XXXXX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 καλησπερα σε ολους!εχω το εξης προβλημα,ειχα γραψη κατι βιντεο απο την τηλεωραση στο pc και ηταν σε μορφη avi και επισης ειχα κατεβαση και απο το ιντερνετ σε διαφορες μορφες παντως ολα παιζανε με τον media player και το realplayer,εχθες αποφασησα να περασω τα windows ξανα γιατι ειχα κανει καπιες μ.......ς,τα περασα αλλα τα μερικα βιντεο και απο αυτα που ειχα γραψει εγω και απτα κατεβασμενα δεν παιζουν και ο media player θελει να συνδεθη στο ιντερνετ και κατι τετια τρελα,εχω τον v11 και ολουσ τους codecs περαζμενους και επιμενη να συνδεθη αλλα δεν παιζη τιποτα :cry: τι εγινε κληδωθηκαν μονα τους?πως θα τα κανω να παιξουν? :confused:
giannisk1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Είσαι σίγουρος οτι έχεις εγκαταστήσει όλα τα απαραίτητα codecs?Δοκίμασε και με το VLC,λογικά θα τα παίζει κανονικά.
XXXXX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 τα εχω αλλα τωρα θα περασω αυτο που μου ειπες.
XXXXX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 το εβαλα και παιζουν ολα σε εφχαριστω man,τι ελειπε και δεν επαιζαν καπιος codec?που μπορω να κατεβασω που να υπαρχουν ολοι?και παλη thanks man!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.