Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια στην επιλογή οθονης! Αυριο πρεπει να παραγγειλω!!!

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αυριο θα παραγγείλω μια εκ των 2 οθονών.Και οι 2 ειναι 19".

Η μια εχει 1600 contrast, 300Brightness, 6ms, εισοδος σήματος DVI. @259€ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168522

Η άλλη: 700 CON, 300 BRI, 8mb, εισοδος σήματος D-SUB, ενσωματωμένα ηχεία. @223€ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.150519

Η παραγγελία θα γινει αυριο, παρασκευη, το απογευμα στις 7.

Ποια θεωρείτε καλυτερη? (καλά, σαφως η LG-1η ειναι καλυτερη, αλλά σαν αποδοση προς τιμή??, 36€ δεν ειναι και πολύ λιγα...)

Το θεωρώ καλύτερο πολύ που η μια εχει και ενσωματωμένα ηχεια. γιατι επιτελους θα χωράει και το scanner (αμα εξαφανισω τα ηχειάκια που εχω τώρα).

Επίσης, δεν ξερω κατά ποσον θα επωφεληθω από το περισσοτερο CONtrast (δλδ τι καλυτερο θα βλεπω??), και από το DVI.

Σημ: Τωρα ειμαι με 17" με 14ms και 450CON και 270BRI με d-sub και δεν εχω και ιδιαιτερο προβλημα...

• Moderators
Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι με τα 36€ κανω πληρες modding στο κουτί μου... Και με ενδιαφερει να εχει και ηχεία για τους λόγους που λεω, και επισης προβληματιζομαι τι παραπανω θα μου προσφέρει το DVI και το παραπανω κοντραστ.

Δημοσ.
Το θέμα είναι οτι με τα 36? κανω πληρες modding στο κουτί μου... Και με ενδιαφερει να εχει και ηχεία για τους λόγους που λεω, και επισης προβληματιζομαι τι παραπανω θα μου προσφέρει το DVI και το παραπανω κοντραστ.

πολλά παραπάνω..καλύτερα χρώματα και καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Δημοσ.

Το DVI δεν θα σου προσφέρει και πολλά παραπάνω αλλά το καλύτερο contrast οπωσδήποτε μετράει. Κι εγώ υπέρ της LG είμαι. Καλού κακού όμως διάβασε και κανένα review σε ξένα sites, να δεις τι βαθμολογίες παίρνουν οι δύο οθόνες.

• Moderators
Δημοσ.

Παρήγγειλα την LG τελικά... Ας ελπίσουμε οτι δεν θα εχει κανα καμμένο Pixel ή οτι δεν θα τα δειχνει μπλε. Ο ξαδελφος μου εχει το μικρο της ξαδελφάκι (χεχε εχουμε ιδιους δεσμους συγγένειας λολ!!), πιο συγκεκριμένα, την L1752 (17" με 1600con. αλλά d-sub in). A, επίσης, παρατήρησα οτι λεει 4ms grey-to-grey. Ξερετε πόσο χρονο απόκρισης εχει rise-to-fall?? Πιστευω 8.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...