tromeros dennis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπερα! εχω μια ιστοσελιδα που εχω κατι φοτο και κατι βιντεακια. της φοτο της εχω οργανωμενες σε μια php φοτο-gallery οπως ειναι το γνωστο coppermine και τωρα ειθελα να ρωτησω αν ειπαρχει τετοιο και για βιντεακια; εκανα ενα search στο google και δεν βρηκα :/ ευχαριστω εκ τον προτερων !!!
merianos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Kai giati den to ftiaxneis ? ? ? ? Plaka kano . . . Dokimase an mporeis na eisageis to video stin vasi dedomenon sou anti tin photo. Kata pasa pithanotita to pedio stin vasi dedomenon tha einia typou BLOB i kati paremferes pou seimenei oti mporei na apothikeusei kathe idous dedomena. Na thimase omos oti opos kai na exei prevei na leroseis kai ligo ta xeria sou me kodika . . .
mvaggel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Το να φορτώσεις βιντεο μεσα σε ενα BLOB πιθανότατα γίνεται και αν ψάξεις για το πως αποθηκεύονται γενικα binary δεδομένα όλο και κάτι θα βρεις. Το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου είναι στο μέγεθος ενός αρχείου βίντεο το οποίο είναι πολλαπλάσιο του μεγέθους μιας φωτο. Και ΑΝ τελικά βάλεις τα βίντεο ΜΕΣΑ στη βάση, αυτή μπορεί να γίνει αρκετά βαριά και δυσχρηστη. Εναλλακτικά θα σου πρότεινα τα βίντεο να τα έχεις σε ένα folder (ή περισσότερους) και στη βάση να αποθηκεύεις το path (κατά προτίμηση σε relative μορφή πχ. "/videos1/sample1.avi" και όχι "www.mydomain.com/videos1/sample1.avi" ώστε αν αλλάξει το domain να μη χρειαστεί να αλλάξεις ΟΛΑ τα records) και όταν ψάχνεις ένα βίντεο με το query να διαβάζεις το path και με βάση αυτό να διαβάζεις από το folder το κατάλληλο αρχείο. Καλή επιτυχία και πες μας το url να δούμε και εμείς τα βιντεο
tromeros dennis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 καταλαβα... ελα ντε που δεν εχω και τοσο ιδεα απο php που να μπορουσα να γραψω τιποτα μονος μου :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.