notorious20 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Αυτο εχει και καλυτερη αυτονομια και καλυτερη ακουστικη ποιοτητα. Επισης εχει και την μειωση θορυβου, οπως και τις λειτουργιες clear bass και clear stereo.. sigkrineis ayto tis sony me ayto http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=4443699&product=891010 ?? apo prosopiki mou peira sou lew pos to ipod den paizetai se sxesi me ta ipoloipa mp3.. prin to agorasw eixa dokimasei kai tis sony kai tis philips kai allon etaireion.. den sigkrinotan.. i epilogi diki sou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Ειναι και ακριβα... Αυριο θα παω Media markt και μπορει και σε κανενα αλλο καταστημα. Θα παω να αγορασω web cam, αλλα θελω να παρω και Mp3 player. Τι να κανω τελικα; Και τιποτα καλα ακουστικα αν ξερετε να μου προτεινετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπον τελικα δεν πηγα σημερα. Θα παω αυριο.. Αλλα δεν μπορω να αποφασισω.. Sony, Ipod, Creative Zen..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notorious20 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 creative se kamia periptosi.. sony isos... ipod sigoura:mrgreen: koita ta kai apo konta file mou.. sinithos ta ekthesiaka ta exoun se pliri leitourgia.. an pareis ipod na pareis kai ta inear akoustika.. einai tromera kai exoun fovero mpaso.. vevaia i timi tzouzei ligo opos kai ola alloste ta apple eksartimata.. sta sony antitheta ta akoustika einai pio poiotika.. opote den nomizw na xreiasteis kapoia epipleon... steile ayrio na peis entiposeis kathos kai pio pires telika... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Το ipod παιζει avi βιντεο με εξωτερικους ελληνικους srt υποτιτλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notorious20 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 to nano oxi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπον αγορασα το Ipod Video 30Gb ( Black ). Δεν εχω βαλει ακομα τραγουδια, αλλα 2 πραματα δεν μου αρεσαν μεχρι τωρα. 1ον) Δεν εχει φορτιστη στη συσκευασια και το θεωρω απαραδεκτο. Δλδ μονο απο υπολογιστη θα το φορτιζεις; Ευτυχως ενα παλαιοτερο mp3 player που ειχα αγορασει, ειχε φορτιστει και χρησιμοποιω αυτον για να φορτισω το Ipod. 2ον) Πηγα να το αγορασω στα mediamarkt και εκανε 325 ευρω, αλλα ειχε εξαντληθει. Παω στα carrefour και το ειχε στα 319 ευρω. Μολις παω στο ταμειο μου λεει 332,50 ευρω!! Ρωταω και μου λενε οτι αυξηθηκε η τιμη του.. Απλα απαραδεκτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Παω στα carrefour και το ειχε στα 319 ευρω. Μολις παω στο ταμειο μου λεει 332,50 ευρω!! Ρωταω και μου λενε οτι αυξηθηκε η τιμη του.. Απλα απαραδεκτο.. Οπα όπα αυτό είναι χοντρό!Αν στο ταμπελάκι έγραφε 319 και στο ταμείο σου είπαν τα δικά τους αυτό σηκώνει μηνυσάρα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
getty Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Οπα όπα αυτό είναι χοντρό!Αν στο ταμπελάκι έγραφε 319 και στο ταμείο σου είπαν τα δικά τους αυτό σηκώνει μηνυσάρα!!!! Aν δεν κάνω λάθος η συγκεκριμένη αλυσίδα supermarket έχει ήδη φάει χοντρό πρόστιμο επειδή υπήρχε διαφορά στις αναγραφόμενες τιμές με αυτές που χρεώνει στο ταμείο. Κακώς το άφησε έτσι ο φίλος θα μπορούσε να τους τρέχει πολύ άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δεν ειναι και λιγα τα λεφτα.. 13,50 ευρω παραπανω!! Ο πατερας μου λεει οτι στο Mediamarkt που πηγαμε το ειχε 325 και το βρισκουμε εδω στα 319 και ανεβαζετε την τιμη πιο πολυ και απο του Mediamarkt; Και μετα ο πωλητης ελεγε κατι παπαριες αυριο να παμε στο Mediamarkt να ρωτησουμε την ακριβη τιμη του και μετα να παμε και δεν ξερω τι θα γινει, κατι με ανταγωνισμο στις τιμες ειπε, και θα μας δωσουν την διαφορα.. Μλκς δλδ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notorious20 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 exeis dikio mlkies.. kata ta alla ti entiposeis gia to ipod?? emeines eyxaristimenos plin apo to fortisti pou pragmati einai megalo meion na min exei mesa sti siskeyasia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.