harrys23 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Φιλοι μου εχουν σπασει τα νευρα μου στην κυριολεξια μου βγαζει τωρα τελευταια το παρακατω μυνημα οταν αρχιζω και πιεζω λιγο τον pc δηλαδη ανοιγω αρκετες εφαρμογες μαζι π.χ tv , win rar ,word κ.λπ. το παρακατω μυνημα δεν γινεται μονο στο registry mechanic αλλα σε οποια να ναι εφαρμογη . στην αρχη μου εβγαζε το μυνημα ο Dr watson32 πρεπει να τερματιστει διοτι αντιμετωπισε προβλημα ετσι λοιπον εκανα disample το dr watson32 οπως αναφερει στην σελιδα τις microsoft hellas αλλα τα ενοχλητικα μυνηματα συνεχιζουν θερμοκρασιες τελειες - virus κανενα -φορματ πριν 1 μηνα Αναφερω οτι κοιταξα στο προγραμμα προβολης συμβαντων και ειδα το error και μου εγραφε τα παρακατω. ΄΄Ελαττωματική εφαρμογή winrar.exe, έκδοση 3., ελαττωματική λειτουργική μονάδα kernel32.dll, έκδοση 5.1., ελαττωματική διεύθυνση 0x00082f9c.΄΄ Ευχαριστω πολυ
parsifal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Μνήμη RAM ίσως? Κάψε ένα bootable CDάκι με το iso του MemTest86 για να την τεστάρεις. Το παρακάτω με επιφύλαξη: Αν το πρόβλημα οφείλεται σε κάποιο corruption αρχείων συστήματος, μπορείς σε κονσόλα να δώσεις "sfc /scannow", θα ζητήσει το CD των XP για να αντιγράψει τις αρχικές εκδόσεις των system files που θα βρει πειραγμένα (πιθανόν να αντικατασταθούν και αρχεία που δε θες, οπότε να είσαι έτοιμος για επανεγκατάσταση κάποιων εφαρμογών και/ή drivers...)
harrys23 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 οκ απο μνημη το τσεκαρα τιποτα κανενα error.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.