Challenger Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 To Κ700 μου έχει μια μπαταρία λιθίου BST-30 700mAh. To κινητό και τη μπαταρία τα έχω 2 χρόνια περίπου. Το πρόβλημα είναι ότι η μπαταρία δεν κρατάει ούτε μια μέρα idle, και ούτε 10 λεπτά συνομιλίας. Δοκίμασα κι άλλη μπαταρία ίδιου τύπου και το πρόβλημα παραμένει. Κατά τη γνώμη σας φταίει το κινητό ή οι μπαταρίες που είναι παλιές? Αν πάρω καινούρια μπαταρία απο που προτείνετε και πόσο θα στοιχίσει? Ευχαριστώ πολύ
ssof Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Προτείνω από ebay. Πάρε και ενα φορτιστή μπαταρίας μαζί σε πολύ χαμηλή τιμή. Εγώ έχω χτυπήσει και μια δεύτερη μπαταριά , οπότε έχω πάντα μια γεμάτη έτοιμη
Challenger Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Αξίζει να πάρω απο ebay αν υπολογίσουμε και το κόστος μεταφοράς? Με μια ματιά που έριξα δεν βρήκα μπαταρίες με περισσότερες mAh
Challenger Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 μέχρι πόσα mAh μπορώ να βρω σε μπαταρία για K700? Στο e-bay δεν έχω βρει πάνω από 700.
dimitris2004! Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Και να βρεις παραπάνω mah μην την αγοράσεις. Αγόρασα μία με 1500 και κρατούσε λιγότερο από ότι η 700άρα. Αγόρασε από το ebay την original όμως μπαταρία και θα βρεις την υγειά σου. Αγόρασα 2, μαζί με καλώδιο usb και 2 αυθεντικά καλύμματα και έγινε καινούριο!!!! Κόστος? 50ε όλα μαζί. Σήμερα θα σουτάρω και το Vodafone live menu μέσω Davinchi Team. Καλή συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.