Προς το περιεχόμενο

6+6 προσφορά HOL 2005 ακυρωση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα κλείνει σήμερα... με χάνετε όπου να ναι...:-)

Αν και έστειλα έγκαιρα fax, μετά από όσα διάβαζα για χαμένα fax,mail κλπ πήρα δυο τηλ και με διαβεβαίωσαν για τη λήξη. Αυτή η HOL έχει καταφέρει να μας κάνει να παρακαλάμε να κοπεί η σύνδεση. Θα έχω άγχος αν δε κοπεί από αύριο :-)

Σήμερα έκανα 6 μηνες forthnet με 117 ευρώ (2048 )... Στο συμβόλαιο έχει επιλογή αν θες να συνεχίσεις μετά το εξάμηνο ή οχι...βάζεις "όχι" και όλα οκ.Έτσι γίνονται οι δουλειές κύριοι της ΗOL...

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμένα κλείνει σήμερα... με χάνετε όπου να ναι...:-)

Αν και έστειλα έγκαιρα fax, μετά από όσα διάβαζα για χαμένα fax,mail κλπ πήρα δυο τηλ και με διαβεβαίωσαν για τη λήξη. Αυτή η HOL έχει καταφέρει να μας κάνει να παρακαλάμε να κοπεί η σύνδεση. Θα έχω άγχος αν δε κοπεί από αύριο :-)

Σήμερα έκανα 6 μηνες forthnet με 117 ευρώ (2048 )... Στο συμβόλαιο έχει επιλογή αν θες να συνεχίσεις μετά το εξάμηνο ή οχι...βάζεις "όχι" και όλα οκ.Έτσι γίνονται οι δουλειές κύριοι της ΗOL...

xa, το ίδιο έκανα με εσένα και μάλιστα πήρα και την ίδια μέρα που ήταν να κοπέι, δηλαδή 21 Δεκέμβρη και μέχρι σήμερα έχω κανονικά γραμμή. Πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου επιπαν ότι αναναιώθηκε για ένα χρόνο και τους άρχισα.......μέχρι που μου έδωσαν κάποιο πιο σχετικό και λύθηκε το θέμα..

Δημοσ.
Εγω ζητησα για λογαριασμο της αδερφης μου γραπτη διακοπη απο τα μεσα Οκτωβριου γιατι ειχε ενεργοποιηθει το 6+6 περυσι περιοδο Χριστουγεννων.

Μιλησα με τα κεντρικα της HOL και μου ειπαν 29/12/06 μεθαυριο Παρασκευη κλεινει η γραμμη που εχω. Για να δουμε...

Α! Και επιστροφη του netroute με ACS (χρεωση δικη τους) προς την HOL!!! Ετσι για να μην ξεχνιομαστε :)

Μακρυα κ' αγαπημενοι απο αυτην την εταιρια λοιπον.

Η ωρα ειναι 13:00 και ακομη δεν εχει κλεισει η γραμμη απο μεριας ΟΤΕ (το λαμπακι το router ειναι ON). Πηρα HOL και στο συστημα τους γραφει σημερα 29/12. Λετε να γινει καμια στραβη???

Δημοσ.
Τους πηρες τηλεφ.; Τι σου ειπαν; Εγω θα τους παρω παλι 2/1/07 (Τριτη) αν δεν εχει κλεισει μεχρι τοτε.

Τους πηρα σημερα. Εχει ληξει η συνδεση μου. Απλως πρεπει να κοψει την γραμμη και ο ΟΤΕ.

Εν τω μεταξυ, μετα απο ενα μηνα χωρις προβλημα, η HOL ξαναεθεσε σε λειτουργια το τραφικ σειπινγκ στα p2p. Βλεπετε οτι ηταν να πουλησει απο συνδεσεις μεσα στο Δεκεμβρη, πουλησε.

Δημοσ.

Ακόμη να κοπεί η σύνδεση. Μπαίνω στο λογαριασμό μου στη hol και τι βλέπω...Η σύνδεσή μου έχει γίνει αορίστου χρόνου. Τρίτη θα μιλήσω για να δώ τι έγινε... Εχω στείλει fax 55 μέρες πρίν τη λήξη και έχω πάρει 2 τηλ που με διαβαιβαίωσαν για τη διακοπή... Δε μας τα λέει καλά η HOL.θα χουμε ιστορίες μου φαίνεται...

Δημοσ.

