Προς το περιεχόμενο

Die Hard 4

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LOL, σαν video game trailer ήτανε! Πάντως four thumbs up, John McLane is the man! Ανυπομονώ...

ΥΓ: Νομίζω ότι Indiana Jones 4 είναι σίγουρο ότι θα γίνει. Τουλάχιστον έτσι έλεγε ο Ford σε μια συνέντευξή του που είχα δει πριν κάνα χρόνο.

Δημοσ.

Όλοι οι "μπαρμπάδες" έχουν σκοπό να κάνουν μετά απο δεκαετία+ σίκουελ των ταινιών τους. Ο Willis με die hard, ο Ford με indianna jones και ο stallone με Rocky αλλά ΚΑΙ με Rambo! Για να δούμε.. εγώ πάντως τις περιμένω όλες πως και πως.

Δημοσ.

sorry που βγαινω offtopic! μπορει καποιος να μου πει σε ποιο απ'ολα τα die hard ειναι μια σκηνη οπου ο bruce willis παει σε μια γειτονια και φοραει μια ταμπελα που λεει κατι 'κολακευτικα' σχολια για εγχρωμους?

Δημοσ.

Ελπίζω όλα τα sequels να είναι στο ύφος του Terminator 3.

Και εξηγούμαι:

Ο κυβερνήτης αποφασίζει να γυρίσει σίκουελ 12 χρόνια μετά το T2. Φυσικά γ@μει και δέρνει πάλι (αυτό έλειπε) αλλά όχι μόνο (αυτά τα έκανε και στα δύο πρώτα). Στην ταινία υπάρχει τόση δόση αυτοσαρκασμού και γέλιου που αγγίζει τα όρια της παρωδίας. Και ποια παρωδία μπορεί να είναι καλύτερη από αυτή στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος ηθοποιός που έπαιζε και στις "παρωδούμενες" ταινίες? Από αυτή που κοτζάμ κυβερνήτης αυτοσαρκάζεται κάνοντας τον άτρωτο χαρακτήρα του πιο αστείο κι από το πιο επιτυχημένο καρτούν εκτοξεύοντας κατα ριπάς απίστευτες ατάκες?

John Connor: So... she's an anti-Terminator Terminator? You've got to be shitting me.

Terminator: No, I am not shitting you.

Δημοσ.

Και εντάξει ο John McLane και ο Indiana Jones. Είχαν ατάκες ούτως ή άλλως...

Αλλά ο John Rambo θα είναι πραγματικά άπαιχτος.

Μόνο που θα τον δείχνει στην πρώτη σκηνή να ψαρεύει σε καμμιά βάρκα στη Μπανγκόκ με καθετή και να στραβώνει το στόμα (χαρακτηριστικά όταν σφίγγεται) για να βγάλει μια τσιπούρα μισού κιλού...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...