Προς το περιεχόμενο

AMD Vs INTEL

Stam28303

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τουλαχιστον αυτη τη στιγμη ο core duo εινα μπροστα.και απο τιμη και αποδοση.πιο πριν ηταν η amd.μετα δεν ξερουμε αν και δεν την βλεπω να βγαζει κατι καλο.

εκτος απο τα πολυ φτηνα συστηματα δεν βλεπω να εχει παρεις κανεις κατι αλλο απο coreduo2.:razz:

Δημοσ.
ναι αλλα ξαναμπες στην συζητηση σκεπτομενος, με ποιο απο τα δυο κανω οχι μονο αποτελεσματικα την δουλεια μου, αλλα και γρηγορα.συγκρινοντας δυο εργασιες οπου εκτελουνται σε 1 δευτερολεπτο, διαφορα δεν βλεπεις, συγκρινοντας ομως εργασιες που απαιτουν ισχυ?

αλλο μια ψηφο στον AMD απο εμενα, μιας και τον εχω, και εχω κανει συγκριση σε εφαρμογες, οχι απλα benchmarks

Δεν διαφωνώ με αυτό που λές. Αν δεις παραπάνω είπα οτι ο X2 υπερέχει αν δεν κάνω λάθος. Γι' αυτό το λόγο έκανα και το σχόλιο για την L1. Απλά δεν θέλω να ανοίξω προηγούμενο με τους φανατικούς intelάδες και όπως εγώ γουστάρω AMD έτσι κάποιος άλλος θέλει intel. Προτιμήσεις είναι αυτές.

Δυστυχώς δεν τον έχω τον X2 αλλά μετά το στρατό σίγουρα θα πάρω κάποιο (AMD εννοείται) γιατί έχω ξεμείνει με ένα athlon xp 2000+.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...