Luxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ηξερα που αλλου να κανω το θεμα και το εβαλα εδω. Λοιπον θελω να αγορασω ορισμενα πραματα για τα Χριστουγεννα και θελω τη βοηθεια σας. Eπειδη μετα το 15ημερο θα μπω ξανα μεσα στη σχολη θα ηθελα να παρω κατι για να περναει η ωρα. Αρχικα σκεφτομαι για μια συσκευη στην οποια θα βλεπω βιντεο. ( ειτε ταινιες, ειτε anime ) Επειτα θα ηθελα ενα mp3 player για να ακουω μουσικη. ( εχω και το N70, αλλα δε μου αρεσει η ποιοτητα του ηχου και επιπλεον δε μπορω να βαλω πολλα τραγουδια, ουτε εχει ηχογραφηση απο ραδιοφωνο ) Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο μοντελο που να συνδιαζει και τα δυο. Ειχα σκεφτει να αγοραζα και το psp για να παιζω κανενα παιχνιδακι και να βλεπω και βιντεο, αλλα δε λεει και πολυ ολη αυτη η ιστορια με τα downgrade και δε συμμαζευεται. Ασε που θα μου το ζητανε συνεχεια. Ο,τι παρω δε θελω να ειναι μεγαλο σε διαστασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Λάζαρε, κατ'αρχήν ένας προβληματισμός: μήπως αν πάρεις κάτι σχετικά ακριβό (πχ ένα φορητό DVD player) υπάρχει κίνδυνος να το... "χάσεις"; Εντάξει Σχολή Αστυνομίας είναι (αν θυμάμαι καλά) αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος... Για μουσική και video πάντως μπορείς να συνδυάσεις μία συσκευή: iPod Video 80GB. Με το κατάλληλο (δωρεάν) software μπορείς να παίζεις ακόμα και ogg files. Και τα διάφορα torrent trackers είναι γεμάτα από iPod-ready αρχεία video (ειδικά φτιαγμένα δηλαδή για την οθόνη του iPod και για να μην καταλαμβάνουν πολύ χώρο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...αυτο ξανα πες το! το λεω επειδη εχουν γινει καποια περιστατικα. και οντως αν δε το χασω, σιγουρα θα το χαλασω.. Δε θα ηθελα να αγορασω το ipod γιατι εχω ακουσει οτι δεν ειναι και πολυ καλο. δεν εχεις και μεγαλη ελευθερια κινησεων. ενα video/mp3 player μεχρι οθονη 2,5 inches πιστευω οτι θα ειναι καλα και με αναλυση οθονης 240x320. αλλα θα ηθελα να εχει και ηχογραφηση απο ραδιοφωνο. και μια απορια που εχω. ενας θορυβος που ακουγεται οταν ακουω μουσικη στα κινητα και στον υπολογιστη, τι ακριβως ειναι; φταινε οι συσκευες ή τα ακουστικα; ο θορυβος γινεται αισθητος κυριως οταν υπαρχει απολυτη ησυχια και η ενταση της φωνης ειναι σε χαμηλο επιπεδο. δεν νομιζω να ακουγεται αυτο και στα mp3 players.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Το μεταφέρω στην ενότητα Gadgets. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Καμμια ιδεα τελικα; Εχω παρει το N93, αλλα δεν παιζει καλα μουσικη. Βεβαια για βιντεο ειναι οτι πρεπει, οποτε θελω τωρα ενα αποκλειστικα mp3 player. Να εχει πολυ καλη ποιοτητα ηχου και καλα ακουστικα. Ποιο με προτεινετε; Να εχει ραδιοφωνο καθως και ηχογραφηση απο αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleidokratwr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ πάνω απόλα θα έπαιρνα πρώωωωτα το psp. Και μετά όλα τα άλλα. Δεν έχω δικό μου αλλα έχω δει κανα δυο άτομα που ασχολήθηκαν και έβλεπαν οτι γούσταραν εκεί,χώρια τα παιχνίδια. mp3 δεν ξέρω για να σου προτείνω. Προσωπικά πάντως πιστεύω οτι δεν αξίζει να ρίξεις χρήμα σε mp3 player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notorious20 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 kalitera file mou na pareis ena psp.. tha deis oti me ligo diavasma tha katafereis poli eykola na kaneis downgrade.. .apo ekei kai pera ola einai eykola.. mporeis na vlepeis movies se poli ipsili analisi.. na paizeis games apo to memory stick kai mp3.. pisteyo oti einai ultimate gadget.. eidika gia to logo pou to thes.. me timi giro sta 170 kainoyrio kai 80E gia mia gnisia karta pro duo 2gb katharises.. pisteyo oti oi dinatotites pou prosferei einai para polles se sxesi me tin timi tou... