Προς το περιεχόμενο

Μήνυμα: ''σφάλμα σύνδεσης''?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς να μου πει αν το παραπάνω μήνυμα έχει σχέση με το σήμα τη δεδομένη στιγμή ή με τη συσκευή? Μου κάνει εντύπωση γιατί το βλέπω τις τελευταίες μέρες όταν βρίσκομαι σε συγκεκριμένο χώρο στη δουλιά μου αλλά το σήμα είναι στο φουλ σύμφωνα με την ένδειξη της συσκευής μου :???:

Δημοσ.

Profanos anaferesai se kinito, gia clarity reasons anefere olo to didomeno.

Na alakse i apolavi tou simatos se sigkekrimeno xoro kai na euthinetai i etairia einai diskolo (oi keraies mia fora mpainoun).

Opote kati me to kinito sou den paei kala. To na sou dinei full sima kai sfalma sindesis (faulse reading) enisxuei megistos auton ton isxirismo.

Sinitheis aities: Ygrasia, potises pote to kinito sou esto kai arketous mines prin, esto kai ligo? To H2O eksatmizetai alla ta alata pou paramenoun stin plaketa tin diavronoun sin to xronw.

Katharise episis ti siskeuh (Pane se eksousiodotimeno service opos sto Germano, zita katharismo).

**An to provlima sinexistei diekdikise tin egguhsh sou.**

Mh mpaineis se diadikasia dokimis allis keraias -pithano senario- giati auto empiptei stis upoxreoseis tis etairias simfona me ti simvasi tis egguhshs pou exeis agorasei.

Δημοσ.

Είναι ένα Nokia N70 με σύνδεση Cosmote. Με το κινητό δεν είχα κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα από τον περασμένο Απρίλιο που το αγόρασα. Δεν ήπιε κανένα cocktail το καλοκαίρι, όμως η υγρασία στη Ρόδο όπου βρίσκομαι εδώ και μερικούς μήνες μάλλον έκανε το θαύμα της ... τσακίζει κόκκαλα, μου έχει βγάλει K.O. ένα σωρό φορητά τηλέφωνα και τηλεκοντρόλ γενικά. Μάλλον θα το πάω για μια ματιά στο γιατρό ... δηλ. στον Γερμανό και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, αν σκεφτείτε κάτι άλλο μου λέτε )))

Δημοσ.

ρωτησα επειδη εχω το ιδιο προβλημα με ενα sony ericsson! το εστειλα στο service και οταν μου ηρθε το χαρτι εγραφε,συσκευη κατεστραμενη απο εισροη υδατων ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι καλα! οποτε το πιο πιθανο ειναι υγρασια!!

Δημοσ.

Μαλλον ειναι φορτωμενο το δικτυο. Τωρα τελευταια η Cosmote, τουλαχιστον στην Αθηνα, σε πολλες περιοχες ειναι πολυ φορτωμενη, με αποτελεσμα συνεχως να βαζει 2 συνδρομητες σε ενα καναλι. Και οταν δεν μπορει να το κανει και αυτο, τοτε εμφανιζει, το προβλημα που αναφερεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...