Δεν είχα προσέξει ότι στο συμβόλαιο είχε επιλογή να σταματήσω τη συνδρομή ένα μήνα πριν (Τώρα που μίλησα με αυτούς από τη Hol μου είπαν ότι χρειάζετε να το σταματήσεις 40 μέρες πριν) και με ανανεώσανε αυτόματα για άλλο ένα χρόνο. Ότι και να γίνει τον επόμενο χρόνο δεν πρόκειτε να ανανεώσω σε αυτούς. Ακόμη κι αν είναι να δώσω περισσότερα χρήματα σε άλλο πάροχο.

Δημοσ.

Tί εκβιασμός είναι αυτός ρε παιδιά?...

Εγώ προσωπικά δε θα τους πλήρωνα δεκάρα για υπηρεσίες τους που δε θέλω πλέον και ας μου έκαναν μήνυση αν ήθελαν...

Αυτό είναι κατάντια για την εταιρεία... Να προσπαθεί να κρατήσει τους πελάτες με το ντουφέκι...

Δεν είχα ποτέ HOL και ούτε ποτέ θα βάλω μ' αυτά που διαβάζω...

Δημοσ.

Ti να πω και εγώ ρε παιδιά που τους ειδοποίησα 45 μέρες πριν. Εκτός του ότι απορίψανε πρόωρη διακοπή (χιτλερικά!!) ακόμα δεν με έχουνε κόψει, ενώ θα έπρεπε από τις 21 Δεκέμβρη. Δεν είχα σοβαρά παράπονα από την εταιρία και ο λόγος που έφυγα ήταν ο ΠΟΤΕΣ αλλά με αυτά που μου κάνουν δεν πρόκειται να με δουν στο ιδιόκτητό τους ΠΟΤΕ.

Δημοσ.

Τους πηρα σημερα τηλεφωνο και τους ρωτησα γιατι δεν εγινε διακοπη της γραμμης+συνδρομης στις 29/12/06 και μου ειπαν οτι και αυτοι στο συστημα τους βλεπουν οτι θα γινοταν 29/12/06. Με ρωταει το λαμπακι απο το ρουτερ ακομη ανοικτο ειναι; Της λεω ναι. Θελω να κανετε αμεση διακοπη παρακαλω, και μετα με συνδεσαν με το Τμ.Εξυπηρ.Πελατων και μου ειπε η κοπελα οτι οντως φαινεται για 29/12 η διακοπη αλλα για καποιο λογο κολλησε η το αιτημα στο συστημα τους, και θα το προωθουσε εκεινη την ωρα προς το αρμοδιο τμημα. Αυριο το πρωι μου ειπα να ξανα καλεσω.

Ελεος πια. 30 τηλεφωνα εχω κανει.

Δημοσ.

Τους πήρα κι εγώ σήμερα.Μου είπαν σε 1-2 μέρες θα διακοπεί και να στειλω το router πίσω με δικά τους έξοδα... Ολα οκ. Αυρι θα το στείλω...

Δημοσ.

Και εγω τους ξανα πηρα σημερα το πρωι και μου ειπαν οτι "ΣΗΜΕΡΑ" τελικα στειλανε το αιτημα στον ΟΤΕ για διακοπη της γραμμης. Για το ρουτερ ουτε κουβεντα, αλλα μολις κλεισει η γραμμη θα τους στο στειλω πισω με ACS και χρεωση δικη τους φυσικα!

Δημοσ.

Καλά ειναι σοβαροί? Σε μενα οκ, αλλά σε σας που ακυρωσατε δεν το κλείσανε μόνοι τους???? Και πρέπει να τους κυνηγάτε?? Φανταστειτε δηλαδη ο απλός κόσμος πώς την έχει πατήσει, γαμω τη χουντα τους.

Τί να πω, και εγω οτι και να γινει του χρόνου φεύγω γιατι βλεπω ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ a la GREC... Γαμω τη φάρα μας μέσα...

Δημοσ.
Και εγω τους ξανα πηρα σημερα το πρωι και μου ειπαν οτι "ΣΗΜΕΡΑ" τελικα στειλανε το αιτημα στον ΟΤΕ για διακοπη της γραμμης. Για το ρουτερ ουτε κουβεντα, αλλα μολις κλεισει η γραμμη θα τους στο στειλω πισω με ACS και χρεωση δικη τους φυσικα!

Ολα o.k τελικα. Χθες το βραδυ εκλεισε και το λαμπακι ADSL απο το netroute της HOL και τερμα πια η HOL απο μενα!!!

Τους στελνω και το ρουτερ πισω (να το χαιρονται) και αντε γεια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...