djkokalis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 kalispera sas. exthes meta apo toso kero apektisa ta anothen ixia stin timi ton 300 euro alla boro na po oti apogoiteutika kata kapio tropo. gia osous den xeroun pia ixia enoo rixte mia matia edo http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/EEUR/EN,CRID=2177,CONTENTID=9486 na po to parapono mou ta perimena poli pio poli dinata. mipos lete fteei h karta hxou mou h exo kati kanei lathos stis rithmiseis h tpt allo? xrisimopiio ti sigekrimeni usb karta ixou. http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=112&code=023 de ta exo sindesi me optiki alla lete tha iparxei poli megali diafora? osoi einai katoxoi parakalo diafotiste me kales giortes na exoume
amorealex Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 505 watt RMS και δεν σου φτάνουν? Κάποια ρύθμιση πρέπει να παίζει λάθος, αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς γιατί δεν έχω ιδέα πως ρυμίζεται η συγκεκριμένη κάρτα που έχεις. Τα δικά μου τα έχω 6 μήνες περίπου σε μια Sound Blaster Audigy 2ZS Platinum (με direct) και μπορώ να σου πω ότι έχω γίνει το αγαπημένο παιδί της γειτονιάς, χωρίς να έχω δυναμώσει την ένταση πάνω από το μισό!
FISHERMAN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Έχω καταντήσει τραγικά γραφικός να απαντάω σε όλα τα περι Z5500 posts αλλά θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα..2 χρόνια τα έχω και δεν με απογοήτευσαν ποτέ (τουλάχιστον η rev.2) με την Audigy 2ZS Platinum είναι απίθανα.
GabrielConnor Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Τα έχω ένα μήνα τώρα συνδεδεμένα μέσω οπτικής στο xbox 360 και δεν τα έχω ανεβάσει πάνω από 5 γραμμές στην ένταση γιατί τρίζει όλο το σπίτι. Απίστευτα ηχεία. Ψάξε τις ρυθμίσεις σου. Κάτι κάνεις λάθος σίγουρα.
djkokalis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 pedia ti borei na kano lathos?tha sas po ti rithmiseis exo lipon sto panel tou logitech apo piso to diakoptaki to exo sto 6ch kai sta effects to exo sto dolby digital music. ola ta alla apo to tilekontrol (sub center, surround ta exo akrivos sti mesi. ego vasika ta ixeia ta pira gia mousiki kai gia kamia tenioula pou kai pou. tora ti allo borei pistevete na einai lathos?naxei kana problima h karta ixou?kati allo. h karta ixou exei 3 ipodoxes gia out mia gia ta front mia gia ta piso kai mia gia to sub. e ego paroti opos sas eipa to exo sto dolby digital music an bgalo to jack tou sub kai ton piso ixion apo tin karta ixou pali pezoun ola mono me to jack tou front. mallon kapou ekei kano to lathos kai den xero pos na to diorthoso. antitheta otan gia efe epilexo to 6channel litourgei kanonika afto. dld ama vgalo to jack tou sub apo tin karta ixou to sub den pezei. den boro na akouso sto effe 6 chanel giati exei megali kathisterisi o ixos logo surround.
vagpap Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Η ρύθμιση που έχεις επιλέξει στα ηχεία σου, παίρνει το σήμα 2.0 (αγνοεί τα υπόλοιπα κανάλια εισόδου) και το κάνει upmix σε 6 κανάλια. Αν θες τον έλεγχο αυτό να τον κάνεις μέσω κάρτας ήχου, επέλεξε Direct 6ch ή όπως παρόμοια την λένε αυτά τα ηχεία (έχω τα 5400 και είναι και αυτά δυνατά). Επίσης κάπου μέσα από τις ρυθμίσεις των ηχείων, έχει και το πόσο καθυστέρηση θα κάνει το περιφερειακό κανάλι των ηχείων, οπότε εκεί βάλε μηδενική καθυστέρηση.
qspock Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Κατι ασχετο: Τι διαφορα εχουν τα 5400 απο τα 5500? Γιατι πρακτικα δεν βλεπω αλλες διαφορες πλην ισως την δυναμη και την εμφανιση...
MadSurfer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 3" δορυφόρους αντί 2.5", 10" sub αντί 6.5", διαφορετικό control center. Για την δύναμη κτλ απλά καμία σχέση το ένα σετ με το άλλο, πολύ καλύτερα τα Z-5500
bluesattack Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 εγω ειχα τα Ζ5400 και ειχα κανει ολες τις σωστες ρυθμισεις τα ειχα συνδεσει direct και ευτυχως που καταφερα και τα πουλησα.ta logitech δεν κανουν για μουσικη..εχουν υπερβολικο μπασο και απο μεσαιες και ψηλες ειναι χαλια.ενταξει και εγω οταν επαιζα cod τοτε διναν ρεστα αλλα στη μουσικη αστα να πανε.και σιγα μην ειναΙ 500 W RMS......μακαρι να φταινε οι ρυθμισεις σου και να τα ευχαριστηθεις τα ηχεια σου ...αλλα εγω για μουσικη αγορασα εναν ενισχυτη και δυο ηχεια βιβλιοθηκης συνολο 350 ε και η διαφορα ειναι χαωδης
bluesattack Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 οσο για τις καρτες ηχου παιζουν μεγαλες διαφορες αλλα και εγω την audigy 4 ειχα...
