Προς το περιεχόμενο

Internet σε Μεζονέτα. Πως???

Lafas1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ακριβώς απλά θα χρειαστεί να αλλάξεις τις μπρίζες στα δωμάτια με τα pc και να βάλεις μπρίζες που να έχουν 2 Rj11 jack στο ένα θα έχεις τα 2 καλώδια για το τηλέφωνο και στο άλλο τα 4 καλώδια για το δίκτυο

Δημοσ.
Ρε φιλαράκι τότε δεν ανταλλάζουμε σπίτια για να μην ταλαιπωρείσαι αδικα;; Στη γκαρσονιέρα μου θα έχεις παντού internet, ενώ εγώ αν ειμαι σε μεζονετα με εσωτερικη σκάλα δεν θα με νοιάζει αν έχω internet :P

τι τραβάτε και εσείς με τις μεζονέτες :D

χρόνια πολλά ;)

:)

Βρε μεζονέτα δεν σημαίνει απαραίτητα και μεγάλο σπίτι. Μικρό είναι το σπιτάκι, απλά έχει εσωτερική σκάλα. Μην φαντάζεσαι τίποτα τρελό. Πάντως θα ήθελα πολύ να μένω μόνος μου σε μια γκαρσονιέρα.

Χρόνια Πολλά και σε σένα ! !! !! !!! ! ! :mrgreen:

Δημοσ.

Pantos gia mena mi baleis keraies mesa sto spiti filaraki..Tha eisai 24 ores to 24oro kai tha se baraei i aktinobolia oli mera k oli nyxta..Den ksero an exeis kai kanena mikro aderfaki alla den nomizo pos einai k to kalytero,filika panta :D

Kali xronia se olous..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και αργησα να το δω, οταν εγω εμενα σε μεζονετα μεχρι το καλοκαιρι δηλαδή, περνούσε τον ενα οροφο ανετα, και μετα ζοριζόταν αλλά δεν εχανε τη συνδεση.. Δηλαδη για ιντερνετ μια χαρά, αλλα ούτε ΜΡ3 δεν μπορουσες να streamάρεις.

Με ενα access point στους 2 ενδιάμεσους ορόφους θα είχες άψογο σημα. Απο κει και πέρα μην περιμένεις να σου πω ποια ακριβως γιατι δεν εχω ασχοληθει, και εν τέλει μπορείς να πάρεις μια εταιρία τηλέφωνο να έρθει να σε χρεώσει και να σου κάνει τη δουλειά να είσαι ησυχος.

Αν δεν εχεις ιδέα (φιλικα ετσι, και εγω πχ δεν εχω ιδέα απο Waterski και εσύ μπορεί να είσαι και αθλητης) από ασύρματη δικτύωση, πιο πολύ θα παιδευεις να το στησεις παρά να ψαξεις μονος σου τί να βαλεις.. Το οτι το εβαλες δεν σημαινει παίζει κατ'ευθειαν, θελεις καποιες δοκιμές. Εγω που το έχω κανει και 10 φορές και πάλι τα βλέπω κολυωμενα σε καποιες φάσεις.. Δωσε εκει 100 ευρω να στο στήσει ενας ανθρωπος που να ξέρει να εχεις και το κεφάλι σου ησυχο οτι αν κατι γινει θα εχεις με ποιον να μιλήσεις, και σιγα σιγά μαθαίνεις και πως να το διαχειρίζεσαι μονος σου ωστε να μην χρειάζεσαι τον τεχνικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...