Προς το περιεχόμενο

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ Fat 32 ΣΕ Ntfs

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ rapidshade για την απάντηση. Κάτι τέτοιο υποψιάστηκα και γω , αλλά τελικά επέλεξα τη λύση του δεξί κλικ format :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μόλις πήρα τον υπολογιστή μου πίσω με έναν καινούριο σκληρό. Διαπίστωσα τώρα ότι είναι σε FAT32. Να το αλλάξω σε ΝΤFS ή όχι επειδή δεν έχει άλλο partition? (είναι μόνο το C: δηλαδή)

Υπάρχει κανένας κίνδυνος; Γιατί κάπου διάβασα πως αν κάτι πάει στραβά θα δημιουργηθούν clusters των 512kb...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προσπαθώ να γράψω ένα αρχείο 4.8GB σε έναν εξωτερικό σκληρό FAT32 και μου λέει πως δεν χωράει παρόλο που έχει άφθονο χώρο. Λογικά φταίει το ότι είναι FAT32 έτσι; Αν το κάνω NTFS, θα είναι οκ έτσι;

Δημοσ.

Ναι φταιει το FAT32, επειδη εχει οριο μεγιστου επιτρεπομενου αρχειου τα 4GB. Αν μετατρεψεις τον δισκο σε NTFS το οριο αυτο εκτοξευεται σε καποια terrabyte οποτε δε θα εχεις τετοιο προβλημα ;-)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδες βοηθεια, προσπαθω να μετατρεψω τον καινουριο μου WD elements 1Τ απο fat32 σε ntfs με τον κλασσικο τροπο του command prompt, πραγμα που εχω ξανακανει στο παρελθον και με τον mybook (εξαιρετικα απλη διαδικασια).

αυτη την φορα ομως κατι τρεχει, προσπαθω 3 μερες τωρα αλλα τιποτα. οσες φορες και να πληκτρολογισω αυτη την εντολη μου βγαζει το ακολουθο μυνημα:

'convert' is not recognized as an internal or external command operable program or batch file.

τι να κανω?

θελω να αποφυγω το format, ξεχαστηκα στην αρχη και ηδη εχω περασει μεσα ολο το βιος μου....!

thanx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...