Προς το περιεχόμενο

Nec dvdrw και εκτυπωση πανω στο cd

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα ενα nec αλλα δεν εχω ιδεα πως μορει και τι μπορει να εκτυπωθει πανω σε ενα cd ή dvd ....Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.Ευχαριστω.:-D Τι τιμη εχουν τα καταλληλα δισκακια ???

Δημοσ.

θα πρέπει να σου εμφανίζει στο nero ένα κουμπάκι πάνω δεξιά που λέει labelflash το πατάς και σε βγάζει στη δημιουργία ετικέτας, εκεί σχεδιάζεις ότι θες και το τυπώνεις στο δισκάκι. αν δεν σου βγάζει τίποτα πρέπει να εγκαταστήσεις το Nero Premium. Σχετικά με τα δισκάκια τώρα δεν ξέρω πόσο κάνουν αλλά για δοκιμή μορείς να τυπώσεις πάνω σε ενα απλό δισκάκι στην εγγράψιμη περιοχή. εγώ έτσι το δοκίμασα. για ότι άλλο δεν ξέρεις ρώτα με.

Δημοσ.
θα πρέπει να σου εμφανίζει στο nero ένα κουμπάκι πάνω δεξιά που λέει labelflash το πατάς και σε βγάζει στη δημιουργία ετικέτας, εκεί σχεδιάζεις ότι θες και το τυπώνεις στο δισκάκι. αν δεν σου βγάζει τίποτα πρέπει να εγκαταστήσεις το Nero Premium. Σχετικά με τα δισκάκια τώρα δεν ξέρω πόσο κάνουν αλλά για δοκιμή μορείς να τυπώσεις πάνω σε ενα απλό δισκάκι στην εγγράψιμη περιοχή. εγώ έτσι το δοκίμασα. για ότι άλλο δεν ξέρεις ρώτα με.

Δεν βλεπω τετοιο κουμπακι.Εχω το nero 7.2.7.0:confused: :confused:

Δημοσ.

Εγώ έχω το 7.5.7.0, το οποίο δουλεύει σίγουρα, αλλά πρέπει να είναι Premium. Αν δεν καταφέρεις να το κάνεις να δουλέψει στείλε μου pm για περισσότερες πληροφορίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...