Προς το περιεχόμενο

6+6 προσφορά HOL 2005 ακυρωση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μην τα δέχεστε όλα τόσο αβίαστα. Το θέμα της ετήσιας ανανέωσης πρόκειται για τεράστια επιβάρυνση & δέσμευση.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη σχετική κουβέντα και πάντα υπάρχει η επιλογή καταγγελίας στην ΕΕΤΤ για να ερευνήσουν τέτοιους καταχρηστικούς όρους.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

A, και για καλό και για κακό, μόλις στείλετε το ρούτερ με κούριερ να πάρετε τηλ στη hol και να δηλώσετε τον αριθμό αποστολής από την απόδειξη του κούριερ. Έτσι μου είπαν μόλις μίλησα μαζί τους και για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο τους πήρα άλλο ένα τηλ.

Πολύς χαμένος χρόνος για μια διακοπή.

Πάντως συμφωνώ και εγώ πως κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα.Μπορεί τα παιδιά που την πάτησαν να μη μπορούν να κάνουν τίποτα, αλλά καλό θα έιναι να γίνει μια φασαρία για να καταλάβουν στη HOL οτι τέτοιες μέθοδοι κάνουν κακό στην ίδια και στην εμπιστοσύνη των πελατών.Εγώ ξέρω τουλάχιστον 5 άτομα που δε θα ξαναβάλουν ΗΟL μόνο και μόνο γι αυτό το λόγο.

Προσωπικά έιχα όλο το χρόνο μια χαρά ταχύτητες, πολύ καλή εξυπηρέτηση όταν τη χρειάστηκα και εξαιτίας της πολιτικής αυτής δε θα ξαναεπιλέξω HOL.

Δημοσ.

Προσωπικά έιχα όλο το χρόνο μια χαρά ταχύτητες, πολύ καλή εξυπηρέτηση όταν τη χρειάστηκα και εξαιτίας της πολιτικής αυτής δε θα ξαναεπιλέξω HOL.

Ακριβως το ίδιο και εγω.

Ενας παραπάνω λογος ειναι γιατί εγώ δεν ημουν και χτεσινός πελάτης, οσο ειχα dialup ειχα πάντα HOL, και οταν τους το ειπα αυτο, μου λένε "και τί σχέση έχει"...

Ναι μπορεί να μην έχει σχέση, αλλά τον πελάτη τοσα χρόνια που είχατε τον χάσατε απο μια γυφτιά...

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ για να μεθοδευσουμε την κινηση , ολοι οσοι την πατησαν http://www.efpolis.gr/ και καταγγελια στην ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ .Εχω βγαλει ακρη σε παρομοιες καταστασεις. Η γενικη γραμματεια σε μεγαλες εταιριες που κανουν παιχνιδια με συμβολαια που εχουν μικρα γραμματα τους σκιζει...(πηγα εκει μεγαλη τραπεζα και παραμηλανε ακομα-επιστροφη χρηματων).Απλα ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ.

Εγω εστειλα φαξ 1 εβδομαδα πριν (θελει 1 μηνα να ληξη το συμβολαιο στη ΗΟL) και δεν εχει καταχωρηθει ακομα στον λογαριασμο μου.Θα γελασουν και οι πετρες απο δευτερα.Ας χρεωσουν ενα μηνα ακομα , οχι 12 .

Δημοσ.
Ολα o.k τελικα. Χθες το βραδυ εκλεισε και το λαμπακι ADSL απο το netroute της HOL και τερμα πια η HOL απο μενα!!!

Τους στελνω και το ρουτερ πισω (να το χαιρονται) και αντε γεια..

Σεʼμενα το αιτημα στον ΠΟΤΕ για διακοπη της γραμμης το εχουν στειλει από 29/12 και ακομα τιποτα ,όταν τους ρωταω ποτε θα κλεισει λενε είναι θεμα ΠΟΤΕ και ειχαν ξεκινησει να μου λενε ότι θα παρει από 1 εβδομαδα μεχρι και 20 εργασιμες μερες!!!

Εχω αγανακτησει και δεν ξερω ποτε θα τους πιασει η καλη να μου την διακοψουν.

Απορώ όμως πως με σένα greekparot ηταν τοσο σβελτοι,να είναι θεμα περιοχης ,τυχης τι αλλο να πω

Δημοσ.

Οχι. Να τους ξανα παρεις και να τους πεις να μπουν στο συστημα του ΟΤΕ και να κοιταξουν τον αριθμο σου. Ετσι εγινε και με εμενα. Συμφωνα με πληροφοριες απο ΟΤΕ με το που παρουν online το αιτημα για διακοπη γραμμης ADSL το κυκλωμα κλεινει εντος 2 εργ. ημερων, το αργοτερο! Και σ'εμενα το ιδιο εγινε.

Ξανα παρτους και ζορισε τους. Να ζητησεις το τμημα εξυπηρ. πελατων και οχι το τμημα πωλησεων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...