ababapanos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 mia voithia parakalw... agorasa prosfata ton kenouriom mou hp pavilion 9062. sindeete kanonika sto internet meso wireless. meta sinithos apo kanena misaoro hwris na mou dihnei oti aposindeete apla den anigei katholou to internet kai prepei na klisw to diakoptaki tou wireless kai na to xana anixw gia na sindethei kai meta pali se kana misaoro xana to idio. na ehei provlima i karta tou wifi den nomizw giati den tha sindeotan katholou logika. dokimasa na apenergopiisw to firewall kai pali den ida apotelesma. ti alo na kanw? kai telos ali mia erwtisi apo tin stigmi pou den eihe mesa cd gia to litourgiko sistima kai tous drivers kai tous ehei sto skliro disko tou mesa, mporw na egatastisw neo litourgiko tis areskias mou? kai an kai pos egatastisw tous drivers? efharistw polu
Solmyr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Καλοριζος. Για το wireless, δεν μπορω να βοηθησω δυστυχως, δεν το εχω ψαξει το θεμα. Οσο για το λειτουργικο, συνηθως οταν δεν υπαρχει cd στην συσκευασια, υπαρχει καποιο image μεσα στον δισκο, που σου επιτρεπει ΜΙΑ μονο εγγραφη του λειτουργικου σου. Γι αυτο, αν οντως, υπαρχει αυτο, αγορασε καποιο καλο cd ωστε να υπαρχει απειροελαχιστη περιπτωση να σου χαλασει η να γινει fail το burn. Μπορεις να βαλεις αλλο λειτουργικο χωρις προβλημα. Οσο για τους drivers, γραψτους σε ενα cdακι. Μπορεις ανα πασα στιγμη να τους κατεβασεις απο το site της εταιρειας λογικα. Κατι ασχετο που θυμηθηκα πριν κλεισω, λες το wireless na εχει προβλημα με τα Home XP? Νομιζω εχω ακουσει καποια προβληματα. Κανε ενα google το προβλημα σου, μπορει να πετυχεις κατι...
PATRINOS06 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 απ'την αλλη μπορει να φταει και το modem/router που σου δινει ιντερνετ.δοκιμασε ενα firmware update
ababapanos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 distihos akoma den vrika lisi sto provlima.
PATRINOS06 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 mesw poioy modem/router syndeesai?allaxe kanali kai dokimase na paixeis me ta a/b/g
kirimis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 mia voithia parakalw... agorasa prosfata ton kenouriom mou hp pavilion 9062. sindeete kanonika sto i................................... kai telos ali mia erwtisi apo tin stigmi pou den eihe mesa cd gia to litourgiko sistima kai tous drivers kai tous ehei sto skliro disko tou mesa, mporw na egatastisw neo litourgiko tis areskias mou? kai an kai pos egatastisw tous drivers? efharistw polu Μυριζομαι περιπτωση power settings. Πανε στα properties της καρτας και δεν μην τυχον ειναι ενεργοποιημενο κανα power save mode και στα κανει αυτα. Επισης δοκιμασε να βαλεις να καταβασει κατι μεγαλο... που θα κρατησει πανω απο μιση ωρα το download και πες μας αν το κοψει.
PATRINOS06 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 και ελεγξε και το σημα σου,μηπως ειναι πολυ ασθενες
ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Ειχα και εγώ το ιδιο προβλημα με ενα USB stick.Τώρα χάλασε τελειως και δεν κάνει τίποτα.Οι ενσωματομένες δεν ειναι ισχυρές. Με 6 καφέδες πέρνεις μια PCMCIA και κάνεις την δουλειά σου.
peterst Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 εγώ από τη σειρά μου συνιστώ να κάνεις ένα update στους drivers της κάρτας wifi σου.Είχα παρεμφερές πρόβλημα....υπάρχει σχετικό θέμα άμα ψάξεις.....έκανα αυτό που είπα κ όλα μια χαρά. Έψαχνα κ εγώ τα παραπάνω με power settings κλπ αλλά το πρόβλημα ήταν εκεί.
ababapanos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 telika to router eftege (9106), giati tou ekana ena firmware update kai twra litourgei ena 5aoro hwris na pesei to internet. ara ola kala. oso gia ton Hp 9062 oti kai na pw ine ligo,to mihanima spernei... ekpliktiko apo kathe apopsi, prwti fora doulevw se laptop me tetia piotita kataskevis kai ine para polu omorfo exwterika
21century Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Εκτος απο την αναβαθμιση των οδηγων κοιταξες μηπως το προβλημα βρισκεται σε καποια εφαρμογη που λειτουργει ταυτοχρονα, αν η ασυρματη συνεη λειτουργησεεστω 1 φορα δοκιμασε την Επαναφορα συστηματος...
ababapanos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 file opos egrapsa parapanw to provlima lithike..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.