Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

μην ποστάρεις spoilers βρε djapal. Βάλτο μέσα σε spoiler ταμπέλα.

Δημοσ.

Βασικά είναι να μην περάσεις τις 10.000. Μετά γίνεται απλό, εώς γελοίο όταν έχεις γίνει γίγας.

Edit: djapal σε έχω... :mrgreen:

Fishy.jpg

Δημοσ.

Hah! Το θυμάμαι το Fishy από αρκετά χρόνια πριν , ήταν ενσωματομένα σε ένα vbulletin φορουμ που ήμουν γραμμένος .. Θυμαμαι οτι ειχα κανει γυρω στα 30.000 αλλα βαρεθηκα

ήταν σκάλωμα πάντως

Δημοσ.

Ρε σεις, αυτό με το τετράγωνο δεν δυσκολεύει και ιδιαίτερα. Εγώ έκανα 77,156 και πιστεύω ότι μπορώ και αρκετό ακόμα απλώς ψιλοβαρέθηκα.

Δημοσ.

Ωραίο το τουβλάκι... Το άλλο με το τετράγωνο που σου φάνηκε εύκολο ρε αδερφέ ? Απο ένα σημείο πάνε πολύ γρήγορα. Ούτε στα 20 δευτερόλεπτα δεν καταφέρνω να φτάσω...

Δημοσ.
Ρε σεις, αυτό με το τετράγωνο δεν δυσκολεύει και ιδιαίτερα. Εγώ έκανα 77,156 και πιστεύω ότι μπορώ και αρκετό ακόμα απλώς ψιλοβαρέθηκα.

Πλάκα κάνεις! Πόσες μέρες έλιωσες για να το φτάσεις 77;

Δημοσ.
Ωραίο το τουβλάκι... Το άλλο με το τετράγωνο που σου φάνηκε εύκολο ρε αδερφέ ? Απο ένα σημείο πάνε πολύ γρήγορα. Ούτε στα 20 δευτερόλεπτα δεν καταφέρνω να φτάσω...

μια από τα ίδια μπρο...

στα 16.5 - 17 σκαλώνω...

νομίζω με ενσύρματο πόντικα πάει λίγο καλύτερα ο ασύρματιξ χάνει λίγο ειδικά αμα είναι μπλεδόντης.

Δημοσ.

εγώ το έχω φτάσει στα 23.5 δευτερόλεπτα αλλά με λίγη αλαλγή στον javascript κώδικα (γκουχ γκουχ....) κάνεις θαύματα!

Δημοσ.

Βασικά δεν ξέρω java αλλά και να ήξερα, έχουμε και δουλειές, σιγά μην καθόμουνα να το ψάξω τόσο. Πάντως 3 μέρες παίζω περιστασιακά, και το θέμα είναι να υπολογίζεις που θα είναι τα σχήματα ώστε να επιλέγει το κατάλληλο path για το τετράγωνο σου αλλίως αργά ή γρήγορα θα στριμωχτείς κάπους που δεν θα μπορείς να βγεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...