Αbominable Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Χαίρεται θέλω να κάνω ένα μικρο προγραμματάκι server σε c++ για εξικοίωση.. Αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα. Κατά την κλήση της >if (bind(sd,&my_sin,sizeof(my_sin))<0){perror("[bind::]");} Μου πετάει σφάλμα ότι δεν μπορεί να μετατρέψει ενα τύπο sockaddr_in* σε const sockaddr*.. Δοκίμασα και >if (bind(sd,static_cast<struct sockaddr*> (&my_sin),sizeof(my_sin))<0){perror("[bind::]");} Αλλα δεν το επιτρέπει.. Δεν γνωρίζω καλή c++. Οπότε όποια βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
darth_revan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Νομίζω ότι αυτό είναι αυτό που ζητάς: > bind(sd, (struct sockaddr *)&my_sin, sizeof(struct sockaddr)); (ελπίζω να θυμάμαι καλά γιατί έχω κάτι χρόνια να ασχοληθώ...:oops: ) Υ.Γ.: Αν θες περισσότερη βοήθεια μπορείς να ψάξεις για το "Beej's Guide to Network Programming" (google it! )
Αbominable Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Ναι μου δουλεψε μια χαρα.. Tο έχω το bgnet.pdf γαμώ τα βιβλιαράκια!! thanx.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.