geoastrix Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν έχω στο PC δύο εγκαταστάσεις WIN XP και θέλω να διώξω τι μία ....Πώς;
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Πριν τα σβησεις νομιζω πρεπει να πας με δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας - ιδιοτητες συστηματος-για προχωρημενους και να διορθωσεις το πεδιο εκκινηση και αποκατασταση ωστε να ξεκιναει με την εκδοση που θελεις. Αν τα δυο λειτουργικα ειναι στο ιδιο partition δεν ξερω αν γινετε χωρις να καταρευσει το συμπαν.:neutral: :neutral:
firegarden Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Γιαννη, Νομιζω οτι ειναι δεξι κλικ στο My computer κι οχι στην επιφανεια εργασιας...
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Γιαννη, Νομιζω οτι ειναι δεξι κλικ στο My computer κι οχι στην επιφανεια εργασιας... Σωστα !!!! Η τσιμπλα στο ματι δεν κανει καλο !!!! Ευχαριστω για την διορθωση.
geoastrix Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Ναι είναι στο ίδιο partition και δε ξέρω πως να το κάνω χωρίς να επηρεάσω την άλλη.
dwarves Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 nomizw pws tsampa tha xaseis ton xrono sou... epeidi einai sto idio partition...den tha ginoun pote uninstall! protimotero einai na xtyphseis ena format...
Vasvol Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 χρόνια πολλά.Ερώτηση και απορία.Ξαφνικά ο υπολογιστής έχασε την κατάληξη .lnk Ετσι δεν ανοίγει κανένα πρόγραμμα.Εκανα νέα εγκατάσταση (διόρθωση δηλαδή πάνω στην παλία) των XP HOME αλλα τίποτα.Λέει ότι λείπουν και άλλα αρχεία (συνήθως DLL).Καμία ιδέα εκτός απο φορμαρισμα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 nomizw pws tsampa tha xaseis ton xrono sou... epeidi einai sto idio partition...den tha ginoun pote uninstall! protimotero einai na xtyphseis ena format... Δυστυχως ετσι ειναι !!!!:twisted: :twisted: :twisted:
21century Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δεν το γλυτωνεις φιλε μου. Καλα στο ιδιο διαμερισμα εκανες εγκατασταση? Γι αυτο εγιναν μανταρα, τουλαχιστον μπορουσες να κανεις 2 παρτισιον.
Vasvol Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 οχι τα windows είναι στον C: Εχω δύο ¨"σκληρούς" C: με τα windows και D: με τα υπόλοιπα προγράμματα θα με ρωτήσουν τα XP που να κάνουν την νέα εγκατάσταση του προγράμματος?
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Ναι θα σε ρωτησουν.Θα επιλεξεις το C και θα του κανεις και format.
Vasvol Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 δοκιμαζω λοιπον και ο θεος βοηθός και σ΄ευχαριστ'ω πολυ ασχετα με το αποτέλεσμα της προσπάθειας .Να είσαι καλά.
gfilippas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Πάρε αντίγραφα ασφαλείας. Το σύστημά σου είναι τελείως μ@$%^&ο. Το φορμάτ επιβάλλεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.