m.chatzid Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Θα ήθελα μια βοήθεια σε κάτι σχετικό με to excel 2003. Θέλω να βάλω ένα box list ή κάποιο άλλο control σε ένα worksheet το οποίο ως περιεχόμενο να έχει μία στήλη μιας database mdb.Κατόπιν επιλέγοντας κάτι από το drop down list να αλλάζουν κάποια άλλα κελιά του excel σύμφωνα με τα υπόλοιπα fields του mdb.Δεν με πολυενδιαφέρει αν θα πρέπει να αντιγραφεί (import) το database στο excel σε άλλο ίσως tab.Θα προτιμούσα να μην έχει "hyperlink" σε database file ¨ωστε να είναι φορητό (αυτόνομο) το xls. Για να το καταλάβετε καλύτερα σας δίνω το παρακάτω παράδειγμα. Έχετε ένα database με τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν.Οι στήλες είναι πχ η μάρκα,μοντέλο,κυβικά,ίπποι κτλ.Εγώ θέλω να έχω στο excel, box list ή με διαφορετικό τρόπο την μάρκα ή το μοντέλο καλύτερα και επιλέγοντας κάποιο να αλλάζουν άλλα κελιά στο excel σε άλλα tabs με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του επιλεγμένου μοντέλου. Από βάσεις δεδομένων και με vb δεν έχω πολύ ιδέα αλλά το παλεύω. Thanks in advance Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.