Προς το περιεχόμενο

Hands free με καλωδιο ή bluetooth: ΥΓΕΙΑ..

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναρωτιεμαι ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο να χρησιμοποιουμε απο αποψη υγειας και συγκεκριμενα του εγκεφαλου μας.

Ορισμενους που ρωτησα μου ειπαν οτι το bluetooth hands free εκπεμπει μεγαλη ακτινοβολια, αλλοι μου ειπαν παλι οτι το κλασσικο hands free με το καλωδιο εχει την ιδια ακτινοβολια οπως σαν να μιλας χωρις αυτο.

Τελικα τι ισχυει;

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά θα σου προτείνω να πάρεις ότι σε εξυπηρετεί. Δεν αντέχω άλλο γενικώς όλη αυτή τη τρομοκρατία για το τι πρέπει και το τι δεν πρέπει για την υγεία μας. Προσθεού δεν το πάω προσωπικά σε σένα αλλά δεν πάει άλλο. Οταν τέλειωνα τις σπουδές μου - πληροφορική - είχα ένα καθηγητή που δεν νομίζω να υπήρχε ποιο φοβιτσιάρης. Μας έλεγε όχι το κινητό στη τσέπη δημιουργεί στείρωση, μη βάζετε στα αυτιά σας ακουστικά γιατί θα χάσετε την ακοή σας, μην κάθεστε πολύ ώρα στον υπολογιστή γιατί θα σας δημιουργήσει προβλήματα στην όραση και στον εγκέφαλο. Και ακόμα και τώρα ακούω πολλά απο αυτά. Τέλος πάντων σχεδόν την ίδια ακτινοβολία έχουν. Οτι σε εξυπηρετεί πάρε. Καλές γιορτές.

Δημοσ.

Πραγματικα κ' εγω το απλο h/f χρησιμοποιω γιατι με βολευει αρκετα. Απλα ακουγονται διαφορα και απο την ΤV και θα ηθελα να μαθω εαν οντως εχει βγει κατι "επισημο" ή ειναι αερολογιες του καθε ερευνητη.

Καθολου δε απιθανο να προωθουν οι κατασκευαστες τα bluetooth γιατι σαφως ειναι νεα τεχνολογια και φυσικα ακριβοτερα στην τιμη.. ολα οδηγουν εκει λοιπον..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...