Προς το περιεχόμενο

cpu kani san kobreser

babism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

trospe και μόλις είδα κάτι αλλα post σου ότι ήσουν τεχνικός στο e-shop εγώ θα σου κάνω μια ερώτηση σαν ηλεκτρονικός που είμαι

αν υπήρχε ανεπάρκεια τροφοδοσίας το ανεμιστηράκι θα έκανε θόρυβο η θα δούλευε σε λιγότερες στόφες ?

μάλλον το δεύτερο οποτε το topic θα έπρεπε να έχει τίτλο ο "ο cpu μου ψήνει μπριζόλες" no offense απλά να λέμε πράματα που στέκουν φαντάσου να έχει παει ήδη το παιδί να έχει αγοράσει τροφοδοτικό και να καταριέται την στιγμή που διάβασε το post σου γιατί απλά δεν έφταιγε αυτό

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Iσως και να μην το έθεσα σωστά...τα χαράματα που έγραφα...

Νο offence και από εμένα,αλλά η πρώτη περίπτωση που αναφέρεις υφίσταται. Προσωπικά έχω αφήσει άναυδο πελάτη ο οποίος δεν πίστευε ότι έφταιγε το τροφοδοτικό σε P4 775 με asrock(καταλαβαίνεις) και είχε ένα mama τροφοδοτικό. Ο πελάτης ήθελε να πάρει ψύκτρα με μεγάλο ανεμιστήρα γιατί νόμιζε ότι έφταιγε η ψύκτρα. Οταν τοποθετήσαμε ένα ocz 400κάτι τροφοδοτικό ο πελάτης έμεινε με ανοιχτό το στόμα και από εκεί που ήτανε καραάγχωμένος,μας άρχισε στις.....υποκλήσεις!

Οταν δουλεύει το PC,άνοιξε το αριστερό καπάκι και σιγά σιγά...σταμάτησε με το χέρι σου τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή τελείως.

Βγάλε το χέρι σου με τον ανεμιστήρα σταματημένο.

Ο ανεμιστήρας ξαναρχίζει να δουλεύει?

Δεν νομίζω.

Αυτό σημαίνει απώλεια ρεύματος.

P.S. Μάλλον ευχαριστίες θα έριχνε Vatos_locos

Φιλικά

Δημοσ.

ρε φιλε μας δουλεύεις έτσι δηλαδή επιμένεις ότι όταν ο ανεμιστήρας δεν τροφοδοτείται σωστά από τάση και ρεύμα κάνει φασαρία ενώ γυρνάει με λιγότερες στροφές ?

να σου δώσω ένα tip : όταν ένας κινητήρας μηχανικός ηλεκτρικός η ότι άλλο είναι δυσκολεύεται να κινηθεί καταναλώνει την περισσότερη ενέργεια που μπορεί οποτε στην περίπτωση του παιδιού θα είχε καεί το ανεμιστηράκι

και άλλο ένα : τα ρυθμιστικά για τους ανεμιστήρες εσείς στο e-shop τα βάζατε για να αυξήσετε τον θόρυβο γιατί αυτήν την δουλειά κάνει τροφοδοτεί τον ανεμιστήρα με λιγότερη ταση από 12 V

από εκεί και πέρα εγώ δεν ξέρω τα συμπεράσματα δικά σου ας περιμένουμε να πας πει ο ίδιος ο παθών τι έφταιγε τελικά

Δημοσ.

Απάντηση 1η: Είδες πουθενά να γράφω ότι γυρνάει με λιγότερες? Αυτό μόνος σου το συμπέρανες. Δεν γυρνάει με λιγότερες,γυρνάει με περισσότερες του φίλου μας που έχει το πρόβλημα.

Mην μπερδεύουμε τις πΟ|_|τσες με τις βούρτσες.

Απάντηση 2η:από εκεί και πέρα εγώ δεν ξέρω...

Δεν πειράζει...δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλα..όταν δεν έχεις βγεί στο χορό, δεν μπορείς να ξέρεις να χορεύεις καλά.

Δημοσ.