bluesattack Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 και αν εχεις αμφιβολιες για την καρτα ηχου σου συνδεσε τα σε ενα dvd player μεσω τις οπτικης ινας οπως εκανα εγω η μεσω coaxial βαλε ενα original cd και ακουσε το ...αμα δεις διαφορες..εμενα να με ...τα ηχεια εχουν drivers της πλακας ..αν δεν υπαρχει το σωστο tweeteraki τι να λεμε τωρα.....δυναμωνεις την ενταση δυναμωνεις και ολο κατι λειπει:PPP
vandermonde Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 gia ta lefta tous einai apisteuto auto poy dinoun ta z5500 kai se entash alla kai poiothta.....exw akousei akribotera susthmata kai gelaga apo entash alla kai poiothta se sugkrish me ta z5500 (otan lew akribotera ennow kapou 300 eurw...me ta kala high end susthmata ennoeitai den sugkrinontai.....alla ekei paizeis se allo tamplo...kuriws oikonomika)......twra esena mallon kapoios neurwnas apo ta autia sou leipei
bluesattack Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 αν αναφερεσαι σε αυτα που εγραψα vandermonde τοτε δες και ενα αποσπασμα απο τη γνωμη ενος χρηστη υστερα απο ενα συντομο googlarisma : MY EXPERIENCE: DEFINITELY NOT FOR MUSIC!" by paris18 To my surprise, the highly rated speaker system turned out a very bad sound when music is played: the sound was strongly shifted towards bass, lacking treble sounds, so that the sound from my popular music was very much muffled! I tried many music pieces I was familiar with: the sound had good strong bass, but the high notes (treble sounds) were absent, so that the sound was not clear, was muffled, and sounds that shound ring and chime (like high toned guitar, piano and violin sounds) were also totally muffled. The resulting musical quality was totally unacceptable to the careful listener. Kαι σιγουρα θα υπαρχουν δεκαδες αλλες τετοιες γνωμες οπως υπαρχουν και δεκαδες θετικες γνωμες......αναλογα ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΑ ΘΕΣ.. music -games- dvd ..και τη ειδος μουσικης ακους..αν ο φιλος ακουει rock τι να το κανει τοσο μπασο αν ακουει dance klp τοτε πασο. Επισης εγω ειπα για καποιο ενισχυτη και ηχεια αποκλειστικα για μουσικη ..δεν τα συγκρινα με συστηματα τυπου sony philips samsung 5.1 klp ayta mporei na einai polu xeirotera kai apo ta logitech.
MadSurfer Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Ο vandermonde αναφέρεται στα Z-5500 και όχι στα Z-5400 :wink: τα οποία έχουν σαφώς καλύτερη απόδοση στις ψιλές συχνότητες λόγω των δορυφόρων που είναι 3" έναντι των 2.5" των Z-5400. Το ίδιο ισχύει και για τα Z-2300 που και εκείνα έχουν 2.5" δορυφόρους. Επειδή έχω ακούσει τα συγκεκριμένα σετάκια από κοντά τα Z-5500 δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τα Z-5400 αφού έχουν πολύ καλύτερο ήχο και πολύ πιο καθαρό, για ένταση δεν το συζητάω καν. Τα Z-5500 μπορούν να συγκριθούν μόνο με τα Creative Gigaworks S-750 (και κάποιο μοντέλο της Klipsh που δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή) και όχι με την κατηγορία που είναι τα Z-5400. Φυσικά δεν γίνεται καν λόγος για σύγκριση όλων των προαναφερθέντων με σετ ηχείων με ενισχυτές κτλ.
bluesattack Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 και για μη μου πεις οτι λεω για high end συστηματα ..μιλαω για ηχεια των 100 Ε το ζευγαρι και ενισχυτη των 200 ε...τωρα αν θες να ακουσεις τη μουσικη σου απο 5.1 ηχεια για να τα συνδυασεις ολα ...αλλα και ετσι να ειναι εγω τα inspire 7900 που αγορασα οταν εδωσα τα logitech z5400 μου φανηκαν πολυ καλυτερα στη μουσικη και ας ειχαν τη μιση τιμη και ας μην ειταν και αυτα τιποτα φοβερο.....ΥΠΕΡΚΤΙΜΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ LOGITECH επειδη οι περισσοτεροι pc-αδες ειναι gamers οπου εκει πραγματικα κατα γενικη ομολογια ειναι κορυφαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.