lak10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια εχω αγορασει εναν εξωτερικο σκληρο seagate 250gb και θελω να μετατρεψω τα αρχεια απο fat32 σε NTFS υπαρχει καποιο freeware προγραμα
giorgos th. Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 kai mesa apo ta win mporeis na to kaneis.den xreiazesai kapoio programma.
accipio Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δε χρειάζεται πρόγραμμα. Μια απλή εντολή είναι. To convert a volume to NTFS from the command prompt 1. Open Command Prompt. Click Start, point to All Programs, point to Accessories, and then click Command Prompt. 2. In the command prompt window, type: convert drive_letter: /fs:ntfs For example, typing convert D: /fs:ntfs would format drive D: with the ntfs format. You can convert FAT or FAT32 volumes to NTFS with this command. Important Once you convert a drive or partition to NTFS, you cannot simply convert it back to FAT or FAT32. You will need to reformat the drive or partition which will erase all data, including programs and personal files, on the partition. Εδώ είναι το σχετικό άρθρο της Microsoft.
danaos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Απλά προσέχουμε γιατί δρόμος επιστροφής δεν υπάρχει... Δεν ξαναγυρνάμε σε fat χωρίς απώλεια αρχείων...
_DiMoN_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Να σημειώσω ότι δεν θα χάσεις τίποτα, το έκανα κι εγώ και δεν έχασα τα αρχεία.. (fat32 -> ntfs)
danaos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Να σημειώσω ότι δεν θα χάσεις τίποτα, το έκανα κι εγώ και δεν έχασα τα αρχεία.. (fat32 -> ntfs) Σωστό! Αν το μετανιώσουμε όμως, δεν γυρνάμε σε fat χωρίς ολική απώλεια αρχείων...
lak10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 πως λεγεται στα ελληνικα το command prompt με καποοιν αλλο τροπο
dawn Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να γραψω στο "Εισαγετε την τρεχουσα ετικετα για τη μοναδα c:" ??????? Δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω τι πρεπει να πατησω εδω!!! thanx!!!!
pagratios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 πως λεγεται στα ελληνικα το command prompt με καποοιν αλλο τροπο Νομίζω γραμμή εντολών!!!
understatement Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Η μετατροπή, με τον δίσκο ΑΔΕΙΟ, μπορεί να γίνει και μέσω του right click οn disk > Format... και απο εκεί επιλογή σε NTFS?
kpartsi Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Έτσι το κάνω εγώ σε καινούργιους δίσκους μόλις τους αγοράσω. Κατευθείαν format σε NTFS μέσα από το Disk Management (Διαχείρηση Δίσκων) και μετά αρχίζω να περνάω δεδομένα.
hikesl Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Την ίδια μετατροπή προσπαθώ να κάνω και γω σε ένα seagate 320 fat32.Πληκτρολογώ την εντολή και μετά μου βγάζει το μήνυμα : Εισάγεται την τρέχουσα ετικέτα για τη μονάφα F: Αν ο δίσκος ονομάζεται seagate και βάω αυτό το όνομα μου βγάζει :δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η μετατροπή , επειδή ο τόμος χρησιμοποιείται από κάποια άλλη.Ολοι οι ενεργοί δείκτες χειρισμού θα είναι άκυροι σε αυτή την περίπτωση.Θέλετε να γίνει αποσύνδεση αυτού του τόμου;Υ/Ν Πατάω Ν και μου βγάζει : Η λειτουργία μετατροπής δε μπορει να αποκτήσει αποκλειστική πρόσβαση στη μονάδα δίσκου F:........Μήπως έπρεπε να πατήσω Υ ? Αν πάλι αντί για το όνομα του δίσκου βάλω κάποιο άλλο μοθ βγάζει: Μια εσφαλμένη ετικέτα τόμου καταχωρήθηκε σε αυτή τη μονάδα δίσκου. και σταματά εκεί χωρίς να κάνει τη μετατροπή ?????
RapidShade Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Την ίδια μετατροπή προσπαθώ να κάνω και γω σε ένα seagate 320 fat32.Πληκτρολογώ την εντολή και μετά μου βγάζει το μήνυμα : Εισάγεται την τρέχουσα ετικέτα για τη μονάφα F: Αν ο δίσκος ονομάζεται seagate και βάω αυτό το όνομα μου βγάζει :δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η μετατροπή , επειδή ο τόμος χρησιμοποιείται από κάποια άλλη.Ολοι οι ενεργοί δείκτες χειρισμού θα είναι άκυροι σε αυτή την περίπτωση.Θέλετε να γίνει αποσύνδεση αυτού του τόμου;Υ/Ν Πατάω Ν και μου βγάζει : Η λειτουργία μετατροπής δε μπορει να αποκτήσει αποκλειστική πρόσβαση στη μονάδα δίσκου F:........Μήπως έπρεπε να πατήσω Υ ? Αν πάλι αντί για το όνομα του δίσκου βάλω κάποιο άλλο μοθ βγάζει: Μια εσφαλμένη ετικέτα τόμου καταχωρήθηκε σε αυτή τη μονάδα δίσκου. και σταματά εκεί χωρίς να κάνει τη μετατροπή ????? 1. Πατάς Υ και όχι Ν... 2. Αν σου πει οτι ΔΕΝ μπορεί να το κάνει πιθανότατα θα σε ρωτήσει αν επιθυμείς να το κάνει κατά την επόμενη επανεκκίνηση - θα πεις Υ 3. Θα επανεκκινήσεις 4. Θα το κάνει. (μην πατήσεις κάποιο πλήκτρο) 5. Θα τελειώσει - θα μπει Windows 6. Θα είσαι ο ευτυχής κάτοχος ενός NTFS partition. ΥΓ. Στην ετικετα τόμου γραψε: HARDDISK (ή ΚΑΤΙ τέλος πάντων)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.