Προς το περιεχόμενο

cpu kani san kobreser

babism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exw enan pentium d stop

exw ena p5 premium mobo stop

to pc kanei san trakter stop

pou tha vro ena prog pou na rithmizi aftomata tis strofes tis psixtras analoga me to pososto xrisis tis cpu? stop.

eyxaristw stop

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έκανε πάντα τόσο θόρυβο;

Ένα πρόγραμμα που κάνει αυτή τη δουλειά που ζητάς είναι το Speedfan αλλά ίσως θα πρέπει να δουλεύει σ' αυτές τις στροφές για να μην ψηθεί.

Btw η cpu δεν κάνει θόρυβο και η ψύκτρα δεν στίβει. Και τα δύο τα κάνει το fan :)

edit: Το προαναφερθέν πρόγραμμα δε ρυθμίζει τις στροφές βάσει της χρήσης της cpu αλλά βάσει της θερμοκρασίας της.

Δημοσ.

αν εχεις πολυ καιρο να το καθαρισεις δοκιμασε να το φυσιξεις δυνατα να φυγουν οι σκονες που εχει μαζεψει και θα δεις πως θα σταματησει ο θορυβος

Δημοσ.

εγώ πρόσφατα αφόρασα ψύκτρα γιατί δεν άντεχα το θόρυβο....!!!

αν όμως κάνει πραγματικά σαν τρακτερ.....δες προσεκτικά αν μέρος του καλωδίου που είναι αρχικά τυλιγμένο στη ψύκτρα, ακουμπάει κάπου την φτερωτή......την πρώτη μέρα του νέου μου υπολογιστή, κόνταψα να τρελαθώ απο τον θόρυβο...

στην πορεία βέβαια, ο θόρυβος ήταν έτσι κι αλλιώς μη ανεκτός....οπότε zalman 9700 led και βρήκα την υγειά μου !!!

Δημοσ.

Kαι εγώ το ίδιο είχα πάθει σε μια περίοδο,και έφταιγε τελικά το fan της cpu.

Δοκίμασε να δεις ποιό φταίει,και άλλαξέ το.

Δημοσ.

Δεν φταιει το fan. Το τροφοδοτικο φταιει.

Ο ανεμιστηρας του cpu σκουζει και σφιγγεται επειδη δεν μπορει να παρει το καταλληλο ρευμα απο την motherboard. Κατα πασα πιθανοτητα το τροφοδοτικο ηταν μαζι με μπανανες...

Για οσους υποστηριξανε οτι φταιει το cpu...

To cpu δινει ρευμα και εντολες στον ανεμιστηρα?

Δημοσ.

Τροφοδοτικό. Και με άλλη ψύκτρα/ανεμιστηράκι να δοκιμάσει ίδιας κατασκευής

πάλι τον ίδιο θόρυβο θα έχει λόγω ανεπάρκειας ρεύματος.

Καλό θα ήτανε και ένα bios update.

Δημοσ.

καλά πλάκα κάνεις έτσι εσύ τον έστειλε να αγοράσει άλλο τροφοδοτικό και να κάνει και βίος update για ένα κατά 99% χαλασμένο η σκονισμένο ανεμιστηράκι ? τότε ας αλλάξει pc το παιδί

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...