laskos0 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Χαίρεται, Τελειώνει σύντομα η σύνδεση μου ADSL-IN-A-BOX και έψαχνα για νέα πακέτα κ.τ.λ για να ανανεώσω...Κατέληξα αντί να κάνω ανανέωση συνδρομής με το πακέτο ADSL-1 BILL να αγοράσω - ξανά - το ίδιο πακέτο (ADSL-IN-A-BOX) ώστε να επωφεληθώ και το δώρο που δίνει γνωστό κατάστημα μαζί με αυτό... Το ερώτημα μου είναι το εξής.Μπορώ την επόμενη μέρα που θα λήξει η συνδρομή μου να πάω να στείλω την νέα αίτηση και να γίνει "αυτόματα" η ανανέωση ή θα πρέπει να περιμένω να διακοπεί η γραμμή - ..όταν διακοπεί - και μετά να στείλω την αίτηση μου... Ευχαριστώ
polaki Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Εγω ρωτησα το ίδιο πράγμα στην HOL και δεν μου το κάνανε. Μου προσφέρανε 5% έκπτωση, αλλά επειδή η ανανέωση γίνεται απτην ίδια την HOL μου είπαν οτι δεν γινεται να παω να αγοράσω ένα πακέτο ώστε να επωφεληθώ της προσφοράς του οποιουδήποτε καταστήματος. Παρ'ολαυτα, δεν χάνεις να ρωτήσεις τηλεφωνικως μιας και ειναι άλλες εταιρίες και ίσως έχουν διαφορετική πολιτική.. Πχ η HOL ειναι γυφτοι και σου ζητάνε τον εξοπλισμό πίσω, ενω στα άλλα πακέτα είναι δωρο.
qspock Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Οπου και να ρωτησεις τα ιδια θα σου πουν. Οτι με πακετο δε γινεται ανανεωση. Θα περιμενεις να διακοπει η γραμμη σου, και θα ξανακανεις ολη τη διαδικασια απο την αρχη ελπιζοντας να υπαρχει πορτα διαθεσιμη στην περιοχη σου.
laskos0 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Οπου και να ρωτησεις τα ιδια θα σου πουν. Οτι με πακετο δε γινεται ανανεωση. Θα περιμενεις να διακοπει η γραμμη σου, και θα ξανακανεις ολη τη διαδικασια απο την αρχη ελπιζοντας να υπαρχει πορτα διαθεσιμη στην περιοχη σου. Αυτό όντως ισχύει...ρώτησα και εγώ τηλεφωνικώς και μου το είπανε.Το θέμα είναι μήπως κάποιος δοκίμασε στην πράξη να κάνει αίτηση αμέσως μετά τη λήξη του πακέτου του (όχι της γραμμής) και αν έγινε η ανανέωση άμεσα - δίχως να χάσει την dsl του..
S2Katana Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Αν αποφασισουμε να μεινουμε μολις τελειωσει το 1 ετος του συμβολαιου, οι τιμες χρεωσης θα αναπροσαρμοστουν?
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 otan plironeis ana dimino sinithos anaprosarmozontai.kai nai den mporeis na ananeoseis pleon adsl in a box me allo adsl in a box.gia na ginei auto tha diakopei i grammi sou kai tha energopoiithei xana.
blackstar Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 kai ante perimeni pali san xazos sthn seira, na soy broyn port, na er8oyn h otetsides gia na energopioisoun thn grammh, friki dld , a8anati elllaga .
laskos0 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 kai ante perimeni pali san xazos sthn seira, na soy broyn port, na er8oyn h otetsides gia na energopioisoun thn grammh, friki dld , a8anati elllaga . Βασικά με την forthnet δεν είχα πρόβλημα την πρώτη φορά που έκανα σύνδεση....Σε 3 μέρες είχε φτάσει το θέμα στον ΟΤΕ , και σε 18 ημέρες είχε ανοίξει πόρτα...Τώρα έχω ανοικτές πόρτες στην περιοχή μου και ευελπιστώ να προλάβω πριν μπλοκάρουν πάλι όλες!!!
blackstar Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Ektos apo to gegonos oti einai ligo koimismeni sto support toys, oyte egw eixa kanena problima me thn forthnet pantos h typi ston ote htan poli poio grigori sthn e3ipiretisi(toylaxiston den perimena 20 lepta sto thlefono).
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 genikos ite legetai forthnet ite otidipote i aitisi apo ton isp feugei mesa se mia dio meres.apo ekei kai pera einai thema ote distixos.
qspock Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Βασικά με την forthnet δεν είχα πρόβλημα την πρώτη φορά που έκανα σύνδεση....Σε 3 μέρες είχε φτάσει το θέμα στον ΟΤΕ , και σε 18 ημέρες είχε ανοίξει πόρτα...Τώρα έχω ανοικτές πόρτες στην περιοχή μου και ευελπιστώ να προλάβω πριν μπλοκάρουν πάλι όλες!!! Τωρα εχεις ανοιχτες πορτες, ποτε θα σου κοψει την τωρινη γραμμη ο πΟΤΕ ομως δε ξερεις. Και ο χρονος διακοπης της DSL γραμμης (οχι της συνδρομης που κοβεται αμεσως) ειναι κυριολεκτικα απροσδιοριστος! Με λιγα λογια, αν δεν εχεις προβλημα να μεινεις χωρις DSL για ενα απροσδιοριστο χρονικο διαστημα, το δοκιμαζεις
Silok Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Αν θέλεις τη γνώμη μόλις πρόσφατα τα πέρασα κι εγώ.Καλύτερα να μέινεις σε αορίστου χρόνου με τις τιμές να αναπροσαρμόζονται υπέρ σου γιατί με τις πόρτες επικρατεί ένα μπάχαλο.Καμία εταιρία δεν όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω δε θα σε πάει από πακέτο σε πακέτο χωρίς διακοπή.Εγώ έκανα διακοπή αφού είδα στο σάιτ του ΠΟΤΕ πως υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες.Έλα όμως που μετά από 3 μέρες που πήρα ένα άλλο πακέτο δεν υπήρχαν πόρτες.Κάθε μέρα έμπαινα για να τσεκάρω διαθεσιμότητα αλλά τίποτις.Ξαφνικά είδα το fritzbox ν΄ανάβει και με ένα ντέμο της 4νετ μπήκα στον ΠΟΤΕ και μου έβγαζε διαθεσιμότητα γιόκ.Μόλις άδειασε φαίνεται μία την τσίμπησα.Η όλη διαδικασία κράτησε δύο μήνες.Αν αντέχεις τόσο χωρίς νετ μπορείς να ρισκάρεις.Εγώ το μετάνιωσα πάντος και θα το σκεφτώ πάρα πολύ αν θα το ξανακάνω.
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 genikos ine risko.mporei na parei 10 meres mporei na parei kai 2 mines.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.