Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Πηρα ενα nec αλλα δεν εχω ιδεα πως μορει και τι μπορει να εκτυπωθει πανω σε ενα cd ή dvd ....Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.Ευχαριστω. Τι τιμη εχουν τα καταλληλα δισκακια ???
sa3rdna Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 για αρχή ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15802
sa3rdna Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 θα πρέπει να σου εμφανίζει στο nero ένα κουμπάκι πάνω δεξιά που λέει labelflash το πατάς και σε βγάζει στη δημιουργία ετικέτας, εκεί σχεδιάζεις ότι θες και το τυπώνεις στο δισκάκι. αν δεν σου βγάζει τίποτα πρέπει να εγκαταστήσεις το Nero Premium. Σχετικά με τα δισκάκια τώρα δεν ξέρω πόσο κάνουν αλλά για δοκιμή μορείς να τυπώσεις πάνω σε ενα απλό δισκάκι στην εγγράψιμη περιοχή. εγώ έτσι το δοκίμασα. για ότι άλλο δεν ξέρεις ρώτα με.
mpentenis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 opa opa, na typwseis apo to nec 8es, h me ektypwti??? poio nec exeis?
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 opa opa, na typwseis apo to nec 8es, h me ektypwti???poio nec exeis? Ναι αυτο θελω.Εχω το AD-7173 NEC
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 θα πρέπει να σου εμφανίζει στο nero ένα κουμπάκι πάνω δεξιά που λέει labelflash το πατάς και σε βγάζει στη δημιουργία ετικέτας, εκεί σχεδιάζεις ότι θες και το τυπώνεις στο δισκάκι. αν δεν σου βγάζει τίποτα πρέπει να εγκαταστήσεις το Nero Premium. Σχετικά με τα δισκάκια τώρα δεν ξέρω πόσο κάνουν αλλά για δοκιμή μορείς να τυπώσεις πάνω σε ενα απλό δισκάκι στην εγγράψιμη περιοχή. εγώ έτσι το δοκίμασα. για ότι άλλο δεν ξέρεις ρώτα με. Δεν βλεπω τετοιο κουμπακι.Εχω το nero 7.2.7.0:confused:
sa3rdna Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ έχω το 7.5.7.0, το οποίο δουλεύει σίγουρα, αλλά πρέπει να είναι Premium. Αν δεν καταφέρεις να το κάνεις να δουλέψει στείλε μου pm για περισσότερες πληροφορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.