modelling το Oblivion (να μου πεις για κάνε Doom3 να πω ΟΚ,να πεις κάνα System Shock 2 να σου πω στεγνά......αλλά στο Oblivion ρε; Lol-άρες δηλαδή) αλλά σε κάτι Total Conversions του Doom3 έχουν φτιαχτεί ακόμη και νέοι χαρακτήρες-maps-πίστες-όπλα-σενάρια κλπκλπ. Και πίστεψε με,αν έβγαζαν το normal mapping από τους χαρακτήρες του GoW θα έβλεπες πολύ λιγότερα πολύγωνα από όσα φαντάζεσαι ότι έχουν. Τέλος οι χαρακτήρες του GoW δεν μπορείς να φανταστείς πόσο παλιοί είναι (in fact είναι οι πρώτοι χαρακτήρες που είχαν γίνει demonstrated στο PC για τις δυνατότητες της Unreal Engine 3. Ο αριθμός πολυγώνων δεν αυξήθηκε από τότε. In case που πάλι δεν το ήξερες ;). Όχι ότι δεν είναι φοβερά μοντέλα......αλλά μην νομίζεις ότι δημιουργήθηκαν φέτος ή πέρυσι)

kai enoeite oti to pc einai poio dinato apo to xbox alla afto den leei tipota.

Και κάτι τελευταίο να προσθέσω. Όταν μιλάω για ελεεινό port και ότι δεν εκμεταλλεύεται τους dual core το Rainbow Six : Las Vegas εννοώ ότι σε Maximum Detail σε ορισμένα σημεία το framerate πέφτει στα 30 (το minimum που έχω δει τόσο είναι με το fraps). Ναι αυτό για μένα είναι απαράδεκτο και το κατακρίνω (δεδομένης της δύναμης τόσο της 8800 όσο και γενικώς του συστήματος μου),ασχέτως που το παίζω άνετα με average framerate στα 70. Δεν μιλάμε για κολλήματα,μιλάμε για απλά 30fps τα οποία για μερικούς που παίζουν είτε Wii,είτε Χ360,είτε PS3 είναι αρκετά ;). I'm spoiled,it's true,τι να κάνουμε :mrgreen:

Edit: Και μιας και είμαι στις καλές μου σήμερα. Αν και δεν παίζω με αυτή την ανάλυση αλλά με την 1280x960. Rainbow Six: Las Vegas = Maximum Detail + 1600x1200

snap400pi3.th.jpg

snap402ls9.th.jpg

snap401kg6.th.jpg

Δημοσ.

X360 + HD-TV = η αναβάθμιση του PC μου = 1600 ευρό

Και πίστεψε με,μόνο να πείσω κάποιους δεν θέλω (γι αυτό και λέω μαγκιά σας αν πιστεύετε τα αντίθετα και γούστο και καπέλο σας ;) αλλά να ευσταθούν και να βασίζονται κάπου ρε αδερφέ.......αλλιώς είναι η ίδια νοοτροπία μερικών με τις δυνατότητες του PS2 και με τους πυραύλους που απογείωσε το τρομερό αυτό hardware :P ). Τέθηκε ένα ερώτημα στην αρχή και απάντησα,έτσι το βλέπω καλώς για μερικούς (για τον Α ή Β λόγο),κακώς για άλλους (για τον Γ ή Δ λόγο). Το αρχικό ερώτημα δεν αφορούσε για καλύτερα παιχνίδια (που εκεί πάει να φέρει το θέμα ο Rebel21,πράγμα που είναι εντελώς υποκειμενικό μιας και όλες οι πλατφόρμες έχουν κι από ένα παιχνίδι να προσφέρουν κι όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι για "πολύ πέρα βρέχει"). Ας δούμε το αρχικό ερώτημα:

"to erotimamu ine kapote legame pos to pc iperteri se konsola,pai na katarefsi aftos o mithos i ine pragmatikotita?"

