Banko Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σας παιδία, μήπως μπορείτε να μου πείτε 1) πως να κάνω το pc μου να ξεκινάει χωρίς να μου ζητάει password ( Που ουσιαστικά δεν υπάρχει, γιατί απλώς πατάω ΟΚ χωρίς να εισάγω τίποτα), αλλά να παραμείνει το ίδιο user με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις του? 2) Υπάρχει πρόγραμμα που να δουλεύει σαν timer ( να ενεργοποιείτε μόνο του κάποια συγκεκριμένη στιγμή και ξεκινώντας να εκτελεί κάποια εφαρμογή (.exe)? – Το «προγραμματισμένες εργασίες» των Windows δεν μου κάνουν. Eυχαριστώ πολύ!
wert Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 1) http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=162908&highlight=password Είναι ένα τυχαίο link από κάτι δεκάδες ίδιες ερωτήσεις. 2) Στο δεύτερο τώρα αν ενοείς αν είναι κλειστός ο υπολογιστής να ανοίξει τότε θα πρέπει να υποστηρίζεται από το bios. Αν απλά θες να ανοίξει μια εφαρμογή. Εγώ χρησιμοποιώ ένα πολύ ωραίο ρολογάκι. Atomic Alarm Clock v4.35 Συνήθως για να ανοίγω καμιά playlist να με ξυπνάει το πρωί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.