alipkok Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Εχω μια απορία, μπορώ να δω μια ταινία έχοντας μόνο ένα dvd player(τα κλασσικα που συνδέονται σε τηλεοράσεις) και μια οθόνη υπολογιστή; Αν ναί ,ποιά καλώδια χρειάζομαι;Ευχαριστώ
alipkok Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Αυτές οι έξοδοι ειναι κάτι extra ή στα περισσότερα dvd τις βρίσκεις... Τι καλώδια χρειάζομαι, επειδή ειμαι λίγο αδαής με τα καλώδια; ευχαριστώ
adi32 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 δεν εχουν ολα, λιγα εχουν VGA out πχ αυτο http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=HDVDPlayers&cp_id=58793 καλωδιο θα χρειαστεις ακριβως το ιδιο που εχει η οθονη σου για τη συνδεση της με την καρτα γραφικων
nbas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Εχω Συνδεσει Dvd Με Εξοδο Hdmi Στην Lg 204w Dvi In. Kai Μου Βγαζει Η Οθονη Μυνυμα Frecueνcy Out Of Range.μηπωσ Ξερετε Γιατι? Επισησ Θα Ηθελα Να Ρωτησω Αν Υπαρχει Ανταπτορασ Απο Video Out Comp. H S-video Σε Vga Ωστε Να Συνδεσω Ενα Video Η Dvd Με Μονιτορ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.