Προς το περιεχόμενο

Gears of War vs Resistance

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

An mou eine arketa gia na to po kati skexoristo k entelos neo? Oxi (ego ekei diafonisa). Na mou ftanoun gia na eyxaristitho to game fisika.

eine 3rd person shooter sosta(h kamera htan panta piso apo ton paixth? den thimame).h mipos enoeis pos eine tactical? oso tactical htan to half life 2? giati k sto half life mporouses na pareis mia omada apo 5 atoma k na tous peis katse ekei, pigene ekei ktl.. shooter me stoixeia apo tactical eine basika

Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω δει το Resistance ούτε από κοντά, πόσο μάλλον να το παίξω. Αλλά από όσα trailers έχει τύχει να δω η πρώτη εντύπωση που μου έδωσε ήταν ακριβώς ίδια με αυτή που εξέφρασε ο φίλος raven360, "ένα παιχνίδι επιπέδου CoD3 και τίποτα παραπάνω".

Το GoW ίσως υπερέχει μόνο και μόνο σαν γραφικό θαύμα, ακόμα κι αν είχε ένα κλασικό fps gameplay. Ευτυχώς όμως για εμάς, ακόμα και στο gameplay πρωτοτυπεί. Θυμάμαι την πρώτη φορά που το δοκίμασα split screen co-op (και μάλιστα σε μικρό μόνιτορ). Εκεί που νόμιζα ότι τα είχα δει όλα, έχοντας παίξει αρκετές ώρες σε single player, το co-op mode ήταν κάτι φοβερό, σχεδόν άλλο παιχνίδι. Αυτό το πράγμα δεν ήταν "σκέτο fps", ήταν πραγματική εμπειρία (και έχω παίξει σχεδόν ό,τι shooter έχει βγει από την εποχή του quake3).

Δεν έχω παίξει το Resistance αλλά πραγματικά ελπίζω να είναι εξίσου καλό.

Δημοσ.
Diladi pote prepei gia sena? eine k ta 2 exclusive k eine k ta 2 fps. Den pane me to poso kala nomizis esy h o opoiosdipote eine to kathe game. k paixnidi xeirotero apo to doom to 1 na htan to resistance pali tha teriaze h sygrish

Ενταξει,ισως και να εχεις δικιο ετσι οπως το λες,ετσι και αλλιως αυτα τα games υπαρχουν ως καλυτερα απο καθε κονσολα.

Τα ειδα και τα δυο στο πλαισιο,κανενα απο τα δυο δεν με ενθουσιασε(εκτος απο τα γραφικα του GoW) ,δεν μου αρεσουν γενικοτερα τετοιου ειδους games.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...