bianca76 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Nομιζω οτι το J' adore ειναι μια πολυ καλη λυση
johnyboy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Εαν δεν κανω λαθως αυτο δεν ειναι γυναικειο?
gatoulis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 το j adore βγήκε και αντρικό?ολα τα λεφτα ειναι το black code-armani το είπε και ένας φίλος πιο πάνω.επίσης ένα μπομπάτο άρωμα είναι το Happy-clinique.τσέκαρε και το TOUS.και ένα πολύ καλό το inside-trussardi.
bianca76 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Καλα εγω η τρελη νομιζα οτι ηθελε να παρει αρωμα για το αισθημα!χαχαχαχαχα Λοιπον για δοκιμασε το Black Code ειναι οντως τελειο!
punky Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Καλα εγω η τρελη νομιζα οτι ηθελε να παρει αρωμα για το αισθημα!χαχαχαχαχα Μην ανυσηχείς. Πολλοί την πατήσαμε έτσι και του απαντήσαμε αναλόγως του ανθρώπου. Πως φαίνεται ότι το μυαλό μας δεν μπορεί να ξεκολλήσει από κάποια στερεότυπα τελικά. Χριστούγεννα-δώρα-άρωμα, και το μυαλό πάει ότι μιλάμε για δώρο σε γυναίκα.
bianca76 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Τελικα τι θα παρει δεν μας ειπε.........
johnyboy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Τελικα τι θα παρει δεν μας ειπε......... ειπα πιο πανω τι πηρα.πηρα το Roberto Cavalli Black ειναι πολυ γλυκο αρωμα με απιστευτη διαρκεια και λογο του οτι ειναι καινουριο δεν το φορανε πολλοι.
bianca76 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 ειπα πιο πανω τι πηρα.πηρα το Roberto Cavalli Black ειναι πολυ γλυκο αρωμα με απιστευτη διαρκεια και λογο του οτι ειναι καινουριο δεν το φορανε πολλοι. Ωχ, σορρυ βρε πατριδα δεν το ειδα..........
johnyboy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Ωχ, σορρυ βρε πατριδα δεν το ειδα.......... πατριδα? απο που εισαι?
mindtrapper Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δοκίμασε και το Armani - Black Code το οποίο τόσο σωστά πρότεινα πρώτος (ξεφεύγω και εγώ σιγά σιγά...) Θα σου αρέσει είμαι σίγουρος. Ζήτα το για δώρο την πρωτοχρονιά
johnyboy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δοκίμασε και το Armani - Black Code το οποίο τόσο σωστά πρότεινα πρώτος (ξεφεύγω και εγώ σιγά σιγά...) Θα σου αρέσει είμαι σίγουρος. Ζήτα το για δώρο την πρωτοχρονιά εχω παρει τo black cavalli οπος ειπα ποιο πανω αλλα εκτως απο αυτο δεν μπορω να ζητησω εγω το δωρο που θα μου φερουν.ειναι καπως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.