Η απάντηση είναι ότι σε παιχνίδια δεν υπερτερεί κανένα γιατί ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα. Σε τιμή υπερτερεί το X360,σε δυνατότητες (τόσο προγραμμάτων όσο και hardware ή αλλιώς raw power) υπερτερεί το PC και η διαφορά αυτή φαίνεται στα multiplatform games όταν τα βάλεις δίπλα δίπλα. Αυτά είπα από την αρχή και αυτά πιστεύω. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (μιας και ο Rebel21 αρκετές φορές στα posts του είπε ότι θα χαρεί συγκεκριμένα παιχνίδια τα οποία ρε κουμπάρε πως να το κάνουμε,μπορεί εγώ ή ο άλλος να μην τα γουστάρει. Κουμάντο στο γούστο του εκάστοτε θα κάνουμε; No f*cking way δηλαδή. Ότι γουστάρει παίζει ο καθένας). Όλα τα υπόλοιπα που έχουν υπωθεί είναι off topic :P

Δημοσ.

χμμμ..στον υπολογισμο που κανεις δεν πρεπει να βαζεις την HD-TV μεσα , γιατι πολλοι εχουν συνδεσει το xbox360 στο monitor του PC ....;-)

Ως αναφορα την ουσια του θεματος και εγω συμφωνω οτι ενα PC σε RAW power δεν εχει καμια σχεση με το Xbox360,Ps3 , και σιγουρα σε βαθος χρονου θα ειναι και παλι μπροστα (αλλωστε αυτο επιβαλλει και η εξελιξη) αλλα μια κονσολα αυτο που προσφερει σε πολλους ειναι ....

1) Ευκολια στην χρηση ...βαζεις το παιχνιδι και τελειωσες χωρις να πρεπει να γινεις guru των crack,tweaks,mods κ.λ.π επιλυση διαφορων προβληματων σε καθε νεα εγκατασταση κ.λ.π (αλλωστε παιζουμε για να διασκεδασουμε και ο χρονος πλεον για ολους εινα πολυτιμος )..

2) Value for money ...γιατι ως γνωστον για να φτασει καποιος στο PC τα γραφικα που βλεπει στο xbox πρεπει να ξοδεψει πολυ περισσοτερα χρηματα ..

3)Μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο ,λογω του οτι τα γραφικα που περνεις και γενικα η ποιοτητα των παιχνιδιων εινα παντα πολυ καλυτερες -παντα σε σχεση με τα χρηματα που εδωσες - απο ενα αντιστοιχης αξιας PC ..γιατι το παιχνιδι φτιαχνεται για καποιον συγκεκριμενο συνδιασμο hardware , με αποτελεσμα οι developers να μπορουν να εξαντλησουν καθε δυνατοτητα του συστηματος ...

Παντως για να πω την αμαρτια μου τις τελευταιες ημερες σκεφτομαι να δωσω τα λεφτα που σκοπευα να ξοδεψω για το PS3 στην αγορα μιας 8800 GTX ......

Αλλα η ελλειψη dx10 και φυσικα των αντιστοιχων games με προβληματιζει ....

Οπως επισης και το οτι ισως μεχρι το καλοκαιρι να βγει μια βελτιωμενη εκδοση της 8800GTX οποτε απαξιωνεται αυτη που εχω κ.λ.π κ.λ.π ....

Οποια γνωμη ευπροσδεκτη ......

Ps...εννοειται οτι οσοι θελουν να παιζουν massive mmo , στρατηγικης κ.λ.π δεν μπαινουν καν σε τετοια διλληματα ...

Δημοσ.
Παντως για να πω την αμαρτια μου τις τελευταιες ημερες σκεφτομαι να δωσω τα λεφτα που σκοπευα να ξοδεψω για το PS3 στην αγορα μιας 8800 GTX ......

Αλλα η ελλειψη dx10 και φυσικα των αντιστοιχων games με προβληματιζει ....

Οπως επισης και το οτι ισως μεχρι το καλοκαιρι να βγει μια βελτιωμενη εκδοση της 8800GTX οποτε απαξιωνετε αυτη που εχω κ.λ.π κ.λ.π ....

Οποια γνωμη ευπροσδεκτη ......

krata ta lefta sou gia ps3,k kane tin anabathmisei argotera otan tha xreisimopoieitai perissotero to dx10.i apaksiwsei moiraia tha erthei oti k na pareis meta apo kapoious mines.alla i apaksiwsei auti fainetai perissotero sta benchies para sta games.apopsi m etsi.oti tha kanw k gw,me to bricko pc mou.me to 360 to afisa sti moira tou

Δημοσ.

