Lafas1987 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους. Έχω τον Acer Aspire 1650Z και ξαφνικά μετά από 2 μήνες λειτουργίας ενώ δούλευα με κανονικό ποντίκι, χρειάστηκε να δουλέψω το toutch – pad. Δυστυχώς όμως δεν δούλευε καθόλου. Πρέπει να σημειώσω ότι το είχα χρησιμοποιήσει πολύ λίγες φορές και δούλευε κανονικά. Είναι Enable από το Control Panel αλλά και πάλι δεν δουλεύει. Υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει ή είναι από τις συσκευές που χαλάνε εξαιρετικά σπάνια?? Το Laptop χρειάζεται Format επειδή έχω καιρό να κάνω (4 μήνες). Ξέρω ότι αν κάνω Format και βάλω τους Drivers θα μάθω τη συμβαίνει, αλλά θα ήθελα να μου πείτε μήπως ξέρετε κάτι παραπάνω για αυτό… Ευχαριστώ πολύ.
PATRINOS06 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 yparxei kapoios synduasmos plhktrwn ston diko moy acer to FN key+to F7 pou energopoiei/apenergopoiei to touchpad.mhpws to exeis kleisei apo kati tetoio?
Lafas1987 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Απλά είσαι θεος ρε φίλε μπράβο! Αυτό ήταν!!! Νόμιζα ότι έχει χαλάσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.