anty Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 καλημερα παιδιά απο την δουλειά που είμαι φεύγω αύριο. Και επειδή παίζει να μήν μου δώσουν τα χρηματα που δικαιούμαι, θέλω όλλα τα πράγματα που έχω φτιάξει (και τα έχω σε ένα φάκελο) να κλειδωθούν αυτόματα μετά από 3-4 μέρες ουτως ώστε αν δεν με έχει αποζημειώσει, να μην μπορεί να τα δουλεύει, και να αναγκαστεί να με πληρώσει για να τα ξεκλειδώσω. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα λοιπόν που να κλειδώνει προγραμματισμένα μετα από ένα χρονικό διάστημα ? ευχαριστώ και χρόνια πολλα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 καλημερα παιδιά απο την δουλειά που είμαι φεύγω αύριο. Και επειδή παίζει να μήν μου δώσουν τα χρηματα που δικαιούμαι, θέλω όλλα τα πράγματα που έχω φτιάξει (και τα έχω σε ένα φάκελο) να κλειδωθούν αυτόματα μετά από 3-4 μέρες ουτως ώστε αν δεν με έχει αποζημειώσει, να μην μπορεί να τα δουλεύει, και να αναγκαστεί να με πληρώσει για να τα ξεκλειδώσω. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα λοιπόν που να κλειδώνει προγραμματισμένα μετα από ένα χρονικό διάστημα ? ευχαριστώ και χρόνια πολλα Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ο εργοδότης σου μπορεί να σου κάνει μήνυση για υπεξαγωγή εγγράφων αν κάνεις κάτι τέτοιο. :neutral: Προγράμματα για κλείδωμα υπάρχουν πολλά - με χρονοκαθυστέρηση δεν ξέρω αλλά αν ψάξεις στο forum με λήμμα "κλείδωμα" θα βρεις: ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΦΑΚΕΛΟΥ Κλειδωμα κλειδωμα (2) lock se fakelo?? How to lock a Folder? Lock network folder SOS lock folders κλείδωμα αρχείων ή folder Κλείδωμα σκληρού δίσκου. Κλείδωμα φακέλων prog για κλείδωμα φακέλων? Κλείδωμα φακέλων/σκληρών δίσκων(κατα προτίμηση free) links courtesy of Hexstatic
oldnew Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Και εγω οταν ειχα φυγει απο δουλια ειχα κανει κατι παρομοιο. Ειχα βαλει ημερομηνια σε καποια βασικα αρχεια excel που ειχα δημιουργησει, ωστε να μην δουλευουν οι μακροεντολες που ειχα σε αυτα, μετα απο μερικους μηνες. Τα δεδομενα τους, για τα οποια πληρωνομουν, μπορουν να τα δουνε κανονικα, οχι ομως να δουλευουν και τις μακροεντολες μου ,τις οποιες σχεδιαζα επι 2 χρονια και με τις οποιες κυριολεκτικα εβγαινε δουλια αυτοματα , την οποια εκαναν 3 ατομα πρωτα.
anty Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 πριν απο λιγο το αφεντικό μου είπε οτι θα με πληρώσει το απόγευμα, οπότε μάλον τσάμπα σε κόπο σας έβαλα. Πάντος το folder lock που βρήκα σου δίνει τη δυνατότητα να κλειδώσεις αρχεία σε ένα μικρό ομως για τη δουλειά που το θέλω βάθος χρόνου 3 ωρών. Ελπίζω να πάνε όλλα καλά και να παραμείνει συνεπής στις υποχρεώσεις του. Χρονιαρες μέρες...... Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, χρόνια πολλά Υ.Γ.πάντως άν κανείς έχει υπόψιν του τέτοιο πρόγραμμα, ας μας το πεί να το έχουμε υπόψιν μας
olspookishmagus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Φαντάζομαι ότι του ανέφερες ότι 8α τους υποστηρίζεις για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία έχουνε σχετικά με την χρήση ή ενδεχόμενη τροποποίηση των μακροεντολών. Έχεις τίποτα να χάσεις;
thanassissis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Υ.Γ.πάντως άν κανείς έχει υπόψιν του τέτοιο πρόγραμμα, ας μας το πεί να το έχουμε υπόψιν μας Και εγώ ενδιαφέρομαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.