Προς το περιεχόμενο

video-cd

jimmy156

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
video cd? lol :) an 8ymame kala, pernei to arxeio poy exei katali3i dat kai to kaneis copy paste se kapoion fakelo, an 8es kai ena rename se mpg :)

Πάνω κάτω, το πρόγραμμα που πρότεινα αυτό κάνει, μόνο που φροντίζει για τη σωστή μεταφορά του αρχείου, καθώς στα VideoCD τα δεδομένα γράφονται χωρίς error correction σε Mode2 Form2 format, ώστε να χωρέσουν 2324 bytes/sector...

http://en.wikipedia.org/wiki/White_Book

Δημοσ.

eytixos den eixa antimetopisi pote problima me ta liga vcd poy epesan sta xeria mou, twra gia to prog oy eipes, den exw thn paramikri idea ti einai kai ti kani, apla o tropos copy/paste/rename mou fente poio aplos/grigoros.

Δημοσ.

Γεια σας και συγνωμη που καθυστερησα να απαντησω. αλλα απλα εγω θα ηθελα να αντιγραψω ενα cd-r στον σκληρο δισκο και εαν ειναι δυνατο με το wmp 10 γινεται? η χρειαζομαι αλλο προγραμμα?

Δημοσ.
Γεια σας και συγνωμη που καθυστερησα να απαντησω. αλλα απλα εγω θα ηθελα να αντιγραψω ενα cd-r στον σκληρο δισκο και εαν ειναι δυνατο με το wmp 10 γινεται? η χρειαζομαι αλλο προγραμμα?

Τί σημαίνει cd-r ακριβώς?

Τί περιέχει το δισκάκι? Μουσική (Audio-CD)? Βίντεο (VCD/SVCD)? Χύμα αρχεία από κάποιο PC (Data-CD)?

Δημοσ.

an einai vcd, eipa ton poio aplo tropo, copy / paste to data arxeio ston disko, kai rename se mpg, ektos an exei tpt alo to cd-r.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...