hikesl Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Σε ευχαριστώ rapidshade για την απάντηση. Κάτι τέτοιο υποψιάστηκα και γω , αλλά τελικά επέλεξα τη λύση του δεξί κλικ format
jim_222 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 μόλις πήρα τον υπολογιστή μου πίσω με έναν καινούριο σκληρό. Διαπίστωσα τώρα ότι είναι σε FAT32. Να το αλλάξω σε ΝΤFS ή όχι επειδή δεν έχει άλλο partition? (είναι μόνο το C: δηλαδή) Υπάρχει κανένας κίνδυνος; Γιατί κάπου διάβασα πως αν κάτι πάει στραβά θα δημιουργηθούν clusters των 512kb...
planetman Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Προσπαθώ να γράψω ένα αρχείο 4.8GB σε έναν εξωτερικό σκληρό FAT32 και μου λέει πως δεν χωράει παρόλο που έχει άφθονο χώρο. Λογικά φταίει το ότι είναι FAT32 έτσι; Αν το κάνω NTFS, θα είναι οκ έτσι;
asmilon Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ναι φταιει το FAT32, επειδη εχει οριο μεγιστου επιτρεπομενου αρχειου τα 4GB. Αν μετατρεψεις τον δισκο σε NTFS το οριο αυτο εκτοξευεται σε καποια terrabyte οποτε δε θα εχεις τετοιο προβλημα ;-)
apo83 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 παιδες βοηθεια, προσπαθω να μετατρεψω τον καινουριο μου WD elements 1Τ απο fat32 σε ntfs με τον κλασσικο τροπο του command prompt, πραγμα που εχω ξανακανει στο παρελθον και με τον mybook (εξαιρετικα απλη διαδικασια). αυτη την φορα ομως κατι τρεχει, προσπαθω 3 μερες τωρα αλλα τιποτα. οσες φορες και να πληκτρολογισω αυτη την εντολη μου βγαζει το ακολουθο μυνημα: 'convert' is not recognized as an internal or external command operable program or batch file. τι να κανω? θελω να αποφυγω το format, ξεχαστηκα στην αρχη και ηδη εχω περασει μεσα ολο το βιος μου....! thanx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.