Freakster Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Αναρωτιομουν τωρα τελευταια αν ειναι ασφαλες να πατησεις shutdown για να κλεισεις τον υπολογιστη και να τον εχεις ακομα συνδεδεμενο στο ρουτερ.. Τι λετε; Ενας φιλος μου αυτο κανει και λεει δεν εχει προβλημα ως τωρα, αλλα εγω θυμαμαι οταν ειχα κλεισει τον υπολογιστη και τον ειχα ακομα συνδεδεμενο, την επομενη φορα που τον ανοιξα (ακομα δεν τον ειχα αποσυνδεσει), το antivirus μου ελεγε οτι εχω δεχτει infection.
wizard Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Όταν κάνεις shutdown κλείνει η σύνδεση από μόνη της... Είναι δυνατόν να μη δουλεύει ο υπολογιστής και να κατεβάζει πράγματα? :? Απλά είχες κατεβάσει κάτι την προηγούμενη φορά και στον έλεγχο κατά το boot το βρήκε το antivirus...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Όχι δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις, εγώ ποτέ δεν το κάνω
random Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Αν ο "ρουτερ" ειναι usb (δηλ. δεν ειναι ρουτερ, αλλα dsl modem), ειναι εξαρτημένος απο το pc, για συνδεση και τροφοδοσία. με το shutdown λογικά πρεπει να κλεινει και η σύνδεση. Αν ειναι κανονικος ρουτερ, με ethernet, και δικη του τροφοδοσία, μενει συνδεδεμενο. Απο τη μια το ιντερνετ, απο την αλλη το τίποτα αφου ειναι κλειστα τα pc. καμια διαφορά... εκτος αν εχεις συνδρομη με ογκοχρέωση/χρονοχρέωση για τα infections... παιζουν ρόλο τα firewall kai ta antivirus. αν ειναι πατάτες... προμηθεύσου κέτσαπ
Freakster Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Σκεφτομαι ρε παιδια, μηπως σε εκεινο το χρονικο διαστημα που αρχιζουν και τερματιζουν τα προγραμματα ωσπου να κλεισει τελιως το πισι (ή αντιστοιχα μεχρι να ξεκινησουν) μηπως ολα αυτα που περιφερονται στο νετ κανουν κινηση..
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 τι εγινε λεει ; και γιατι να μην περιφερονται οταν θα ειναι ακοικτο το pc ;
Freakster Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Ε λογω που το firewall λειτουργει ακομα, δεν εχει τερματιστει. Τεσπα, και στο νετ που ψαχνω δε βλεπω καμια αναφορα σε κατι σχετικο.
Freakster Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Loipon ayto poy skeftomai einai oti to firewall, mplokarei worms, ious kai ta loipa, etsi otan patiso shutdown kai termatistei, mexri na kleisei telios o ypologistis, menei ektethimenos(o ypologistis fysika). Les, einai lathos skepsi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.