cone Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Έχω το μοντεμ της vivodi. Το λαμπακι της συνδεσης αναβει κανονικα, εχω βαλει μεσα τους κωδικους, αλλα δε λέει να κανει τιποτα παραπάνω. Firewall στον υπολογιστη δεν εχω, τα ip τα χω βαλει στο αυτοματο αλλα και παλι τιποτα. Ουτε με τον φορητο, ουτε με τον σταθερο. Τα κουλα της υποθεσης: Χθες το πρωι ολα δουλευαν μια χαρα. Μετά τιποτα. Όταν παω να ρυθμισω το ρούτερ απο τον σταθερο μου λεει να ελενξω την συνδεση μου ή να πατησω reset. (Με ethernet μπαινω). Δοκίμασα annexB και τις δυο επιλογες και παλι τιποτα. Δοκιμαζω μετά το crypto και μου λεει λάθος κωδικοι... Δε θελω γιορτες χωρις ιντερνετ. Ευχαριστω.
PROFIL Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 file mu girise tin imerominia piso apo ta windows
cone Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 και τι θα γινει? το εκανα και τιποτα. Πατησα reset εκανα ολες τι ρυθμισεις απο την αρχη, παιρναω τους κωδικους και παλι τιποτα. Το λαμπακι παραμενει αναμμενο αλλα ιντερνετ no.
capthookb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δεν παίρνεις τον παροχέα σου να τους το πεις; Ίσως έχουν κάνει αυτοί κάτι και δεν έχεις ίντερνετ.
neperios_1984 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 kala afou den exeis internet pos grafeis auti ti stigmi sto insomnia ? pare til ti vivo kai pes na sou poun na rithmiseis manually ta network settings sou (IPs, SUB, GW, DNS). ton router mporeis na ton pingareis? sto ipconfig /all ti sou grafei?
cone Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Με φτιαξανε... Bravo τα παιδια στη forthnet. Δε ξερω τι μου εκαναν παντως αμεσως μου το εκαναν. Με dial-up εγραφα πριν Σας ευχαριστω. ( Και κατι για τους admins που το χα αποροια. Τετοια ειδους μηνυματα μενουν ή σβήνονται; επειδη ολοι θελουμε κατι και ρωταμε, δε γεμιζει το site με τετοια μηνυματα? Πιστευω οτι καλυτερα να σβηνονται μετα τετοια post. Εκτος βασικα απο τιποτα πολυ σημαντικα και κοινα για ολους. ) Καλες γιορτες.
polaki Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Οχι δεν σβηνονται, αν ηταν ετσι θα ειχαμε μονο 5 ποστς σε καθε θεματικη ενοτητα! Εξαλλου την ερωτηση τη δικια σου μπορει να την κανει και καποιος αλλος, και με ενα search να βρει τη λυση!
anaxiopistos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Οχι δεν σβηνονται, αν ηταν ετσι θα ειχαμε μονο 5 ποστς σε καθε θεματικη ενοτητα! Εξαλλου την ερωτηση τη δικια σου μπορει να την κανει και καποιος αλλος, και με ενα search να βρει τη λυση! Ποια λυση να βρει?Καταλαβες τι προβλημα ειχε?Καταλαβες τι λυση δοθηκε?
S2Katana Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δεν καταλαβαμε τι προβλημα ειχε, αλλα αν καποιος δει πως ενω ολα ειναι οκ, δεν εχει ιντερνετ, θα απευθυνθει στον provider του αμεσα. Ειναι δλδ ξεκαθαρο πως αυτος εφταιγε.
capthookb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Ναι, σαφώς έφταιγε η forthnet. Μου έχει τύχει κι εμένα παλιότερα (με forthnet) χωρίς λόγο να μην έχω ίντερνετ. Κάτι είχαν κάνει και δεν είχα ίντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.