Οποιος θελει να παιζει παιχνιδια αγοραζει (και) κονσολα.

Το PC gaming εχει συρρικνωθει τα τελευταια χρονια ,μονο οποιος εχει παρωπιδες δεν το βλεπει αυτο.Τι να την κανει τη δυναμη της 8800 καποιος οταν εχουν απομακρυνθει οι εταιρειες....

Πλεον το PC (οσον αφορα τα παιχνιδια) απευθυνεται στους RTSακηδες, στους RPGακηδες (western RPGs) και στη μεγαλη και νεοσυσταθεισα μεριδα των benchmarkακηδων που αρκουνται στο να διαπιστωνουν ποσο πιο δυνατη ειναι η καινουρια καρτα που αγορασαν σε σχεση με την προηγουμενη τους και αυτη του κολλητου τους...Αλλα στο τελος παλι Fear θα παιξουν (αυτη τη φορα με 102x antialiasing)

Δημοσ.

Δεν γνωριζω απο κονσολες, αλλα θελω να κανω μια ερωτηση - απορια, που εχω..

Εχει μεγαλη διαφορα στα γραφικα αν συνδεσεις το Χ360 με μονιτορ αντι για HDTV?

Δημοσ.
Γιατί έπεσαν λεφτά από την MS ούτως ώστε να έχει exclusive την next gen έκδοση ώστε να προωθήσει το Χ360. Το ίδιο έγινε και με το PES6 (βλέπε exclusive για Ευρώπη)......

Μα παντα αυτο γινεται και θα γινεται.

Παντα θα πεφτουν λεφτα για exclusives στις κονσολες.

Ειπαμε,δεν μας νοιαζει το πως και το γιατι αλλα αυτο γινεται(δεν ειναι δικαιολογια δηλαδη υπερ του pc).

εκεί όμως πέρα από τα γραφικά πήρατε μια χειρότερη έκδοση από εμάς,τρελή ήττα ήταν :mrgreen:

Ναι αλλα αυτο απλα ετυχε...γιατι δεν πετυχε:)

Η ΕΑ τα εδωσε ολα για την next gen εκδοση και δεν της βγηκε...

Για αυτο και η εκδοση για pc ειναι καλυτερη.

Αν ειναι να περιμενεις τετοιες συγκυριες για να δεις καλυτερη εκδοση σε καποια παιχνιδια,μαλλον αυτο ειναι ηττα...

Δημοσ.
Οποιος θελει να παιζει παιχνιδια αγοραζει (και) κονσολα.

Το PC gaming εχει συρρικνωθει τα τελευταια χρονια ,μονο οποιος εχει παρωπιδες δεν το βλεπει αυτο.Τι να την κανει τη δυναμη της 8800 καποιος οταν εχουν απομακρυνθει οι εταιρειες....

Πλεον το PC (οσον αφορα τα παιχνιδια) απευθυνεται στους RTSακηδες, στους RPGακηδες (western RPGs) και στη μεγαλη και νεοσυσταθεισα μεριδα των benchmarkακηδων που αρκουνται στο να διαπιστωνουν ποσο πιο δυνατη ειναι η καινουρια καρτα που αγορασαν σε σχεση με την προηγουμενη τους και αυτη του κολλητου τους...Αλλα στο τελος παλι Fear θα παιξουν (αυτη τη φορα με 102x antialiasing)

Σε ολους αυτους προσθεσε και μια σημαντικη κατηγορια τους adventurαδες...οσο για τα western rpgs βλεπω οτι με το ΧΒΟΧ360 εμφανιζονται πολλοι τετοιο τιτλοι και εκει οποτε δεν το θεωρω τοσο αποκλειστικο προνομιο των pcs.

Σε ολα τα υπολοιπα συμφωνουμε απολυτα...ελαχιστοι αποκλειστικοι τιτλοι στα PC πλεον που για να τους παιξεις ικανοποιητικα θελεις μια περιουσια και παλι πρεπει να εισαι συνεχεια απο πανω για να περνας patches,νεους οδηγους κτλ

Δημοσ.

