Προς το περιεχόμενο

Ανεμιστηρας για case

emm_stra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

εχω 2 ανεμιστηρες για το case οι οποιοι δεν εχουν βυσμα συνδεσης για να το βαλω στο αντιστοιχο της μητρικης μου(αυτο με τα τρια ποδαρακια). Εχουν απλα απο ενα βυσμα σαν και αυτο που συνδεεται στο καλωδιο του τροφοδοτικου που δινει ρευμα στα drives. (molex νομιζω λεγεται με 4 ποδαρακια).

Μπορω να βρω καποιον connector που να μου λυνει το προβλημα, ωστε να μπορεσω να συνδεσω τους ανεμιστηρες μου στην υποδοχη της μητρικης για να μπορω να βλεπω και τις στροφες τους?

Ευχαριστω για οποια απαντηση!!! :(

Δημοσ.

Μπορείς να βλέπεις στροφές ανεξάρτητα από το που έχεις συνδέσει τους ανεμιστήρες:

my.php?image=untitled1zv1.jpg

Οι ενδείξεις που έχω τονίσει είναι ακριβώς ίδια περίπτωση, ανεμιστήρες του case συνδεμένες σε molex και όχι στη μητρική

Δημοσ.
Μπορείς να βλέπεις στροφές ανεξάρτητα από το που έχεις συνδέσει τους ανεμιστήρες:

my.php?image=untitled1zv1.jpg

Οι ενδείξεις που έχω τονίσει είναι ακριβώς ίδια περίπτωση, ανεμιστήρες του case συνδεμένες σε molex και όχι στη μητρική

παντως με το προγραμμα της ASUS δεν μπορω να το κανω!

εσυ με ποια προγραμματα το κανεις και πως?

Δημοσ.

FocusX, αυτο που λες γεν γινεται φίλε. Δεν είναι δυνατόν αν δεν είναι συνδεμένα στην Μ ή κάπου αλλού που θα τα μετράει, να σου λέει τις στροφές ανά λεπτό..

Δημοσ.
FocusX, αυτο που λες γεν γινεται φίλε. Δεν είναι δυνατόν αν δεν είναι συνδεμένα στην Μ ή κάπου αλλού που θα τα μετράει, να σου λέει τις στροφές ανά λεπτό..

Έχεις δίκιο, δεν ισχύει αυτό που είπα, οι δικοί μου ανεμιστήρες στο κουτί είναι 2 πίσω και 1 μπροστά, οι 2 μόνο είναι στη μητρική και αυτούς διαβάζει το speedfan.

Μου διέφυγε sorry...:-D

Κάτι τέτοιο θέλεις:

http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=48690

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...