bluesattack Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 ενταξει MadSurfer συγκριση δεν γινεται μεταξυ 5500 και 5400 αλλα το αποσπασμα που εγραψα ηταν user opinion για τα z5500 και οχι τα 5400 οποτε και γιαυτα καποιοι εχουν ενστασεις...τωρα αν ειναι καλυτερα τα gigaworks i ta klipsch promedia ι δεν ξερω ποια αλλα αυτο ειναι στο αυτι του καθενος.
vandermonde Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 προφανως μου κανεις πλακα με το user opinion review που παραθεσες.....γιατι οπουδηποτε αν ψαξεις στο νετ......fora, sites me reviews , user opinions κλπ.......η συντριπτικη πλειοψηφια λεει τα καλυτερα λογια σε ολους τους τομεις...στα 100 που λεει ο λογος 3 γραφουν αρνητικα και μου παραθετεις αυτο?(και μην ξεχναμε....μιλαμε για 300 ευρω....)....σε αυτα τα λεφτα ειναι ασυζητητη ΚΟΡΥΦΑΙΑ....εννοειται καπου θα εχουν ατελειες και καπου θα τα δινουν ολα.....by the way...egw mono metal akouw...kai paroti paradexomai ta xw dokimasei me dance klp kai to xw diapistwsei oti se tetoia ontws ta dinoun ola me ta mpasa.....ta ntapa ntoupa klp....opws kai sta erga alla kai sta movies.....alla kai gia mousikh kai sthn mousikh pou akouw(kai akouw polu) tha elega eimai kataeuxaristhmenos(kai yperdustuxismenoi oi geitones)
qspock Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Ομολογω οτι αν και δεν εχω ακουσει Logitec, το φαινομενο που περιγραφει ο bluesattack το εχω παρατηρησει σε Altec 2.1. Σε συγκριση με Inspire 2.1, 6.1, 7.1, τα Altec εχουν πληρη απουσια υψηλων συχνοτητων, σα να εχει χαμηλωχει καποιος τα πριμα αδιορθωτα... Αν μιλαμε για το ιδιο φαινομενο και στα Logitec, τοτε τα Gigaworks μαλλον ειναι μονοδρομος στην κατηγορια αυτη. Και αντε βρες μετα και decoder...
bluesattack Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Aν εισαι ευχαριστημενος vandermonde χαιρομαι για σενα εγω παντως δικη μου αποψη παραθετω που βασιστηκε οχι τοσο στη user opinion (Aυτο το εγραψα για να δειξω οτι και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα) αλλα κυριως στα δικα μου αυτια.....τωρα αν εσυ ακους metal με τερμα τα γκαζια και σειεται το σπιτι δεκτο αλλα μη μου λες οτι ενα ηχειο που δεν εχει ξεχωριστα tweeter ειναι ιδανικο για ακουσμα μουσικης....εγω τα εχω ακουσει τα 5500...τα 5400 εixa που υποτιθεται οτι ειναι το δευτερο καλυτερο μοντελο και εχουν και 220-250 ε και ειναι ντε και καλα 300 w....RE ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΑ ΠΡΙΜΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ....τα ηχεια χανουν παιδι μου και καθιστε εσεις τωρα να κανετε αναλυσεις αν η συνδεση ειναι direct η με οπτικη ινα η αν φταιει η καρτα ηχου...οσο για τα reviews που λες κοιτακσε και μερικα audioholics forums και μετα μου λες ...
bluesattack Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 το βραδυ που θα παιξω χαρτια θα προσπαθησω να του παρω του κολλητου μου οχι μονο τα σωβρακα αλλα και τα z5500 που εχει στο δωματιο του για να κανω αναλυτικοτερα tests... .καλες γιορτες σε ολους ευχομαι !!
vandermonde Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 καλη επιτυχια...παρτου τα και θα αλλαξεις γνωμη!.........kales giortes!!
MadSurfer Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 το βραδυ που θα παιξω χαρτια θα προσπαθησω να του παρω του κολλητου μου οχι μονο τα σωβρακα αλλα και τα z5500 που εχει στο δωματιο του για να κανω αναλυτικοτερα tests... .καλες γιορτες σε ολους ευχομαι !! Εαν τα κερδίσεις και δεν τα θέλεις εδώ είμαστε Καλές γιορτές και καλά κέρδη!
lagatzik Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Έγω είχα για ένα διάστημα τα logitech 5400 και επίσης δεν με ικανοποίησαν ιδιαίτερα. Τώρα σκέφτομαι να πάρω τα philips HTR 5000. Έχει κανείς ιδέα τι σημαίνει το THD? Γιατί βλέπω στα philips οι δορυφόροι είναι 50W, 3 Ohm,1%THD και στα 5500 είναι 62 watts RMS (into 8 ohms, @ 1khz, @ 10% THD)
papabiris Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 οσοι εχουν παραπονο για τα χαμηλα στα ζ5500 πρεπει να χαμηλωσουν τα μπασα. τα ηχεια ειναι οτι καλυτερο (σαν συνολο) εχω δει στην ελληνικη αγορα στην τιμη αυτη(κριμα που δεν φερνει κανεις klipsch). Ειναι πολυ δυνατα ασχετα με το τι λενε.και το 1/3 των watt rms που λενε να ηταν πραγματικά παλι θα χαλουσαν κοσμο. Επισης εχουν πολυ υψηλη ευαισθησια (97 ή 99db/1watt/1m δεν θυμαμαι) πραγμα που λειπει απο πολλους αντιπαλους της ελληνικης αγορας και σημαινει πως δεν χρειαζεται να τα βαλεις τεζα. Τελος ο καταλληλοτερος χωρος για να απολαυσεις αυτα τα ηχεια ειναι ενα σαλονακι σχετικα ευρυχωρο πχ50τμ και βαλε και οχι τα δωματια μας και το λεω γιατι τα εχω δοκιμασει σε ολα τα ειδη χωρων με πολλες διαφορετικες multimedia καρτες ηχου και συνδεσμολογιες (επισης ανακαλυψα τυχαια οτι εχουν το εξης : αν το βαλεις τερμα αλλα το σημα ειναι χαμηλο και δεν σου φτανει συνεχιζεις να γυρνας το ροτορα και σου εμφανιζει αρκετες σκαλες boost -απιστευτη δυναμη- και ικανοποιει τους πιο ανυσηχους/κουφους)
dee777 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 file djkokalis...me mia frash: "Afta pou les den yparxoun!!!" perimena na parw afta ta hxeia apo th mera pou vghkan...exw mia aplh audigy 2 internal...kai vazw mousikh apo ton tavro ston kwstaki pou menei sta vrilisia...ta hxeia ksypnane kai arkoudes se xeimeria narkh..... exeis dokimasei tis digital eisodous(coaxial,optical)? kanto kai tha katalaveis poso ftaiei h karta sou... filia!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.