Ωραίο μεν, κλασσικό δε, thread. Εγώ έχω να ασχοληθώ με κονσόλες από το το ταπεινό μου mega drive...και δεν πρόκειται να ξανα ασχοληθώ ποτέ)με την έννοια του να αγοράσω)!Και αυτό γιατί πιστεύω πως δεν έχουν τίποτα καλύτερο να μου προσφέρουν από ένα απλά καλό pc... Είδα από άλλο thread τα Resistance και GOW.Καλά για το Resistance είναι αρχή ακόμη και δεν πιστεύω ότι εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του PS3 (παρόλο που λένε ότι το κάνει).Το θέμα είναι ότι τέτοια παιχνίδια έχουμε δει χιλιάδες στα pc από το 95 και μετά...Για το GOw, πραγματικά ώρες ώρες εντυπωσιάζει.Αλλά και πάλι τι; Σιγά που ένοιωσα κάτι διαφορετικό, κάτι που δεν έχω ξαναδει ή τρομερά πρωτότυπο. Φαντάζομαι είναι παιχνιδάρα αλλά πόσες παιχνιδάρες βγαίνουν και στα pc...

Αυτά και από μένα!

Δημοσ.
χμμμ..στον υπολογισμο που κανεις δεν πρεπει να βαζεις την HD-TV μεσα , γιατι πολλοι εχουν συνδεσει το xbox360 στο monitor του PC ....

galop plz

giati ta pragmata den einai kai toso safi :-P

kai to sigekrimeno gen of console gaming den einai kai toso ftino

giati ena dixiliaro exei figei gia tv+next gen console [perissotero current gen twra pia]

pantws to stixima tha mporouse na einai

to 360 kai oi anages tou gia na diksei tin brute force toy , aggikse ta timologia toy high end pc gaming. [altered view off]

Δημοσ.

John τι προσπαθείς να μας πείς τόση ώρα? Άμα θές να παίξεις το PC σου παίξε αλλά μην μπαίνεις στο forum για κονσόλες γιατί από ότι φαίνεται δεν καταλαβαίνεις τι προσπαθούν να σου πούν όλοι! Και συμφωνώ ότι αφού αγόρασες τόσο ακριβή κάρτα έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι τα παιχνίδια είναι καλύτερα στο PC. Μην με παρεξηγήσεις και εγώ έχω PC (Core 2-7800GTX) αλλά το χρησιμοποιώ για τα πράματα που δεν μπορεί να τα κάνει το XBOX (dvd authoring, προγραμματισμό,MP3 encoding, downloads κτλ.) Αν όντως είσαι τόσο ψαγμένος όσο θέλεις να δείξεις δεν θα μας έπρηζες με ανιαρές λεπτομέρειες για τη μηχανή του Oblivion που ο καθένας λίγο πολύ έχει διαβάσει. Αναφορικά για την HD TV ψάξε κάτι που λέγεται VGA HD AV cable και θα καταλάβεις ότι δεν υφίσταται τέτοιο κόστος εκτός και αν δεν έχεις PC. Επίσης πόσες φορές κάνεις defrag το σκληρό ή ακόμα χειρότερα format?

Δημοσ.

Ναι ρε John, μην μπαίνεις το forum για κονσόλες που υπάρχει ερώτημα σχετικά με τα pc... Άσε τους console gamers να μιλάνε μόνοι τους, χωρίς αντίλογο και να χαίρονται....(φυσικά αναφέρομαι στον neovdr, για να μην παρεξηγηθώ).

Ένα είναι το σίγουρο, ο καθένας επιλέγει σύμφωνα με τις ανάγκες του και τις απαιτήσεις του.

Όταν υπάρχει θέμα αντικειμενικών επιχειρημάτων ότι και να πει ο αντίλογος περιττεύει...

Δημοσ.

pedia sto pc to gaming pethane katalaveteto epitelus ,ine gia alles xrisis to pc eki pao paso,ti diladi gia na pezo ena pexnidi na doso px 1200 eyro me motherboat sklirus ktl, kai den mperno mia lcd hdmi kai ena xbox to opio prosferi 1080, 720 ,489,me 1000 eyro kai poronome kai xenixtao vazo ta tragudakia mu vlepo dvd tis fotografies mpeno internet ,pezo live eeee imarton ti allo thelo apo mia konsola na psisi kafe ,afti ine i tapini mu gnomi myu pedia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...