Προς το περιεχόμενο

Ανανέωση συνδρομής ADSL με.....ADSL-IN-A-BOX....Γίνεται ; !

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν θέλεις τη γνώμη μόλις πρόσφατα τα πέρασα κι εγώ.Καλύτερα να μέινεις σε αορίστου χρόνου με τις τιμές να αναπροσαρμόζονται υπέρ σου γιατί με τις πόρτες επικρατεί ένα μπάχαλο.Καμία εταιρία δεν όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω δε θα σε πάει από πακέτο σε πακέτο χωρίς διακοπή.Εγώ έκανα διακοπή αφού είδα στο σάιτ του ΠΟΤΕ πως υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες.Έλα όμως που μετά από 3 μέρες που πήρα ένα άλλο πακέτο δεν υπήρχαν πόρτες.Κάθε μέρα έμπαινα για να τσεκάρω διαθεσιμότητα αλλά τίποτις.Ξαφνικά είδα το fritzbox ν΄ανάβει και με ένα ντέμο της 4νετ μπήκα στον ΠΟΤΕ και μου έβγαζε διαθεσιμότητα γιόκ.Μόλις άδειασε φαίνεται μία την τσίμπησα.Η όλη διαδικασία κράτησε δύο μήνες.Αν αντέχεις τόσο χωρίς νετ μπορείς να ρισκάρεις.Εγώ το μετάνιωσα πάντος και θα το σκεφτώ πάρα πολύ αν θα το ξανακάνω.

Σωστο, οι χρονοι αναμονης ειναι τεραστιοι!

Δημοσ.
Χαίρεται,

Τελειώνει σύντομα η σύνδεση μου ADSL-IN-A-BOX και έψαχνα για νέα πακέτα κ.τ.λ για να ανανεώσω...Κατέληξα αντί να κάνω ανανέωση συνδρομής με το πακέτο ADSL-1 BILL να αγοράσω - ξανά - το ίδιο πακέτο (ADSL-IN-A-BOX) ώστε να επωφεληθώ και το δώρο που δίνει γνωστό κατάστημα μαζί με αυτό...

Το ερώτημα μου είναι το εξής.Μπορώ την επόμενη μέρα που θα λήξει η συνδρομή μου να πάω να στείλω την νέα αίτηση και να γίνει "αυτόματα" η ανανέωση ή θα πρέπει να περιμένω να διακοπεί η γραμμή - ..όταν διακοπεί - και μετά να στείλω την αίτηση μου...

Ευχαριστώ

Μολις μιλουσα μαζι τους και δεν μπορεις δυστυχως. Ανανεωση απο ΒΟΧ σε ΒΟΧ δεν γινεται, θα πρεπει είτε να κανεις ανανεωση σε 1Bill οποτε την κανεις πιο νωρις και αυτη ενεργοποιειται με το που ληξει η παλια(προφανως δεν υπαρχει θεμα υπερκαλυψης ημερων) είτε να αφησεις να ληξει η παλια, να παρεις το καινουριο ΒΟΧ και να κανεις φτου κι απο την αρχη διαδικασια. Κερδιζεις ετσι τα οφελη των προσφορων (πχ αν αποφασεις να ανανεωσεις με 1ΒILL η 2048 σου βγαινει στα 210Ε για 6 μηνες ενώ αμα λήξει το παλιό ΒΟΧ και παρεις νεο πακετο ΒΟΧ μεχρι 31/12 η προσφορα για 2048 για 6 μηνες ειναι στα 117) αλλα θα περασεις κανα 15ημερο χωρις ιντερνετ

Ενα που δεν ξερω αν γινεται είναι να στειλεις τα χαρτια του νεου πακετου ας πουμε 3-4 μερες πριν ληξει η παλια, οποτε αν παρει 5 μερες απο την τυπικη ημερομηνία λήξης της να σου κοψουν την παλια ,αυτες οι 5 μερες αν θα τρεχει η διαδικασια για την καινουρια, οποτε 4 μερες πριν την ληξη της παλιας που εστειλες τα χαρτια + 5 μερες απο την ληξη της παλιας μεχρι να μεινεις χωρις ιντερνετ =9 μερες που κινειται η διαδικασια για την καινουρια, ε αντε να μεινεις 3-4 μερες πρακτικα χωρις ιντερνετ αντι για 12-15 μερες. Απλα δεν ξερω αν θα υπαρξει προβλημα οταν δουν αιτηση για νεα συνδεση σε ενα αριθμο και ενα ονομα που εχει ηδη συνδεση.Αυτο το ξερει κανεις?

Δημοσ.

Εμ ναι, ισως δημιουργηθει το προβλημα που λες.Ενδεχομενως να μιλησουν με τον νεο ''provider'', να του πουν τι συμβαινει και να παρουν το προσωπο που εκανε την αιτηση τηλεφωνο, ωστε να τον ειδοποιησουν πως κολλησε η διαδικασια.

Δημοσ.

Εγώ έχω απο 1ο χέρι άλλη εμπειρία. Στο ανανεώνει [η Forthnet συγκεκριμένα] απο κουτι σε κουτι. Στην τελική τους συμφέρει. Και αυτους και εσένα. Φίλος μου που το έκανε του το ανανεώσαν αυτόματα, χωρίς να αλλάξει pass, username, e-mail, τιποτα, ολα κανονικα, απλα ανανεωσε.

Αυτά τα ολίγα. Πιστεύω οτι παίζει ρόλο πως θα το χειριστεις στο τηλέφωνο μαζί τους, με λίγη καλή θέληση όλα γίνονται. Να έχεις υπόψη σου ότι γλιτώνουν και αυτοί φασαρία με το καινούριο κουτί. Θα έπρεπε να κάνουν διακοπή το άλλο, να ξαναενεργοποιήσουν τη γραμμή..και όλα αυτά μέσω ΟΤΕ...οπότε...

Οτι σε φωτίσει...

Δημοσ.

Eιπες τη σωστη κουβεντα.Χρειαζεται καλος χειρισμος...

Εγω ημουν ευγενικος και επι 2 βδομαδες ειχα συνεχεια demo συνδεσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...