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Αυτο που με ενδιαφερει πια ειναι μονο η μουσικη και τιποτα αλλο. Οποτε θελω ενα Mp3 player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notorious20 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 mono gia mp3 pare ena ipod nano.. einai aristo.. ego exo to 2gb nano kai i poiotita toy ixou den mporei na sigkrithei me kanena... vevaia iparxei kai to parakatw: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=4443699&product=891045 an to antexei i tsepi sou parto xoris deyteri kouventa giati einai apla teleio... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Ειναι πολλα τα λεφτα και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.. Ολο ipod και ipod ακουω.. Τι το ξεχωριστο εχει και ειναι τοσο ακριβω; Επισης τι γινεται με τα mp3; Τα μεταφερεις κανονικα ή θελει να ειναι αυθεντικα; Και επισης ολη αυτη η ιστορια με το Itunes κτλ δεν μου πολυαρεσει.. Πιστευω πως καλυτερη ακουστικη ποιοτητα εχω τα καινουρια walkman mp3 της sony.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 an piaseis ena ipod sta xeria sou kai to xrhsimopoihseis gia 10-20 lepta 8a katalaveis thn diafora.o tropos xeirismou kai h poiothta kanei th diafora.ola ta ala einai aplws dysxrhsta.kai sta sony kai sta ipod 8eleis to programma toys gia metafora twn mp3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notorious20 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 min se anisixoun to intunes kathos einai paneykola. epeita kikoforoun kai diafora plugins gia to winamp pou kanoun tin metafora akoma pio eykoli.. sta ipod an eksaireseis ta akoustika pou exoun sti siskeyasia ta opoia einai aparadexta den mporeis na vreis allo meionektima.. pame na doume to thema timis.. arxika na soy po oti ego to 2gb nano to pira 160E ayti ti stigmi gia na pareis allo branded mp3 sta 2gb theleis toylaxiston 100 E vevaia mporei na pas kai se alla fthinotera ta opoia omos einai marka me ekapses.. etsi me 60e parapanw exeis ena mp3 pou kalitero se poiotita den prokeitai na vreis, stathero , aytonomo , eyxristo me egrxomi othoni kai gia mena panemorfo.. .ayta ta oliga. i epilogi diki sou.,. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Αυτο εχει και καλυτερη αυτονομια και καλυτερη ακουστικη ποιοτητα. Επισης εχει και την μειωση θορυβου, οπως και τις λειτουργιες clear bass και clear stereo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
getty Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ πάλι αν έπαιρνα mp3 player θα έπαιρνα ένα με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (ΑΑ, ή ΑΑΑ) και με καλή ποιότητα τύπου i-river ή i-audio που έχει και ραδιόφωνο και ηχογράφηση και αν εξαιρέσεις τα looks στα οποία ίσως νικάει το ipod είναι χρηστικότατα και ποιοτικότατα για τη δουλειά που κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Οχι με μπαταριες.. Δεν λεει.. Τα i-river δεν μου αρεσουν. Θελω αποκλειστικα να παιζει μουσικη και να επικεντρωνεται σε αυτο τον τομεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.