απάντηση πρώτη : με απλή κινεί λογική έναν ανεμιστήρας που με τα λεγόμενα σου δεν τροφοδοτείται σωστά θα γυρνάει και πιο αργά και όσο και να χτυπιέσαι άυτo δεν αλλάζει

απάντηση δεύτερη : τότε φιλε μου μην πετάς ότι ήσουν τεχνικός στο e-shop να διευκρινίζεις ακριβώς τι είσαι για να σε εμπιστεύονται άρα δεν τις μπερδεύω εγώ τις βουρτες

όταν λες ότι κάποιος δεν έχει βγει στο χορό χωρίς να ξέρεις την εμπειρία του τότε μάλλον εσύ ακόμα είσαι δεν έχεις βγει καθόλου τι τελείωσες φιλε μου ? και είσαι σίγουρος ότι με λάθος λιγότερη τροφοδοσία το ανεμιστηράκι κάνει μεγαλύτερο θόρυβο ? μάλλον και εσύ με τις μπανάνες ήσουν

πιο προσιτή λύση για σένα είναι να αλλάξει τροφοδοτικό από το να πάρει μια καινούρια ψήκτρα δηλαδή

end for me

Δημοσ.

Αγόρι μου πρώτα απ'όλα μίλα με σεβασμό.

Οταν εγώ σπούδαζα εσύ ήσουν στο Δημοτικό σχολείο.

Για σε παρακαλώ πάρα πολύ.

"όταν λες ότι κάποιος δεν έχει βγει στο χορό χωρίς να ξέρεις την εμπειρία του τότε μάλλον εσύ ακόμα είσαι δεν έχεις βγει καθόλου τι τελείωσες φιλε μου ?"

Μάθε πρώτα να μιλάς στους ανθρώπους σωστά,και μετά μαθαίνεις και τους υπολογιστές.

Δημοσ.

φιλε μου τι σεβασμό ζητάς από τι στιγμή που λες μπαρούφες ?

ναι ίσως όταν ήμουν εγώ δημοτικό εσύ σπούδαζες αλλα μάλλον δεν έμαθες πολλά από τις σπουδές σου ποσο μάλλον να ακούς και των αλλωνών τις απόψεις και το σεβασμό άστον γιατί είναι μεγάλη λέξη που μάλλον δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει

αν εσένα σου ξεφουσκώνουν τα λάστιχα από το αυτοκίνητο άλλαξε τον εγκέφαλο του γιατί δεν διαχειρίζεται σωστά τα psi

Δημοσ.

"ναι ίσος όταν ήμουν εγώ δημοτικό εσύ σπούδαζες αλλα μάλλον δεν έμαθες πολλά από τις σπουδές σου ποσο μάλλον να ακούς και των αλλωνών τις απόψεις και το σεβασμό άστον γιατί είναι μεγάλη λέξη που μάλλον δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει"

LOL LOL LOL !! 36_11_6.gif

Δημοσ.

ε βεβαια πρέπει να το βγάζουμε πριν αγοράσουμε το PC για να παίρνουμε μεγαλύτερα τροφοδοτικά κάνα 2 kilowatt με τα λεφτά που θα δίναμε για τον ανεμιστήρα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Δεν χρειάζεται ανεμιστηράκι.Το βάζουν για να μας παίρνουν λεφτά επιπλεον.

:D

ναι ναι αυτο ειναι σιγουρο χεχεχε:-P

Δημοσ.

@ΠάρηςΓ To γ@μΗ$αμε και ψόφησε.

Βέβαια για να βγούνε λεφτά μπαίνει το ανεμιστηράκι.

Ξέρεις πόσους ♀ κώλους είχα πιάσει... :mrgreen:

Δημοσ.

Ποιο γ@μησες και ψόφησε;

Ο Poulinos βράζει τα καρότα του Φουσκωτούλη του με τη θερμότητα απο την cpu.

Και μασάνε μαζί τα καρότα για παρηγοριά.

Δημοσ.
@ΠάρηςΓ To γ@μΗ$αμε και ψόφησε.

Βέβαια για να βγούνε λεφτά μπαίνει το ανεμιστηράκι.

Ξέρεις πόσους ♀ κώλους είχα πιάσει... :mrgreen:

πολυ επαρση φιλε χαλαρωσε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...