ΠάρηςΓ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ εχω καλωδιο UTP και τα 2 πάνε για τον ΟΤΕ.Επομένως με τα αλλα 6 μπορώ να κάνω δικτυο..
Vatos_locos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 ακριβώς απλά θα χρειαστεί να αλλάξεις τις μπρίζες στα δωμάτια με τα pc και να βάλεις μπρίζες που να έχουν 2 Rj11 jack στο ένα θα έχεις τα 2 καλώδια για το τηλέφωνο και στο άλλο τα 4 καλώδια για το δίκτυο
Lafas1987 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Ρε φιλαράκι τότε δεν ανταλλάζουμε σπίτια για να μην ταλαιπωρείσαι αδικα;; Στη γκαρσονιέρα μου θα έχεις παντού internet, ενώ εγώ αν ειμαι σε μεζονετα με εσωτερικη σκάλα δεν θα με νοιάζει αν έχω internet τι τραβάτε και εσείς με τις μεζονέτες χρόνια πολλά Βρε μεζονέτα δεν σημαίνει απαραίτητα και μεγάλο σπίτι. Μικρό είναι το σπιτάκι, απλά έχει εσωτερική σκάλα. Μην φαντάζεσαι τίποτα τρελό. Πάντως θα ήθελα πολύ να μένω μόνος μου σε μια γκαρσονιέρα. Χρόνια Πολλά και σε σένα ! !! !! !!! ! !
Da_rudakos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Pantos gia mena mi baleis keraies mesa sto spiti filaraki..Tha eisai 24 ores to 24oro kai tha se baraei i aktinobolia oli mera k oli nyxta..Den ksero an exeis kai kanena mikro aderfaki alla den nomizo pos einai k to kalytero,filika panta Kali xronia se olous..
polaki Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Αν και αργησα να το δω, οταν εγω εμενα σε μεζονετα μεχρι το καλοκαιρι δηλαδή, περνούσε τον ενα οροφο ανετα, και μετα ζοριζόταν αλλά δεν εχανε τη συνδεση.. Δηλαδη για ιντερνετ μια χαρά, αλλα ούτε ΜΡ3 δεν μπορουσες να streamάρεις. Με ενα access point στους 2 ενδιάμεσους ορόφους θα είχες άψογο σημα. Απο κει και πέρα μην περιμένεις να σου πω ποια ακριβως γιατι δεν εχω ασχοληθει, και εν τέλει μπορείς να πάρεις μια εταιρία τηλέφωνο να έρθει να σε χρεώσει και να σου κάνει τη δουλειά να είσαι ησυχος. Αν δεν εχεις ιδέα (φιλικα ετσι, και εγω πχ δεν εχω ιδέα απο Waterski και εσύ μπορεί να είσαι και αθλητης) από ασύρματη δικτύωση, πιο πολύ θα παιδευεις να το στησεις παρά να ψαξεις μονος σου τί να βαλεις.. Το οτι το εβαλες δεν σημαινει παίζει κατ'ευθειαν, θελεις καποιες δοκιμές. Εγω που το έχω κανει και 10 φορές και πάλι τα βλέπω κολυωμενα σε καποιες φάσεις.. Δωσε εκει 100 ευρω να στο στήσει ενας ανθρωπος που να ξέρει να εχεις και το κεφάλι σου ησυχο οτι αν κατι γινει θα εχεις με ποιον να μιλήσεις, και σιγα σιγά μαθαίνεις και πως να το διαχειρίζεσαι μονος σου ωστε να μην χρειάζεσαι τον τεχνικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.