Προς το περιεχόμενο

Όλα δουελεύουν αλλά internet μηδέν

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το μοντεμ της vivodi. Το λαμπακι της συνδεσης αναβει κανονικα, εχω βαλει μεσα τους κωδικους, αλλα δε λέει να κανει τιποτα παραπάνω. Firewall στον υπολογιστη δεν εχω, τα ip τα χω βαλει στο αυτοματο αλλα και παλι τιποτα. Ουτε με τον φορητο, ουτε με τον σταθερο.

Τα κουλα της υποθεσης: Χθες το πρωι ολα δουλευαν μια χαρα. Μετά τιποτα. Όταν παω να ρυθμισω το ρούτερ απο τον σταθερο μου λεει να ελενξω την συνδεση μου ή να πατησω reset. (Με ethernet μπαινω). Δοκίμασα annexB και τις δυο επιλογες και παλι τιποτα. Δοκιμαζω μετά το crypto και μου λεει λάθος κωδικοι...

Δε θελω γιορτες χωρις ιντερνετ.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

και τι θα γινει? το εκανα και τιποτα. Πατησα reset εκανα ολες τι ρυθμισεις απο την αρχη, παιρναω τους κωδικους και παλι τιποτα. Το λαμπακι παραμενει αναμμενο αλλα ιντερνετ no.

Δημοσ.

Με φτιαξανε... Bravo τα παιδια στη forthnet. Δε ξερω τι μου εκαναν παντως αμεσως μου το εκαναν. Με dial-up εγραφα πριν :-D Σας ευχαριστω.

( Και κατι για τους admins που το χα αποροια. Τετοια ειδους μηνυματα μενουν ή σβήνονται; επειδη ολοι θελουμε κατι και ρωταμε, δε γεμιζει το site με τετοια μηνυματα? Πιστευω οτι καλυτερα να σβηνονται μετα τετοια post. Εκτος βασικα απο τιποτα πολυ σημαντικα και κοινα για ολους. )

Καλες γιορτες. :-D

Δημοσ.

Οχι δεν σβηνονται, αν ηταν ετσι θα ειχαμε μονο 5 ποστς σε καθε θεματικη ενοτητα! :D

Εξαλλου την ερωτηση τη δικια σου μπορει να την κανει και καποιος αλλος, και με ενα search να βρει τη λυση!

Δημοσ.
Οχι δεν σβηνονται, αν ηταν ετσι θα ειχαμε μονο 5 ποστς σε καθε θεματικη ενοτητα! :D

Εξαλλου την ερωτηση τη δικια σου μπορει να την κανει και καποιος αλλος, και με ενα search να βρει τη λυση!

Ποια λυση να βρει?Καταλαβες τι προβλημα ειχε?Καταλαβες τι λυση δοθηκε?

Δημοσ.

Δεν καταλαβαμε τι προβλημα ειχε, αλλα αν καποιος δει πως ενω ολα ειναι οκ, δεν εχει ιντερνετ, θα απευθυνθει στον provider του αμεσα.

Ειναι δλδ ξεκαθαρο πως αυτος εφταιγε.

Δημοσ.

Ναι, σαφώς έφταιγε η forthnet. Μου έχει τύχει κι εμένα παλιότερα (με forthnet) χωρίς λόγο να μην έχω ίντερνετ. Κάτι είχαν κάνει και δεν είχα ίντερνετ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...