Antonis32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Γειά χαρά παίδες. Έχει πέσει στα χέρια μου ένα DVD player/recorder Toshiba D-R265 Είναι το πρώτο dvd player που έχω, που διαβάζει Divx,και έτσι έχω κάποιες απορίες. Έχω πάρα πολλά Cd's και DVD's που έχουν μέσα ταινίες,σειρές κλπ.και έχω και τους υπότιτλους, μαζί τους ,με το ίδιο όνομα όπως το κάθε βίντεο.Οι πιό πολλοί είναι σε format .srt. Δυστυχώς δεν βγαίνουν καθόλου στις επιλογές υποτίτλων,ενώ είναι τσεκαρισμένο ότι υπάρχουν με το σωστό όνομα στο δισκάκι.Ούτε ελληνικοί ούτε αγγλικοί.Μόνο σε ταινία DVD μου βγάζει επιλογή υποτίτλων. Κάνω κάτι λάθος στο format τους? Μήπως χρειάζομαι να αναβαθμίσω firmware?(που δεν βρήκα πουθενά ώς τώρα) Υπάρχει κάποιος τρόπος να δώ το version στο συγκεκριμένο μηχάνημα? Ότι πληροφορία - βοήθεια ευπρόσδεκτη
Antonis32 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Ακόμα τίποτα ε; Master guru Zavlakas ???
Thrylos7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 ψαχνομαι για dvd-recorder και ειδα οτι το πλαισιο εχει αυτο το toshiba πολυ φτηνα, με 129 ευρω! Μηπως καταφερες να παιξεις τους υποτιτλους φιλε τελικα? Περα απο τους υποτιτλους, μπορεις να μου πεις αν παιζει αρχεια divx, xvid κλπ ολα κανονικα? γιατι ειχα δει ενα sony Που επαιζε μονο divx και με τιποτα xvid, οποτε ουσιαστικα ηταν αχρηστο γιατι τα πιο πολλα downloads ειναι σε xvid...
Antonis32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Apo poiotita os tora mia xara to vrisko,oute kollimata ,kalo kai efkolo recording kai editing. Den to exo psaksei dieksodika,se thema Xvid.Vazo divx cds, kai Dvds,kapoia arxeia ta paizei kapoia den ta emfanizei katholou, alla den ta evala ksana sto pc na do ti codec akrivos exoun afta pou den fainontai. Se thema ypotitlon akoma den katafera na paikso Divx subtitles.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.