Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Το μοναδικό κίνητρο που έχω για να παίξω είναι μπας και το φτάσω πολύ ψηλά και με την προσεδάφιση σπάσει τίποτα. Καταραμένα σουρεάλ παιχνίδια... Υ.Γ. το φλάφι μη γίνει σούπα ρε παιδιά...
fireflies Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Το μοναδικό κίνητρο που έχω για να παίξω είναι μπας και το φτάσω πολύ ψηλά και με την προσεδάφιση σπάσει τίποτα. Καταραμένα σουρεάλ παιχνίδια... Υ.Γ. το φλάφι μη γίνει σούπα ρε παιδιά... Δεν έχω την παραμικρή ιδέα μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Πέφτω μετά από λίγο. Αλλά έχει πλάκα. Όσο για το φλάφι, ναι υπάρχει πάντα αυτός ο κίνδυνος. Δεν ξέρω τι θα απογίνουμε στην περίπτωση που η λέξη χάσει το νόημά της.
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Είναι 4:32 έχω μισάνοιχτα μάτια, 2cm στάχτη στο τσιγάρο που κρέμεται στο στόμα μου παίζω με το fluffy κουνέλι και ακούω αυτή τη μουσική. Τι άλλο να ζητήσω απο αυτό το forum πια... Κάποτε θα τα θυμόμαστε και θα γελάμε.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Πόσο γρήγοροι είστε ; αλλαγη Link για τον socrati_q http://www.flash-game.net/game/1362/popoint-2.html :P
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Ε δν έχω και τα πιο γρήγορα ρεφλέξ.
Socratis_g Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Πωπω.... Το χασίς κάνει κακό στα αντανακλαστικά τελικά.
ClouD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Πωπω.... Το χασίς κάνει κακό στα αντανακλαστικά τελικά. Μην το λες, 4.1 με 34 ώρες χωρίς ύπνο. Πλάκα έχει αλλά κάθε φορά που πατάω λίγο πιο δίπλα κλικ στο 14ο κουτάκι μου έρχεται να σπάσω την οθόνη.
Socratis_g Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Ρε τη παλεύετε? Πως σκατα τα πατάτε τόσο γρήγορα?? Τις γκόμενες που βγάζει διπλα δεν τις κοιτάτε εσείς?
MagicaDeSpell Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 γυρω στο 5,2 (και συνεχιζω)... οταν σου φευγει το ποντικι για χιλιοστα τρελαινεσαι ομως... αχχχ αθανατο kitten cannon... :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα