johnyboy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 ρε μαγκες το παλευω ποσες μερες και ωρες μπρωστα στο pc, και εγω οπως και αλλα ατομα και πανω απο 75 -76 δεν παει με τιποτα.πανε τοσο γρηγορα μετα το 65 που δεν προλαβαινεις ουτε να τα δεις.πλακα μας κανουν.
Rising1980 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Γαμωπαίγνιδο... Μετά από ώρες ατελείωτες και 1 μπουκάλι βότκα, το έφτασα 71. Αύριο πάλι.
cmelegos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 σε ξένα φόρουμ που κοίταξα λένε πως κάνεις παραπάνω μόνο αν κάνεις resize και βάλεις ένα πύργο πίσω από εκέι που ξεκινούν να κατεβαίνουν. και έκαναν μέχρι 97!Το ζήτημα είναι να ανεβαίνει το σκορ πάνω από 76 χώρις cheating
johnyboy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 σε ξένα φόρουμ που κοίταξα λένε πως κάνεις παραπάνω μόνο αν κάνεις resize και βάλεις ένα πύργο πίσω από εκέι που ξεκινούν να κατεβαίνουν. και έκαναν μέχρι 97!Το ζήτημα είναι να ανεβαίνει το σκορ πάνω από 76 χώρις cheating διλαδη?πως θα το κανεις αυτο δεν καταλαβα?κανε το λιγο πιο λιανα.
cmelegos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 κάνεις resize to image. φάντασου να μπορείς να μεγαλώσεις προς τα πάνω το παράθυρο που δείχνει το παιχνίδι. Το πως το έκαναν αυτό δεν το ψάχνω επίτηδες!!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 καλό αυτό με το lines, αλλά πώς κλείνεις τη χαζομουσική;
cmelegos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 έκανα 1850 και σταμάτησε χωρίς να το καταλάβω μάλλον μου ήρθε από τα πλάγια ενώ προσπαθούσα να πάρω αστεράκι. Και πήγα να δω που είμαι (αν είμαι στους πρώτους εκατό!). Μόλις είδα τον πρώτο 53εκ. τρελάθηκα και το παράτησα. ωραίο παιχνίδι αλλά κάνει κακό στα μάτια!!!
Filos19 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 28 SEC πρώτες 4 φορές.Ε μέχρι να καταλάβω τι πρέπει να κανεις...
VISMA Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Πανω απο 12 sec δεν εχω φτασει αναθεμα την ωρα και την στιγμη!!!
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Άλλο ένα γαμάτο παιχνιδάκι, δώστε βάση στη μουσική. Τα θηλυκά του φόρουμ μπορεί κ να δακρύσουν από στοργή. http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Άλλο ένα γαμάτο παιχνιδάκι, δώστε βάση στη μουσική.Τα θηλυκά του φόρουμ μπορεί κ να δακρύσουν από στοργή. http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm Είναι 4:32 έχω μισάνοιχτα μάτια, 2cm στάχτη στο τσιγάρο που κρέμεται στο στόμα μου παίζω με το fluffy κουνέλι και ακούω αυτή τη μουσική. Τι άλλο να ζητήσω απο αυτό το forum πια...
fireflies Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Άλλο ένα γαμάτο παιχνιδάκι, δώστε βάση στη μουσική.Τα θηλυκά του φόρουμ μπορεί κ να δακρύσουν από στοργή. http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm Lol. Γαμάτο (και φλάφι) παιχνιδάκι indeed.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα