pinkFloyd Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Παιδες καλησπέρα! έχω ένα παλιό μηχανάκι (φοράει amd athlon XP) και τώρα τελευταία άρχισε να κάνει reboot μετά από λίγα λεπτά λειτουργείας. Αποφάσισα να του κάνω format και κατά την εγκατάσταση των windows XP, όταν προσπαθούσε να κάνει boot απ'τον σκληρό έπαιρνα το μήνυμα "NTLDR is missing... \n press Alt+Ctrl+Del to reboot" μπορεί κανείς να με βοηθήσει;; P.S.:Έχω την εντύπωση πως είναι κάτι σχετικό με τους drivers του δίσκου μου (Maxtor) Μπορεί κανεις να βοηθήσει;; Ευχαριστώ και ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ!
offtime Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Ψάξε λίγο στο forum και θα βρείς τη λύση. Το θέμα έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην Insomnia! Καλή ευκολία και καλές γιορτές!
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 μπορεις να κανεις restore το αρχειο εαν μπεις με το install CD των windows.REPAIR δηλαδη.Απλα εμενα διορθωνοταν το προβλημα για 3-4 φορες και ξαναενφαιζοταν. Η μονιμη λυση που δε με χαλασε καθολου ειναι να εχω ενα bootable CD μεσα στο drive(επιλογη αποτο BIOS να κοιταει για bootable CD) και ποτε δεν ξαναειχα προβλημα.Μη ρωτησεις τωρα γιατι :¨) μετα απο λιγο καιρο με μερικα updates εφτιαξε μονο του..
HexStatic Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 ntldr missing klasika NTLDR is missing.. NTLDR is missing ??? NTLDR is missing και άλλα κουλά! NTLDR is missing. Ntldr????? NTLDR (NT Loader) is Missing NTLDR is missing... και παει το δευτερο partition!!! NTLDR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.